- 1 Eylül 2023
- 174
- 66
- 27
-
- Konu Sahibi sacibelinde
Hayırlı olsunBende istiyorum bende yeni öğrendim muhtemelen de temmuz başında doğum yapacam
Amin inşallahÇok teşekkür ederim Allah saglıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Ay benimde 26 Eylül doktora gittiniz mi ?Sat 26 Eylül ile yerimi alayım şurda
Hayır gitmedim henüz. Gelecek haftaya randevu aldım. Beta hcg takibi yapıyorum şu anAy benimde 26 Eylül doktora gittiniz mi ?
Bende folat aldım başladım doktora gitmedim erken diye 10 gün bekler öyle giderim varsa keseyi de görürüm dedim iki gün önce çift çizgiyi gördüm kan baktırmadımHayır gitmedim henüz. Gelecek haftaya randevu aldım. Beta hcg takibi yapıyorum şu an
Ben de başladım folik asite. Bir de önceki hamileliğimde 12. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için aspirin başlattı doktorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımızaBende folat aldım başladım doktora gitmedim erken diye 10 gün bekler öyle giderim varsa keseyi de görürüm dedim iki gün önce çift çizgiyi gördüm kan baktırmadım
Doktora göründünüz mü? Bir sorun varsa düşük önleyici tedaviye başlanırdı.Selam kızlar 27 Eylül regl tarihim eylülde ilk transferim oldu ve negatif sonuçlandı doktorum bir ay bekleyelim diğer ay donmuş bir embriyom var onu transfer ederiz dedi bu ay regl olmadım kendiliğinde oldu erken gebelik testi yaptım ve ilk gün silik çıktı hemen o gün kan verdim beta hcg 45 çıktı ertesi gün yani bugün tekrar erken gebelik testi yaptım rengi daha da koyulaştı ve ben de sevindim öğleden sonra tuvalate gittiğimde kanamam oldu ve çok korktum yarın tekrar kan vereceğim ped koydum fakat ped de leke yok sadece tuvalete gittiğimde peçete lekeleniyor adet mi olucam ? Kimyasal gebelik mi ? Hamileyim ve tutunma kanaması mı çok şaşkınım böyle şeyler yaşayan oldu mu ? Alttaki bugünün testi
Doktorum yarın beta hcg bakalım ona göre yorum yapalım dediDoktora göründünüz mü? Bir sorun varsa düşük önleyici tedaviye başlanırdı.
Herşey olabilir yerleşme kanaması kimyasal gebelik yada düşük tehlikesi beta takibi yapıp Progestan başlayabilir zaman kaybetmeden doktora gitmende yarar var umarım bebişin seninledirSelam kızlar 27 Eylül regl tarihim eylülde ilk transferim oldu ve negatif sonuçlandı doktorum bir ay bekleyelim diğer ay donmuş bir embriyom var onu transfer ederiz dedi bu ay regl olmadım kendiliğinde oldu erken gebelik testi yaptım ve ilk gün silik çıktı hemen o gün kan verdim beta hcg 45 çıktı ertesi gün yani bugün tekrar erken gebelik testi yaptım rengi daha da koyulaştı ve ben de sevindim öğleden sonra tuvalate gittiğimde kanamam oldu ve çok korktum yarın tekrar kan vereceğim ped koydum fakat ped de leke yok sadece tuvalete gittiğimde peçete lekeleniyor adet mi olucam ? Kimyasal gebelik mi ? Hamileyim ve tutunma kanaması mı çok şaşkınım böyle şeyler yaşayan oldu mu ? Alttaki bugünün testi
İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için sağlıkla gelsinlerBen de başladım folik asite. Bir de önceki hamileliğimde 12. Haftada bebeğimin kalbi durduğu için aspirin başlattı doktorum. İnşallah sağlıkla kavuşuruz yavrularımıza
Umarım herşey yolundadır hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruzHerşey olabilir yerleşme kanaması kimyasal gebelik yada düşük tehlikesi beta takibi yapıp Progestan başlayabilir zaman kaybetmeden doktora gitmende yarar var umarım bebişin seninledir