- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.720
- 30
-
- Konu Sahibi sacibelinde
İnşallahUmarım herşey yolundadır hepimiz hayırlısıyla bebişlerimize kavuşuruz
26 eylülle bende katıldım aranızaaa kızlar doktora giden varmı kese gözüken çok heyecanlıyımSat 26 Eylül ile yerimi alayım şurda
beta hcg takibi nerede yaptırıyorsunuzHayır gitmedim henüz. Gelecek haftaya rbeta hcgandevu aldım. Beta hcg takibi yapıyorum şu an
inşallah sizde gebesiniz ben çok erken öğrendim 10 gün önce zaman geçmiyor son adet 26 eylülMerhabalar benim ilk hamileliğim olacak. evde testle pozitifi bugün gördüm. son adet 24eylül. Salı günü kan vermeyi düşünüyorum. Umarım hepimiz için güzel ve olumlu bir sonuç olur
Ben 20sinde test yapmıştım negatifti. Şimdi bekleyebildiğim kadar bekleyip kalp atışı için gitmek istiyorum acaba ne zaman Dr randevusu almalıyız 6 kasımdan sonra gibi düşünüyorum ama bakalıminşallah sizde gebesiniz ben çok erken öğrendim 10 gün önce zaman geçmiyor son adet 26 eylül
Şuan bir belirtiniz var mı bende kasık bel ağrısı var adetin yoğun zamanlarındakine benzer bir ağrıinşallah sizde gebesiniz ben çok erken öğrendim 10 gün önce zaman geçmiyor son adet 26 eylül
6 gündür bel sırt agrım çok var meme uçlarımda çok acıyor başka bişey yaşamadım henüz bide sürekli regl oldum sanyorum ama akıntı oluyor. haftaya sabretmye çalışcam ama haftaya giderim diye düşünüyorum tabi siz dayanabilirseniz 8-10 u arası belli olur diye düşünüyürumŞuan bir belirtiniz var mı bende kasık bel ağrısı var adetin yoğun zamanlarındakine benzer bir ağrı
beta hcg takibi nerede yaptırıyorsunuz
Ben 20sinde test yapmıştım negatifti. Şimdi bekleyebildiğim kadar bekleyip kalp atışı için gitmek istiyorum acaba ne zaman Dr randevusu almalıyız 6 kasımdan sonra gibi düşünüyorum ama bakalım
Çok teşekkür ederimBeta hcg 1500 üstü olunca vajinal 3500-5000 olunca karından kese görülebiliyor. 6.-7. Haftadan sonra da kalp atışı duymaya başlıyoruz. Sağlıkla kucağımıza alırız inşallah
İnşallah canımKalabalıklaşıyoruz ne mutlu
Yeni gelen herkes hoşgeldi inşallah güzel haberler paylaşacağımız zamanlar gelsin
Bende aynı kanaatteyim. Kollarım delik deşik oldu iki günde bir vermekten yarın 4.gün üzeri tekrar beta vericem bakalım ne kadar artmış en son 300 lerdeydi bebeğimHastanede yaptırıyorum. Normalde 2 günde bir en az %60 srtması gerekiyor. Ama ben çok fazla kan aldırmamak için 4 günde bir yaptırmaya karar verdim.
Gittim canım ama henüz çok minnak benimki beta takibi yapıyoruzKızlar gittiniz mi hastaneye hiç? Nasıl geçiyor süreç?