- 22 Nisan 2015
- 117
- 121
- 103
- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.381
Sistemde de aynı bu yazıyor .Evet kullanılmaz diyor. Belki doktor başka yazdı eczane muadili diye kafalarına göre veriyorlar. E nabızdan bak doktor bunu mu yazmış sana
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sistemde de aynı bu yazıyor .Evet kullanılmaz diyor. Belki doktor başka yazdı eczane muadili diye kafalarına göre veriyorlar. E nabızdan bak doktor bunu mu yazmış sana
Ultrason göre 12 uygulama göre 11 canm inşallah bulurm ya11+1 im uygulamay göre ultrasona göre 11+5 canım Çok kötü olmuş sürekli kontrol et inşallah biri iptal ederse onun yerine alırsın sen kaç haftalıksın
Bende senin gibiydim aksam olunca baslardi bi kac gündür sabah başlıyor yatana kadar devam sabrin sonu selamet olacak insallah inaniyorumBenim sabah bulantılarım çok yok canım ilginç bi şekilde akşam üstü başlıyor eve kendimi zor atıyorum kus Allah kus gece uykumdan uyandırıyor. Tahini tek başına yiyebilir miyim çok emin değilim ama denenebilir
Bende devlette yaptiracagim canim 28 Aralıkta insallahgebişler selam :) ikili test randevularınızı aldınız mı ben devlette yaptırcağım medipol bahçelievler takipliyim ama 2300 tl dediler boşuna vermek istemiyorum pazartesi devlette randevum var . sizler nerede yaptıracaksınız ?
Az kaldı az direnicez kazanıcaz inşallahBende senin gibiydim aksam olunca baslardi bi kac gündür sabah başlıyor yatana kadar devam sabrin sonu selamet olacak insallah inaniyorum
Orası 2300 dediyse benim 3000-3500 olur gibi sabah yaptırıcam gibi duruyor ücretini sormadımgebişler selam :) ikili test randevularınızı aldınız mı ben devlette yaptırcağım medipol bahçelievler takipliyim ama 2300 tl dediler boşuna vermek istemiyorum pazartesi devlette randevum var . sizler nerede yaptıracaksınız ?
Bilincli anne olmak da cok zormus gercekten. Kizimda hic boyle endiselerim olmamisti cunku hic bisey bilmiyordum. Simdi kayip da olunca herseyden supheleniyoruz. Yoktur inşallah birsey gonlunu ferah tutBugün 11 haftalık oldum. Mide bulantısı çok hafif devam ediyor. Göğüslerdeki dolgunluk devam ama hassasiyet nerdeyse hiç kalmadı. Endişe etmekten gece kabus görür oldum. Pazrtesi randevum var inşallah her şey yolundadır.
Ümraniye devlet hastanesi ve zeynep kamilde var canım özel hangisinde vardir bilmiyorumKızlar anadolu yakasında acil kadın doğum doktoru olan hastane bilen var mı ? Özel devlet farketmez
Hayirdir bu arada bir sorun yoktur umarimKızlar anadolu yakasında acil kadın doğum doktoru olan hastane bilen var mı ? Özel devlet farketmez
Çok fazla kasık ağrım var endişeleniyorum gitmek içimi rahatlatacakHayirdir bu arada bir sorun yoktur umarim
Kasık ağrısına en iyi yatmak geliyor ayağının altına yastık gibi bisey koy yüksek tut biraz en azından dra gidene kadar iyi gelir çok geçmiş olsun. Umarım rahim buyume agrisidirÇok fazla kasık ağrım var endişeleniyorum gitmek içimi rahatlatacak
Güzel açıklama yapmış bende Kasım ayinin 27 sinde gittim ,40 gün sonra gel demişti yaklaşık 12 haftalık olacak ta korktum acaba arada gitsem iyi olur mu diye düşündümCanım 4 haftada bir çağırdı beni doktorum 7+4 te gitmiştim bundan sonra 12-16-20-24-28-32-36 da geleceksin sonra doğuma geleceksin dedi aksi durum olmazsa
Hiç belirtim yok desem sadece ar ara midem bulanıyor bir de baş ağrım çok oluyorKızlar selam, benim bulantım 3 gündür yok denecek kadar az bu durum beni korkutuyor. Aranızda böyle şeyler yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Kaç gün sonra geri dönmüştü bulantınız? Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. 8+5 teyim
Kaç haftalikken yapılıyor 2 li testBende devlette yaptiracagim canim 28 Aralıkta insallah
Benim 8. haftada lekelenmem gelmişti cumartesi akşamüstüydü kendi doktoruma gidemedim. Pendik medipole gittim. Acilinde kadın doğum uzmanı her zaman var. Muayenesi de 620₺Kızlar anadolu yakasında acil kadın doğum doktoru olan hastane bilen var mı ? Özel devlet farketmez
Ah canım bende çatı ağrısı başladı karnım erkenden çıktı biz bu olayları grupça erkenden yaşıyoruz galibaKızlar bende de neredeyse 9. haftadan beri kalça ağrısı var. Hiç beklenmedik anlarda bir anda bıçak saplanır gibi ağrı giriyor. Normalmiş ama sanki biraz erken başladı. Sizde de var mı?