• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
10+5 de gittim pazartesi perinatoloji uzmanındaydı randevum çok erken dedi gelişimine baktı 12+ 2 ye randevu verildi benim ben de çok heyecanlıydım ama belli de olmaz gelişimi ilerde ise gösterir belki🙏
erken yaa ben de farkındayım göstermez ama bi umut işte:) olsun olsun sağlıklı olsunlar yeter ki:)

Eki Görüntüle 3352007
Selam kızlar bildiğin bebek olmuş minişim 🫠🩵
Herşey yolunda yine 5 gün önde çıktı haftaya cinsiyet için gelebileceğimi söyledi ikili testi perinataloji uzmanı yapıyormuş haftaya en geç yaptır önde gidiyo bu acelesi dedi.
Oy masallah cok tatliii erkek gibi geldi bana 🥲🥰🥰

Oo epey erken ogrenmissin canim gercekten. Ben beklemeye raziyim.🤭 kiza o kadar odaklandim ki. Erkek derse buyuk şok yasarim🤣🤣 tabiki kiz erkek farketmez de insan merak ediyor yine de
Banada kiz derse şok olurum detayliya kadar da inanmam heralde 🤣 en başından beri erkek hissediyorum 🥲

Banada kiz derse şok olurum detayliya kadar da inanmam heralde 🤣 en başından beri erkek hissediyorum 🥲
İnsanın icine bisey doguyor sonra da ona odaklaniyor sanki degil mi? Gebelik cok uzun bir surec ya bekle bekle gecmiyor vakit🤣 en azindan su cinsiyeti ogrenebilseydik alisveris falan derken az biraz gecerdi😀

İnsanın icine bisey doguyor sonra da ona odaklaniyor sanki degil mi? Gebelik cok uzun bir surec ya bekle bekle gecmiyor vakit🤣 en azindan su cinsiyeti ogrenebilseydik alisveris falan derken az biraz gecerdi😀
Ay bide ben cok erken öğrendim 2+6ydı 🤣 aylardir hamileymisim gibi hissediyorm kendimi 😄 senin ilki kiz miydi erkek miydi canim ?

Kızlar bugün 10+0 olduk kontrole gittim ense kalınlığı ölçtü 2.5mm sınırda haftaya tarama testi yaptır dedi. İçime çok büyük bi kurt düşürdü. Çocuk daha 31mm internette bakınca 45mmde ölçüm yapılır diyor. Erken değil mi bunun için? 3mm üstü sorun oluyomuş benimki 2.5 dedi durduk yere içime kurt düştü. Burun kemiği de oluşmuş

Kızlar bugün 10+0 olduk kontrole gittim ense kalınlığı ölçtü 2.5mm sınırda haftaya tarama testi yaptır dedi. İçime çok büyük bi kurt düşürdü. Çocuk daha 31mm internette bakınca 45mmde ölçüm yapılır diyor. Erken değil mi bunun için? 3mm üstü sorun oluyomuş benimki 2.5 dedi durduk yere içime kurt düştü. Burun kemiği de oluşmuş
Başka bir doktora daha mı görünsen canım bu kadar erken görebilmeleri mümkün mü bilmiyorum. Sen tarama testi yaptıracak mıydın?

Kızlarr gece bir randevu bulup gitim ikiye kadar MHRS den çıkmadım 😂😂 ama en sonda buldum ve gitim 11 haftalık tam olması gerekirken 12 haftalık dedi son adet tarihimi bilmedim için galiba doğrusu bu 😍😍 böyle ekranı çevirdi al bebek burda dedi 😂

İkili test için erken bir hafta. Ölçüm yapmak içinde öyle. Haftaya eminim sonucun değişecektir içini ferah tut 🙏🏼

Başka bir doktora daha mı görünsen canım bu kadar erken görebilmeleri mümkün mü bilmiyorum. Sen tarama testi yaptıracak mıydın?
Hayır canım yaptırmayı düşünmüyordum. Kendisi erken olmasına rağmen ensesini ölçtü haftaya tarama yaptır dedi sonradan baktım şuanda bile sınırda değil 3 üstü diyo. Başka kimse bu haftada ense ölçmemiş ben çok değişik doktorlara denk geliyorum ya
İkili test için erken bir hafta. Ölçüm yapmak içinde öyle. Haftaya eminim sonucun değişecektir içini ferah tut 🙏🏼
İkili test için gitmemiştim canım zaten ilaç raporu çıkarmam gerekiyodu o yüzden gittim daha bugün 10 hafta doldu kendisi ölçüp durduk yere canımı sıktı. Bi de diyo muhtemelen haftaya incelicek ensesi. Durduk yere strese soktu çok yanlış geldi bana yaptığı. Haftaya ya da iki hafta sonra deseydi tamam derdim de anlamadım gerçekten

Hayır canım yaptırmayı düşünmüyordum. Kendisi erken olmasına rağmen ensesini ölçtü haftaya tarama yaptır dedi sonradan baktım şuanda bile sınırda değil 3 üstü diyo. Başka kimse bu haftada ense ölçmemiş ben çok değişik doktorlara denk geliyorum ya

İkili test için gitmemiştim canım zaten ilaç raporu çıkarmam gerekiyodu o yüzden gittim daha bugün 10 hafta doldu kendisi ölçüp durduk yere canımı sıktı. Bi de diyo muhtemelen haftaya incelicek ensesi. Durduk yere strese soktu çok yanlış geldi bana yaptığı. Haftaya ya da iki hafta sonra deseydi tamam derdim de anlamadım gerçekten
Yaptırmayı düşünmüyorsan yaptır diye söylemiştir belki. Boşver sen takılma gününe var nasıl olsa 🙏🏼

gebişler selam :) ikili test randevularınızı aldınız mı ben devlette yaptırcağım medipol bahçelievler takipliyim ama 2300 tl dediler boşuna vermek istemiyorum pazartesi devlette randevum var . sizler nerede yaptıracaksınız ?
ben artık neyin pahalı neyin ucuz olduğunu algılayamıyorum. enflasyon fiyat algımı o kadar çok değiştirdi ki. direkt kadın hastalıkları ve doğum'dan randevu aldın değil mi? ben de devletten randevu alayım o zaman bunun için ama 2 haftam daha var. 2li tarama testi için geldim deyince doğrudan yapıyorlar mı?

Back