• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ayy okurken gerildim 😭 zaten her seyden korkuyoruz bu surecte neyse ki siz de doktor da görmüşsünüz doğrusunu çok şükür çok sevindim sizin adınıza hayırlı olsun 😍❤️
Çok teşekkür ederim. Evet isabet oldu doktora gidişim, herşeyde bir hayır var yoksa ben pazartesiye kadar kafamda ne senaryolar kurardım.

Arkadaşlar bu grubu yeni gördüm bende 6 haftalık hamileyim. Bugün kese kalp hepsini gördüm ama bugün başıma ne geldi anlatmak istiyorum canımdan can gitti. Dün kan testi verdim haftaya da kadın doğuma gidecektim ama bugün eşim doktordan randevu almış bende gideyim dedim. Sağlık ocağında ki ebe bana sana tahlilleri watsapp tan atarım sen doktora göster dedi. Sonra tam doktora giderken ebe tahlil sonucunu atmış ve bthcg düşük pazartesi tekrar edelim demiş,kanaman var mı demiş çünkü değerim 2 çıkmış ama ben e nabizdan baktım değerim yüksek. Doktora gittim ama nasıl gittim o bir saat hayatımın en uzun günüydü, ne olacak , ne yapacağım, boş gebelik mi oldu aklimda deli sorular. Sonra doktora söyledim o dedi ki nasıl olur öyle birşey herşey yolunda. Teste bakayım dedi gösterdim . Ebe bana 2021 bin sonuclarini yollamış😭🥴 şükür
Ay Allah o ebeyi iyi etsin insanın yüreğine indirir. Neyse ki her şey yolunda canım. Sağlıkla gelsin bebisin. :KK54:

Hiç bilmiyorum canım. Benim hipertroidim çıkmıştı o sebeple gitmiştim. Hamile olduğumu da yeni öğrendim sayılır tekrar gideceğim kendisine kontrole
Bir ay önceki heyecanım geldi aklıma sürpriz olduğu için ilk başta kabullenemedim inanamadım da. Sağlıklı kolay bir süreç olsun hepimiz için :)

Bir ay önceki heyecanım geldi aklıma sürpriz olduğu için ilk başta kabullenemedim inanamadım da. Sağlıklı kolay bir süreç olsun hepimiz için :)
Valla inanması zor gerçekten duygularım çok karışık😀 birde bende kese etrafında kanama görüldü hiçbir heyecan yaşayamadık daha. Sadece kontrol gününü bekliyoruz herşey yolundadır umarım. Bende o zaman yaşayabilirim bu duyguyu

Bugün 11 haftalık oldum. Mide bulantısı çok hafif devam ediyor. Göğüslerdeki dolgunluk devam ama hassasiyet nerdeyse hiç kalmadı. Endişe etmekten gece kabus görür oldum. Pazrtesi randevum var inşallah her şey yolundadır.
11.haftada normal gibi görünüyor canım bulantilarin gitmesi vs ben de belirtilerin gitmesinden aşırı korkan biriyim ama 11.haftanin içinde giderse korkmam gibi :) bence için rahat bir şekilde bekle kontrol gününü :)

Canım ben tek kızım çok yalnızlığını çektim kuzenlerim hep çoklu ablalı kız kardeşli ne özendirici hep isterdim bir ablam olsun diye kız istiyorum o yüzden ama erkek olsun da istiyorum bir kız bir oğlan da iyi olur ne bilim hala kendimi bir cinsiyete yakın hissedemiyorum
Ben de hala abla hasreti çekiyorum keşke bir anlam ya da kız kardeşim olsaydı çok eksikliğini hissettim, erkek kardeşim var ama işte aynı cinsiyet gibi olmuyor bence, arkadaşlarımın doğumlarında, başka özel zamanlarında falan kız kardeşi ablası vs gelince derin bir ahhhh çekiyorum içimden :) ben de öyle oğlum açısından erkek istiyorum ama işte kendim de oğlum oldu bir de kızım olsun da diyorum ama herhangi birine daha yakın hissedemiyorum henüz kendimi dedigin gibi

Valla inanması zor gerçekten duygularım çok karışık😀 birde bende kese etrafında kanama görüldü hiçbir heyecan yaşayamadık daha. Sadece kontrol gününü bekliyoruz herşey yolundadır umarım. Bende o zaman yaşayabilirim bu duyguyu
Bazı doktorlar kese etrafındaki kanamanın yerleşme kanamasından kaynaklandığıni da söylüyor ki bence çok mantıklı, o kese etrafındaki kan çıkacak yol bulursa bunu hafif lekelenme vs gibi görüyor kadınlar, çıkacak yol bulamazsa o kanlar orda kalıyor vücut zamanla emiyor diyorlar. Bu 3.hamileligim, ilk ikisinde yerleşme kanamasını hic görmedim ama kese etrafında kanama alanı vardı ufak ufak, progestan vermişlerdi geçti, bu seferki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım başta o kanama yaptı hem kanamayi gördüm hem de kese etrafında kanama alanı vardı, progestan ile yine geçti çok moralini bozma, bana çok sıradan geliyor kese etrafı kanama olayı artık, o kadar alismisiz ki eşime doktordan çıkınca dedim kese etrafında kanama varmış, o klasik zaten diyip gecmisti :)

Bazı doktorlar kese etrafındaki kanamanın yerleşme kanamasından kaynaklandığıni da söylüyor ki bence çok mantıklı, o kese etrafındaki kan çıkacak yol bulursa bunu hafif lekelenme vs gibi görüyor kadınlar, çıkacak yol bulamazsa o kanlar orda kalıyor vücut zamanla emiyor diyorlar. Bu 3.hamileligim, ilk ikisinde yerleşme kanamasını hic görmedim ama kese etrafında kanama alanı vardı ufak ufak, progestan vermişlerdi geçti, bu seferki hamileliğimde kan sulandırıcı iğne ve hap kullandım başta o kanama yaptı hem kanamayi gördüm hem de kese etrafında kanama alanı vardı, progestan ile yine geçti çok moralini bozma, bana çok sıradan geliyor kese etrafı kanama olayı artık, o kadar alismisiz ki eşime doktordan çıkınca dedim kese etrafında kanama varmış, o klasik zaten diyip gecmisti :)
Bende de hiç yerleşme kanaması olmadı. Şuan sadece kese etrafında var. Dışarıya çıkan birşeyde yok. Progestan verdi doktor fitil şeklinde kullanıyorum umarım bende de geçmiştir 🙏 ilk gebelik olduğu için herşeyden çok etkileniyorum doktor da sağolsun hiç rahatlatmadı düşükle sonuçlanmaz umarım dedi direk. Moraller bozuk tabi. Siz şimdi böyle diyince bi iyi hissettim kendimi😀 teşekkür ederim 🥰

Bende de hiç yerleşme kanaması olmadı. Şuan sadece kese etrafında var. Dışarıya çıkan birşeyde yok. Progestan verdi doktor fitil şeklinde kullanıyorum umarım bende de geçmiştir 🙏 ilk gebelik olduğu için herşeyden çok etkileniyorum doktor da sağolsun hiç rahatlatmadı düşükle sonuçlanmaz umarım dedi direk. Moraller bozuk tabi. Siz şimdi böyle diyince bi iyi hissettim kendimi😀 teşekkür ederim 🥰
Canım progestanı aksatma kullan, ilişki kanama alanı geçene kadar yasak, çok fazla ayakta durma yine de çok iş yapma genelde 10 güne kadar vücut emmiş oluyor o kanı, önlemlerini al içini ferah tut 🥰

Balım ilaçlardan değil rahim yukarı çıktı transfer zamanı şişlik ilaçlardandı artık o kendi çıkan karnımız 😍 Bizim ilk çocuk olduğu için o kadar belli olmuyo ikinci çocukta rahim kasları daha rahat gerildiği için hızlı bi çıkma oluyomuş
Valla ben çok emin olamıyorum kuzum ama zaten yavaş yavaş iyice belli olur 🥰

Ben de hala abla hasreti çekiyorum keşke bir anlam ya da kız kardeşim olsaydı çok eksikliğini hissettim, erkek kardeşim var ama işte aynı cinsiyet gibi olmuyor bence, arkadaşlarımın doğumlarında, başka özel zamanlarında falan kız kardeşi ablası vs gelince derin bir ahhhh çekiyorum içimden :) ben de öyle oğlum açısından erkek istiyorum ama işte kendim de oğlum oldu bir de kızım olsun da diyorum ama herhangi birine daha yakın hissedemiyorum henüz kendimi dedigin gibi
hayırlısı olsun artık. Bakalım göreceğiz söyle 14 16 haftalarda kesinleşir cinsiyetlerimiz

Yolundadır cnm endişelenme. Genelde oluyor yerlesme sırasında heyecanımız daim olsun.

Canım progestanı aksatma kullan, ilişki kanama alanı geçene kadar yasak, çok fazla ayakta durma yine de çok iş yapma genelde 10 güne kadar vücut emmiş oluyor o kanı, önlemlerini al içini ferah tut 🥰
Genelde yatıyorum zaten sağlıklı ilerlesin de 🙏 2 gündür de tansiyon düşüklüğü başladı kese içinde bebek oluşmaya mı başladı acaba diyorum inşallah öyledir 🥰

11.haftada normal gibi görünüyor canım bulantilarin gitmesi vs ben de belirtilerin gitmesinden aşırı korkan biriyim ama 11.haftanin içinde giderse korkmam gibi :) bence için rahat bir şekilde bekle kontrol gününü :)

Benimki önceki kaybımdan dolayı paranoya seviyesine gelmek üzere kontrolden sonra kendimi dizginlemeliyim sanırım.

Benimki önceki kaybımdan dolayı paranoya seviyesine gelmek üzere kontrolden sonra kendimi dizginlemeliyim sanırım.
Kayıp yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, ben bu aralar sabahları olan öğürmelere tutunuyorum, bu sabah kendimi zor dışarı attım okula gelirken, wc lerin yanlarından geçmek işkence sınıflara giderken, ben 8+3 günlüğüm ama sen 11+ lardasin, o zaman geldiğinde bunlar kesilse normal derdim, ben de paranoya bir insan olarak çünkü 10 dan sonra yavaş yavaş kesilmeye başlayıp 12 itibariyle tamamen geçiyor diye biliyorum neyse ki kontrolün yakınmış için rahatlamış olur :) bence gayet sağlıklı ilerliyordur bir de cinsiyet öğrenirsin keyifle dönersin evine 🥰dualarım seninle ve tüm annelerle 🙏🤲

Ben en son 7+4 te geçen perşembe gittim ve 12+1 de cagirdi doktorum o tarihten önce gelme dedi, 7 ocağa daha çok var ama Allah'tan bu aralar annemler bizde de kendimi çok dinlemiyorum, zaman bir tık daha stressiz geçiyor öncesine göre, onlar memleketten gelmeden önce ben de kendimi her gün yiyordum ki o zaman baslamamisti bulantı vs iyice paranoyaydim

Back