- Konu Sahibi sacibelinde
- #4.401
11 14 haftalar arasi canimKaç haftalikken yapılıyor 2 li test
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
11 14 haftalar arasi canimKaç haftalikken yapılıyor 2 li test
Onemli birsey yoktur inşallah canim gidince bizi de haberdar etÇok fazla kasık ağrım var endişeleniyorum gitmek içimi rahatlatacak
11-14 arasinda yapiliyorKaç haftalikken yapılıyor 2 li test
Ben de bunu çok merak ediyorum. 10+6da randevum var biliyorum çok erken ama bi yanım da görsterir mi acaba kendini diyorKizlar cinsiyet en erken ne zaman ogreniliyor acaba? Ilk gebeliklerinde 11 haftada ogrenen var mi? Ben gerci 11+4te öğrenmistim ama daha erken mumkun olur mu merak ettim.
Arkadaşlar bu grubu yeni gördüm bende 6 haftalık hamileyim. Bugün kese kalp hepsini gördüm ama bugün başıma ne geldi anlatmak istiyorum canımdan can gitti. Dün kan testi verdim haftaya da kadın doğuma gidecektim ama bugün eşim doktordan randevu almış bende gideyim dedim. Sağlık ocağında ki ebe bana sana tahlilleri watsapp tan atarım sen doktora göster dedi. Sonra tam doktora giderken ebe tahlil sonucunu atmış ve bthcg düşük pazartesi tekrar edelim demiş,kanaman var mı demiş çünkü değerim 2 çıkmış ama ben e nabizdan baktım değerim yüksek. Doktora gittim ama nasıl gittim o bir saat hayatımın en uzun günüydü, ne olacak , ne yapacağım, boş gebelik mi oldu aklimda deli sorular. Sonra doktora söyledim o dedi ki nasıl olur öyle birşey herşey yolunda. Teste bakayım dedi gösterdim . Ebe bana 2021 bin sonuclarini yollamış şükü
Yaşıtım gelmiş hosgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin cumlemiziBenim de bugün kontrolum vardi. Sukur kalp atislarini aldim. Malesef lekelenmelerim devam. 1 haftadir bitmiyor. Bi kayip da olunca cok endiseliyim. Umarim bi an once biter.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz
Yas:38
Kese: 5+0
Kalp atışı:7+0
İkinci cocuk
Yaa ben cinsiyetini öyle çok merak etmiyorum normal mi acabaBen de bunu çok merak ediyorum. 10+6da randevum var biliyorum çok erken ama bi yanım da görsterir mi acaba kendini diyor
Tabiiki normal, ben kendim 7 aylık doğduğum için gerrçektenn aşşırı sabırsızım randevuya saat sayıyorum resmen 30 aralıkta zaman geçmiyor, cinsiyete de zaman geçmeyecek biliyorum yani ben yapı olarak hem sabırsız hem heyecanlı hem de meraklıyım o yüzden sanırımYaa ben cinsiyetini öyle çok merak etmiyorum normal mi acaba
Evet canım öğretmenimCanım ogretmen misin sen
Ben oğlumda 10+5 te öğrendim canım, erkekse erkenden gösteriyor kendini, kızsa beklemek gerekiyor biraz daha 13-16 ya kadar yolu var kız iseKizlar cinsiyet en erken ne zaman ogreniliyor acaba? Ilk gebeliklerinde 11 haftada ogrenen var mi? Ben gerci 11+4te öğrenmistim ama daha erken mumkun olur mu merak ettim.
10+5 de gittim pazartesi perinatoloji uzmanındaydı randevum çok erken dedi gelişimine baktı 12+ 2 ye randevu verildi benim ben de çok heyecanlıydım ama belli de olmaz gelişimi ilerde ise gösterir belkiBen de bunu çok merak ediyorum. 10+6da randevum var biliyorum çok erken ama bi yanım da görsterir mi acaba kendini diyor
Acıbadem ultrason için 10 bin tl fiyat verdiOrası 2300 dediyse benim 3000-3500 olur gibi sabah yaptırıcam gibi duruyor ücretini sormadım
Ultrasonu ayrı kan testini ayrı mı alıyolar anlamadım ? Gerçi 10 binde Acıbadem için normal geldi diğer hastaneler böyleyseAcıbadem ultrason için 10 bin tl fiyat verdi
İnşallah hepimiziYaşıtım gelmiş hosgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin cumlemizi
Ben de öğretmenim bak bir ortak nokta daha çıktıEvet canım öğretmenim
Belki gosterir kuzum. Benim de 11+1de randevum var ama gorunecegini dusunmuyorum nedense erken gibi geliyorBen de bunu çok merak ediyorum. 10+6da randevum var biliyorum çok erken ama bi yanım da görsterir mi acaba kendini diyor
Oo epey erken ogrenmissin canim gercekten. Ben beklemeye raziyim. kiza o kadar odaklandim ki. Erkek derse buyuk şok yasarim tabiki kiz erkek farketmez de insan merak ediyor yine deBen oğlumda 10+5 te öğrendim canım, erkekse erkenden gösteriyor kendini, kızsa beklemek gerekiyor biraz daha 13-16 ya kadar yolu var kız ise
Ben de boyleyim ya. Belirsizlikleri hic sevmem hayatta. Hemen her sey netlessin isterim. Ama bazi seyler oyle istedgimiz anda olmuyor iste sabretmek gerekiyorTabiiki normal, ben kendim 7 aylık doğduğum için gerrçektenn aşşırı sabırsızım randevuya saat sayıyorum resmen 30 aralıkta zaman geçmiyor, cinsiyete de zaman geçmeyecek biliyorum yani ben yapı olarak hem sabırsız hem heyecanlı hem de meraklıyım o yüzden sanırım
Oyy masallah kuzucuga cok sevindim canim. Hep boyle guzel haberlerle gel insallahEki Görüntüle 3352007
Selam kızlar bildiğin bebek olmuş minişim
Herşey yolunda yine 5 gün önde çıktı haftaya cinsiyet için gelebileceğimi söyledi ikili testi perinataloji uzmanı yapıyormuş haftaya en geç yaptır önde gidiyo bu acelesi dedi.