• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kizlar cinsiyet en erken ne zaman ogreniliyor acaba? Ilk gebeliklerinde 11 haftada ogrenen var mi? Ben gerci 11+4te öğrenmistim ama daha erken mumkun olur mu merak ettim.
Ben de bunu çok merak ediyorum. 10+6da randevum var biliyorum çok erken ama bi yanım da görsterir mi acaba kendini diyor🥹🙏

Arkadaşlar bu grubu yeni gördüm bende 6 haftalık hamileyim. Bugün kese kalp hepsini gördüm ama bugün başıma ne geldi anlatmak istiyorum canımdan can gitti. Dün kan testi verdim haftaya da kadın doğuma gidecektim ama bugün eşim doktordan randevu almış bende gideyim dedim. Sağlık ocağında ki ebe bana sana tahlilleri watsapp tan atarım sen doktora göster dedi. Sonra tam doktora giderken ebe tahlil sonucunu atmış ve bthcg düşük pazartesi tekrar edelim demiş,kanaman var mı demiş çünkü değerim 2 çıkmış ama ben e nabizdan baktım değerim yüksek. Doktora gittim ama nasıl gittim o bir saat hayatımın en uzun günüydü, ne olacak , ne yapacağım, boş gebelik mi oldu aklimda deli sorular. Sonra doktora söyledim o dedi ki nasıl olur öyle birşey herşey yolunda. Teste bakayım dedi gösterdim . Ebe bana 2021 bin sonuclarini yollamış😭🥴 şükü

Benim de bugün kontrolum vardi. Sukur kalp atislarini aldim. Malesef lekelenmelerim devam. 1 haftadir bitmiyor. Bi kayip da olunca cok endiseliyim. Umarim bi an once biter.
Beni de listeye ekleyebilir misiniz
Yas:38
Kese: 5+0
Kalp atışı:7+0
İkinci cocuk
Yaşıtım gelmiş hosgeldin aramıza bebeğin hayırlı olsun canım Allah tamamına erdirsin cumlemizi

Yaa ben cinsiyetini öyle çok merak etmiyorum normal mi acaba 😅
Tabiiki normal, ben kendim 7 aylık doğduğum için gerrçektenn aşşırı sabırsızım 😅 randevuya saat sayıyorum resmen 30 aralıkta zaman geçmiyor, cinsiyete de zaman geçmeyecek biliyorum yani ben yapı olarak hem sabırsız hem heyecanlı hem de meraklıyım o yüzden sanırım😅😅

Kizlar cinsiyet en erken ne zaman ogreniliyor acaba? Ilk gebeliklerinde 11 haftada ogrenen var mi? Ben gerci 11+4te öğrenmistim ama daha erken mumkun olur mu merak ettim.
Ben oğlumda 10+5 te öğrendim canım, erkekse erkenden gösteriyor kendini, kızsa beklemek gerekiyor biraz daha 13-16 ya kadar yolu var kız ise

Ben de bunu çok merak ediyorum. 10+6da randevum var biliyorum çok erken ama bi yanım da görsterir mi acaba kendini diyor🥹🙏
10+5 de gittim pazartesi perinatoloji uzmanındaydı randevum çok erken dedi gelişimine baktı 12+ 2 ye randevu verildi benim ben de çok heyecanlıydım ama belli de olmaz gelişimi ilerde ise gösterir belki🙏

Ben oğlumda 10+5 te öğrendim canım, erkekse erkenden gösteriyor kendini, kızsa beklemek gerekiyor biraz daha 13-16 ya kadar yolu var kız ise
Oo epey erken ogrenmissin canim gercekten. Ben beklemeye raziyim.🤭 kiza o kadar odaklandim ki. Erkek derse buyuk şok yasarim🤣🤣 tabiki kiz erkek farketmez de insan merak ediyor yine de

IMG_1278.jpeg
Selam kızlar bildiğin bebek olmuş minişim 🫠🩵
Herşey yolunda yine 5 gün önde çıktı haftaya cinsiyet için gelebileceğimi söyledi ikili testi perinataloji uzmanı yapıyormuş haftaya en geç yaptır önde gidiyo bu acelesi dedi.

Tabiiki normal, ben kendim 7 aylık doğduğum için gerrçektenn aşşırı sabırsızım 😅 randevuya saat sayıyorum resmen 30 aralıkta zaman geçmiyor, cinsiyete de zaman geçmeyecek biliyorum yani ben yapı olarak hem sabırsız hem heyecanlı hem de meraklıyım o yüzden sanırım😅😅
Ben de boyleyim ya. Belirsizlikleri hic sevmem hayatta. Hemen her sey netlessin isterim. Ama bazi seyler oyle istedgimiz anda olmuyor iste sabretmek gerekiyor😀😀

Eki Görüntüle 3352007
Selam kızlar bildiğin bebek olmuş minişim 🫠🩵
Herşey yolunda yine 5 gün önde çıktı haftaya cinsiyet için gelebileceğimi söyledi ikili testi perinataloji uzmanı yapıyormuş haftaya en geç yaptır önde gidiyo bu acelesi dedi.
Oyy masallah kuzucuga🧿🧿 cok sevindim canim. Hep boyle guzel haberlerle gel insallah🥰🙏

Back