• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kayıp yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, ben bu aralar sabahları olan öğürmelere tutunuyorum, bu sabah kendimi zor dışarı attım okula gelirken, wc lerin yanlarından geçmek işkence sınıflara giderken, ben 8+3 günlüğüm ama sen 11+ lardasin, o zaman geldiğinde bunlar kesilse normal derdim, ben de paranoya bir insan olarak çünkü 10 dan sonra yavaş yavaş kesilmeye başlayıp 12 itibariyle tamamen geçiyor diye biliyorum neyse ki kontrolün yakınmış için rahatlamış olur :) bence gayet sağlıklı ilerliyordur bir de cinsiyet öğrenirsin keyifle dönersin evine 🥰dualarım seninle ve tüm annelerle 🙏🤲
Çok güzel moral oldun teşekkür ederim 😊 Tek olmadığımı bilmek bir nebze rahatlattı beni. Umarım tüm bebekler sağlıklıdır.

Ben en son 7+4 te geçen perşembe gittim ve 12+1 de cagirdi doktorum o tarihten önce gelme dedi, 7 ocağa daha çok var ama Allah'tan bu aralar annemler bizde de kendimi çok dinlemiyorum, zaman bir tık daha stressiz geçiyor öncesine göre, onlar memleketten gelmeden önce ben de kendimi her gün yiyordum ki o zaman baslamamisti bulantı vs iyice paranoyaydim
Ne güzel çok şanslısın. Kafanı başka şeylerle yorunca düşünmeye vaktin olmuyordur.

Günaydın kızlar dün yine kusma atakları geçirdim içim dışıma çıktı işlerimde yoğun ona rağmen zaman geçmiyor yarın sabah kontrolüm var inşallah bebişlerin hepsi iyidir 🩵🥹
Gunaydin canim dün bende şov yaptim resmen sabahtan aksama kadar cok kötüydü 🤦🏻‍♀️ bu sabah ac karnına bir tatlı kaşığı tahin yedim bir arkadasim atmış bulantiya iyi geliyormus bakalim gün icinde anlarım dene istersen ve bulantiyla uğraşan diger anne adayları 🌸

Gunaydin canim dün bende şov yaptim resmen sabahtan aksama kadar cok kötüydü 🤦🏻‍♀️ bu sabah ac karnına bir tatlı kaşığı tahin yedim bir arkadasim atmış bulantiya iyi geliyormus bakalim gün icinde anlarım dene istersen ve bulantiyla uğraşan diger anne adayları 🌸
Benim sabah bulantılarım çok yok canım ilginç bi şekilde akşam üstü başlıyor eve kendimi zor atıyorum kus Allah kus gece uykumdan uyandırıyor. Tahini tek başına yiyebilir miyim çok emin değilim ama denenebilir 🫠

11 haftalık gebeyim. Bu d vitaminini yazdı doktor. İnternette okuyorum gebelerde kullanılmaz yazıyor. Madem kullanılmıyor bana niye yazdi. Bilgi verebilecek ya da bunu kullanan var mı?

Eklentiler

• IMG_20231213_122941.jpg
    IMG_20231213_122941.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 41
11 haftalık gebeyim. Bu d vitaminini yazdı doktor. İnternette okuyorum gebelerde kullanılmaz yazıyor. Madem kullanılmıyor bana niye yazdi. Bilgi verebilecek ya da bunu kullanan var mı?
Evet kullanılmaz diyor. Belki doktor başka yazdı eczane muadili diye kafalarına göre veriyorlar. E nabızdan bak doktor bunu mu yazmış sana

Ben de 10 gün kadar önce hasta olmuştum iştahsızlık ve bulantı kaldı hastalıktan mi hamilelikten mi ayırt edemiyorum neyse ki yalnız değilim 🥹

Her ilacın takviyenin uyarısında gebelerde kullanılmaz yada eczacınıza doktorunuza danışın ibaresi vardır ancak bana IU miktarı çok geldi gebelikte 1200ıu alınır max diye biliyorum. 20.000 çok fazla. Ve 12. Haftadan önce folik asitten başka takviye vermiyorlar doktorlar başka bi doktora danışmakta yarar var gibi 🙏🏼

Kayıp yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum, ben bu aralar sabahları olan öğürmelere tutunuyorum, bu sabah kendimi zor dışarı attım okula gelirken, wc lerin yanlarından geçmek işkence sınıflara giderken, ben 8+3 günlüğüm ama sen 11+ lardasin, o zaman geldiğinde bunlar kesilse normal derdim, ben de paranoya bir insan olarak çünkü 10 dan sonra yavaş yavaş kesilmeye başlayıp 12 itibariyle tamamen geçiyor diye biliyorum neyse ki kontrolün yakınmış için rahatlamış olur :) bence gayet sağlıklı ilerliyordur bir de cinsiyet öğrenirsin keyifle dönersin evine 🥰dualarım seninle ve tüm annelerle 🙏🤲
Canım ogretmen misin sen

gebişler selam :) ikili test randevularınızı aldınız mı ben devlette yaptırcağım medipol bahçelievler takipliyim ama 2300 tl dediler boşuna vermek istemiyorum pazartesi devlette randevum var . sizler nerede yaptıracaksınız ?

gebişler selam :) ikili test randevularınızı aldınız mı ben devlette yaptırcağım medipol bahçelievler takipliyim ama 2300 tl dediler boşuna vermek istemiyorum pazartesi devlette randevum var . sizler nerede yaptıracaksınız ?
Selam 😊Ben bugün yapacaktım ama randevum iptal oldu devlete Dr hastalanmış zaten bir ay zor sabretim şimdi yenisini bulmak çok zor ya ne yapacağımı bilmiyorum kaçıncı haftadasin cnm

11+1 im uygulamay göre ultrasona göre 11+5 canım Çok kötü olmuş sürekli kontrol et inşallah biri iptal ederse onun yerine alırsın sen kaç haftalıksın

Baya pahalıymış devlette yaptırmak daha mantıklı tabi

Back