- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.321
Çok iyi olur. 3 farklı yere baktım bi kaç makale okudum aynı şeyler yazıyordu hepYarın ayrıntılı sorup atayım sana canım
Ay inşallah yaaaa teşekkür ederimCanım inşallah güzel haberlerle dönersin ben inanıyorum grup olarak hep güzel haberler vercez
Ne güzel ama Bilmiyom bir değişiklik olur mu benim ki tüp bebekSon adet tarihlerimiz aynı canım :)
Hadi inşallah ya çünkü bi anda küçüldü ve hassasiyeti kaybolduBenim ilk hamileliğim rahattı sadece birkaç hafta hafif mide bulantısı oldu. Şimdi daha zor geçiyor ama hafta ilerledikçe şikayetlerimde azalmalar başladı. Aynı endişe ara ara bana da geliyor ama burada belirtileri azalan ama kontrole gidip bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen arkadaşlar da yazdı. Sen içini rahat tut, kendime de öyle diyorum
O his çok kötü ya dün acile gitmemek için tuttum kendimi randevum var diyeBugün Dr gidicem birşeyler ters gidiyor artık ağrılarm dayinlmaz oldu sürekli uyaniğim karın ağrısndan bana dua edin lütfen bebegim iyi olsun
Gerçekten çok kötü bir his normalde ayın13 de randevum var ama bugün özele sadce iyimi diye baktırmak istiyorum çünkü huzursuzumO his çok kötü ya dün acile gitmemek için tuttum kendimi randevum var diyeinşallah iyi çıkar
Ben işte gerçekten yatamıyorum ben karın ağrısı olyo ama bu iki gece gittikçe şiddetlendi bugün Dr gidicem inşallah başlarda bu kadar da şiddetli değildiGünaydınnnn 9 haftalık hamileyim akşamları çok sıkıntılı geçiyo az da yesem inanılmaz rahatsız ediyo sanki dünyayı yemişim gibi bir gaz birikmesi sizde de var mı böyle şikayetler bu şişkinlik hissi ne zaman gidecek acaba :)
bende karın ağrısı yok ama inanılmaz bir gaz birikmesi oluyor çokta bişey yiyemiyorum anlam veremedimBen işte gerçekten yatamıyorum ben karın ağrısı olyo ama bu iki gece gittikçe şiddetlendi bugün Dr gidicem inşallah başlarda bu kadar da şiddetli değildi
Bileğimde dün sabah birden morarma farkettim küçüktü bu sabh baktım iyice genişledi neden oldu acaba inş önemli bişey değildir dudağımda da yara çıktı
aaa bir yere falan çarpmış olabilir öisin ilk defa duyuyorum böyle bişey
Gönlünü ferah tut canım inşallah bir sıkıntı yoktur. Bazen böyle belirtilerde azalmalar olabiliyor diye duymuştum . Kaçtaydı randevunO his çok kötü ya dün acile gitmemek için tuttum kendimi randevum var diyeinşallah iyi çıkar
Hani çarpsam bazen yeşil gibi hfif olup geçiyo bileğimi de vurduğumu htırlamıyorum ama ne bilim bu aynı çürük gibi olmuş ezik gibi genişledi neyse önemli değildir inş canımaaa bir yere falan çarpmış olabilir öisin ilk defa duyuyorum böyle bişey
hamileliğinle alakası olduğunu sanmıyorum içini ferah tut yoktur bir şey inşallahHani çarpsam bazen yeşil gibi hfif olup geçiyo bileğimi de vurduğumu htırlamıyorum ama ne bilim bu aynı çürük gibi olmuş ezik gibi genişledi neyse önemli değildir inş canım
Sağol canım yani ondan değildir de ilginç geldi neyse cuma tahlilleri yaptırcam bakalım inş temiz çıkarhamileliğinle alakası olduğunu sanmıyorum içini ferah tut yoktur bir şey inşallah
Maşallah öylede devam eder insallah canıımEvet canım aynıyız seninlealıştım ya çok şükür bir sıkıntım yok zaten bende bulantı vs hiç birşey olmadı sanki hamile değilmişim gibi geçiyor arada bi kasıklarda ağrı oluyor oda bugün doktorun dediğine göre büyüdüğündenmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?