2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Maaşallah. Nasıl heyecanlanıyorum böyle usg leri gördükçe. Bizim daha 4+5. 7+ lar olsak biran önce diyorum.

Maaşallah. Nasıl heyecanlanıyorum böyle usg leri gördükçe. Bizim daha 4+5. 7+ lar olsak biran önce diyorum.
Canım bende öyleydim ama sanki zaman hızlı geçiyor gibi yani ilk öğrendiğimde 4+2ydi sanki dün gibi 5 hafta geçmiş hayret içerisindeyim sağlıklı olsunlar da zaman bir şekilde geçiyor sanırım

Canımm maşallah minnoşuna negüzel büyümüş senle aynıydı tarihlerimiz benimde 9+1 oldu bugun nasıl geçiyo gebeliğin alıştınmı

Kızlar ben de bugün doktora gittim 6+5 kalp sesini de duydum şukur ama doktor çok aşağıya yerleşmiş dedi. Riskli bir gebelik olduğunu söyledi ama başka bisey demedi. Başına gelen var mı?
Başka bir doktora randevu aldım cumartesi günü gideceğim bakalım ama çok korkuyorum

Büyüdükçe hareketlendikce yukarı çekiyor kendini canım sadece daha dikkatli ol, ilişki özellikle yasak oluyor

Canımm maşallah minnoşuna negüzel büyümüş senle aynıydı tarihlerimiz benimde 9+1 oldu bugun nasıl geçiyo gebeliğin alıştınmı
Evet canım aynıyız seninle alıştım ya çok şükür bir sıkıntım yok zaten bende bulantı vs hiç birşey olmadı sanki hamile değilmişim gibi geçiyor arada bi kasıklarda ağrı oluyor oda bugün doktorun dediğine göre büyüdüğündenmiş

Benim bugün meme hassasiyetim hiç yoktu ağrım yorgunluğum da yoktu. Bi tedirgin oldum sanki sabah doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
Benim ilk hamileliğim rahattı sadece birkaç hafta hafif mide bulantısı oldu. Şimdi daha zor geçiyor ama hafta ilerledikçe şikayetlerimde azalmalar başladı. Aynı endişe ara ara bana da geliyor ama burada belirtileri azalan ama kontrole gidip bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen arkadaşlar da yazdı. Sen içini rahat tut, kendime de öyle diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…