- 17 Ekim 2021
- 173
- 188
- 53
- 27
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.301
Maaşallah.bugün kan sonuçlarını göstermeye gittim devlette takibim ama sadece sonuç bakıyorlarmış öğleden sonra o yüzden ultrason bakmamışlardı bende dayanamadım özele gittim kızlar 9+1 de miniğim büyümüş çok şükür
Canım bende öyleydim ama sanki zaman hızlı geçiyor gibi yani ilk öğrendiğimde 4+2ydi sanki dün gibi 5 hafta geçmiş hayret içerisindeyimMaaşallah.Nasıl heyecanlanıyorum böyle usg leri gördükçe. Bizim daha 4+5. 7+ lar olsak biran önce diyorum.
Canımm maşallah minnoşuna negüzel büyümüşbugün kan sonuçlarını göstermeye gittim devlette takibim ama sadece sonuç bakıyorlarmış öğleden sonra o yüzden ultrason bakmamışlardı bende dayanamadım özele gittim kızlar 9+1 de miniğim büyümüş çok şükür
Son adet tarihlerimiz aynı canım :)Canım merhaba beni de eklermisin listeye
24 yaşındayım ilk çocuğum
15.10.2023 en son sat
Kese 5+3
Kalp atışı daha duymadım 2 Aralık ta terminim var inşallah duyarım
Canım inşallah güzel haberlerle dönersin ben inanıyorum grup olarak hep güzel haberler vercezÖyle yapıyorum canım içim çok rahattı valla düne kadar şuan bilmiyorum açıkçası belirsizlik kötü haftaya nedir ne değildir öğrenicez inşallah çok teşekkür ederim
Büyüdükçe hareketlendikce yukarı çekiyor kendini canım sadece daha dikkatli ol, ilişki özellikle yasak oluyorKızlar ben de bugün doktora gittim 6+5 kalp sesini de duydum şukur ama doktor çok aşağıya yerleşmiş dedi. Riskli bir gebelik olduğunu söyledi ama başka bisey demedi. Başına gelen var mı?
Başka bir doktora randevu aldım cumartesi günü gideceğim bakalım ama çok korkuyorum
Evet canım aynıyız seninleCanımm maşallah minnoşuna negüzel büyümüşsenle aynıydı tarihlerimiz benimde 9+1 oldu bugun nasıl geçiyo gebeliğin alıştınmı
Dahiliye doktoruna git canım istersen ilaç kullaniyomusunDüşüklüğü zarar veriyo anneye diye okumuştum sanki grupta
Hiç bilmiyorumCanım Sema hanımın 7/24 anlaşması var mı ?
Yarın ayrıntılı sorup atayım sana canımEda araştırdım 3 genetik bakıyolar trizomi 13,18,21 Farklı bi çeşidi var mı doktorumlada konuşucam ayrıca ama sadece bunlarsa gerek görür müyüm bilmiyorum
Benim ilk hamileliğim rahattı sadece birkaç hafta hafif mide bulantısı oldu. Şimdi daha zor geçiyor ama hafta ilerledikçe şikayetlerimde azalmalar başladı. Aynı endişe ara ara bana da geliyor ama burada belirtileri azalan ama kontrole gidip bebeğinin sağlıklı olduğunu öğrenen arkadaşlar da yazdı. Sen içini rahat tut, kendime de öyle diyorumBenim bugün meme hassasiyetim hiç yoktu ağrım yorgunluğum da yoktu. Bi tedirgin oldum sankisabah doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?