- 30 Kasım 2014
- 619
- 783
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.341
içini ferah tut, her şey çok güzel olacak :)Benim bugün meme hassasiyetim hiç yoktu ağrım yorgunluğum da yoktu. Bi tedirgin oldum sankisabah doktor kontrolüm var inşallah herşey yolundadır
Canım bende senin gibi olmuştum korkma birşey yok insallah kalbini ferah tut, belirtiler sanki birden kayboluyor ama birden tekrarda başlıyor seninde öyle olacak muhtemelenO his çok kötü ya dün acile gitmemek için tuttum kendimi randevum var diyeinşallah iyi çıkar
bayağı sabırlısın :) ben bekleyemezdim herhalde o kadar :)Kızlar bizim de ilk ultrasonumuz 5 ocakta olacak. İnşallah 13. haftada ilk defa bebeğimizi görmüş olacağız. İkili tarama testi de yapılacak. Her şey yolunda gider inşallah
güzel haberlerini bekliyoruz.r ters gidiyor artık ağrılarm dayinlmaz oldu sürekli uyaniğim karın ağrısndan bana dua edin lütfen bebegim iyi olsun
bende de çok fazla gaz var, çok da yesem az da yesem, her ne yersem yiyeyim aşırı bir gaz var. belki havadandır diyorum :)Günaydınnnn 9 haftalık hamileyim akşamları çok sıkıntılı geçiyo az da yesem inanılmaz rahatsız ediyo sanki dünyayı yemişim gibi bir gaz birikmesi sizde de var mı böyle şikayetler bu şişkinlik hissi ne zaman gidecek acaba :)
Senin nasıl gidiyorMaşallah öylede devam eder insallah canıım
Belirti olmaması yolunda değil anlamına gelmiyor ki canım bazen iyi hissedersin bazen kötü içini ferah tut iyidir bebişinO his çok kötü ya dün acile gitmemek için tuttum kendimi randevum var diyeinşallah iyi çıkar
Benimde öyleydi uykudan uyandığımı biliyorum sancıdan ama doktor normal dedi hatta tam aksine herşeyin yolunda gidiyo ne güzel işte rahim büyüyor bağlar geriliyor bebeğin gelişiyor dedi. Gebeliğin ilk 7-8 haftasını kanama olmadığı sürece normal görüyolar. Sen yinede git tabi için rahatlasınBugün Dr gidicem birşeyler ters gidiyor artık ağrılarm dayinlmaz oldu sürekli uyaniğim karın ağrısndan bana dua edin lütfen bebegim iyi olsun
Canım bu travma morarması gibi duruyor farkında olmadan vurmuşsundur yada bişey taşırken olmuştur gebelikte bağlantısı olduğunu sanmıyorum ama doktoruna sor istersen
Gönlünü ferah tut canım inşallah bir sıkıntı yoktur. Bazen böyle belirtilerde azalmalar olabiliyor diye duymuştum . Kaçtaydı randevun
Doğru canım belki gece uyurken de olmuş olabilir vurmuşsam dudağım falan da dışarı atınca dedim noluyoCanım bu travma morarması gibi duruyor farkında olmadan vurmuşsundur yada bişey taşırken olmuştur gebelikte bağlantısı olduğunu sanmıyorum ama doktoruna sor istersen
içini ferah tut, her şey çok güzel olacak :)
Canım bende senin gibi olmuştum korkma birşey yok insallah kalbini ferah tut, belirtiler sanki birden kayboluyor ama birden tekrarda başlıyor seninde öyle olacak muhtemelen
Belirti olmaması yolunda değil anlamına gelmiyor ki canım bazen iyi hissedersin bazen kötü içini ferah tut iyidir bebişin
Tam bilekte mi morluk sanki kan vermişsin de işe sızmış gibi olmuşDoğru canım belki gece uyurken de olmuş olabilir vurmuşsam dudağım falan da dışarı atınca dedim noluyo
Aynen bileğimde evet öyle gibi sankiTam bilekte mi morluk sanki kan vermişsin de işe sızmış gibi olmuş
Çok sevindim senin adına. Ben de de pek belirti yok mesela. Demeek ki bazen belirtisizlikten birşey olmuyormuş.Ama gittin için rahatladı ,inşallah sağlıkla devam ederŞimdi çıktım doktordan çok şükür çok sağlıklı dedikalp atışını da duyduk geçen haftaya göre daha gümbür gümbür geldi. 1.2 cm olmuş. Nabzı da 140 çıktı. Çok rahatladım ağladım zaten ultrasonda Normalde çok sakinim mesleğim gereği de soğukkanlıyım ama bu bambaşka bişeymiş meme hassasiyeti şişlik 9 ay devam etmez bazılarının bikaç hafta sürer senin çok rahat bir gebelik sürecin var kendinle bu kadar konuşma dedi . Ama cidden sıfır belirti hamile değilim gibi oldu birden şişlik indi acı yok ağrı yok uyku hali yorgunluk da gitti. İnsan kötüyü düşünmeden edemezdi
Gözün aydın canmŞimdi çıktım doktordan çok şükür çok sağlıklı dedikalp atışını da duyduk geçen haftaya göre daha gümbür gümbür geldi. 1.2 cm olmuş. Nabzı da 140 çıktı. Çok rahatladım ağladım zaten ultrasonda Normalde çok sakinim mesleğim gereği de soğukkanlıyım ama bu bambaşka bişeymiş meme hassasiyeti şişlik 9 ay devam etmez bazılarının bikaç hafta sürer senin çok rahat bir gebelik sürecin var kendinle bu kadar konuşma dedi . Ama cidden sıfır belirti hamile değilim gibi oldu birden şişlik indi acı yok ağrı yok uyku hali yorgunluk da gitti. İnsan kötüyü düşünmeden edemezdi
Çok sevindim hep böyle ilerlesin inşallahÇok sağolun kızlar herşey güzel çıktı çok şükürdoktor aslında 2-3 hafta sonra gel dicektim ama haftaya gel sen dedi. Hiç bekleyecek gibi durmuyormuşum belirtilere tekrar bakarız gem için de rahat eder dedi
Bende alıştım şükür suan bulantı kusmalarım bi oluyor bi olmuyor. Ilk iki hafta çok şiddetli oldu ama şuan daha rahatım, zaman geçmiyor sanki cinsiyetini merak ediyorum o günler gelir insallah hemencecikSenin nasıl gidiyor
Canım dün aynısi bana da oldu bir anda kusmalarim durunca ben bir panik oldum doktor da bir ultrasondan bakalım kanaman var mı diye sordu. Kanamam falan da yoktu ama yine de koştur koştur gittim hastaneye. Bebiş iyiymiş beni 3 hafta sonraya taramalara çağırdı sadece. Zor günleri geçti bebislerimizin inşallah bundan sonrasını sorunsuz geçiririz. Bende hep ağlıyordum kalp atışını duyunca bu defa tuttum kendimiÇok sağolun kızlar herşey güzel çıktı çok şükürdoktor aslında 2-3 hafta sonra gel dicektim ama haftaya gel sen dedi. Hiç bekleyecek gibi durmuyormuşum belirtilere tekrar bakarız gem için de rahat eder dedi
Gaz sorunu bende de var canım malesef. Sanıyorum hormonlardan kaynaklı oluyorGünaydınnnn 9 haftalık hamileyim akşamları çok sıkıntılı geçiyo az da yesem inanılmaz rahatsız ediyo sanki dünyayı yemişim gibi bir gaz birikmesi sizde de var mı böyle şikayetler bu şişkinlik hissi ne zaman gidecek acaba :)
Çook sevindim canımm cok takıyoruz valla kafaya hic normal degil ama elimizde de degilÇok sağolun kızlar herşey güzel çıktı çok şükürdoktor aslında 2-3 hafta sonra gel dicektim ama haftaya gel sen dedi. Hiç bekleyecek gibi durmuyormuşum belirtilere tekrar bakarız gem için de rahat eder dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?