- 15 Ekim 2023
- 890
- 1.747
- 28
- 25
- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.241
Değer aralığında gözüküyor canımKızlar bu tsh değeri normal mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değer aralığında gözüküyor canımKızlar bu tsh değeri normal mi
Canım benim kürtajdan 2 ay sonra anca betam sifirlandi, keşke mesajını yazdığın zaman gorseydim, betanin sıfırlanması benim için o kadar kolay olmadı, seni çok iyi anlıyorum, sen de benim gibi çok endiselisin, çok korkuyorsun, kürtaj ne zaman olmuştun onu hatırlamıyorum söylemiş miydin, benim Ağustostaydi aslında onun şokunu ve korkusunu henüz atamamişım üzerimden, aynı doktora mi gidiyorsun bilmiyorum ama tavsiyem doktor değiştir, ben geçen hafta doktorumu değiştirdim, şunu farkettim o doktor benim anksiyetemi arttırıyormuş, o odada, o doktorda o ultrasonda kötü anılarım ve hayatımın şoku var, doktorumu değiştirdiğimden beri daha iyiyim, yeni doktorla yeni sayfa açmış gibi hissettim bir de inancinizda adak var mı bilmiyorum ama Allah'ım sana emanet ediyorum yavrumu, sağ salim doğarsa kurban kescem diye adagimi da adadım, birdahaki yaz kardeşimin düğününe memlekete gittiğimizde onu da kescem Allah'ım nasip etsin o günleri, bunlar bana ferahlık verdiKızlar kan sonucum 18.000 lerde geldi şükür gerçekten ben çok kaygılıyım bu şekilde 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum diğer kaybım çok yakın olduğu için toparlanamadım sanırım aynı şeyi yaşayacağım için çok korkuyorum bir psikiyatriste görüneceğim galiba
Progestani aksatma canım doktorun dediği miktarda kullan, 1 hafta yerinden kalkmamaya çalış bol bol dinlen bol su iç Allah'ın izniyle 1 haftaya toparlanirsin inşallah panik yapma geçen hafta da benim sürekli kanamam oluyordu, iğne kullanıyordum kan sulandirici benim ondanmis ama progestan sayesinde kanama durdu çok şükür ağrılarım baya hafifledi, ayağa kalktigim an ağrım oluyorduBenimde ufak kanamam oldu kizlar iş yerinden apar topar doktora gittim bir hafta istirahat verdi bir de iğne yaptirdik progestan başladık. Dua edin lütfen bize de
Düşüklüğü zarar veriyo anneye diye okumuştum sanki gruptaDeğer aralığında gözüküyor canım
Ben de ağustosta oldum kuzum evet ben de değiştirdim doktorumu o odaya tekrar girmek istemedimCanım benim kürtajdan 2 ay sonra anca betam sifirlandi, keşke mesajını yazdığın zaman gorseydim, betanin sıfırlanması benim için o kadar kolay olmadı, seni çok iyi anlıyorum, sen de benim gibi çok endiselisin, çok korkuyorsun, kürtaj ne zaman olmuştun onu hatırlamıyorum söylemiş miydin, benim Ağustostaydi aslında onun şokunu ve korkusunu henüz atamamişım üzerimden, aynı doktora mi gidiyorsun bilmiyorum ama tavsiyem doktor değiştir, ben geçen hafta doktorumu değiştirdim, şunu farkettim o doktor benim anksiyetemi arttırıyormuş, o odada, o doktorda o ultrasonda kötü anılarım ve hayatımın şoku var, doktorumu değiştirdiğimden beri daha iyiyim, yeni doktorla yeni sayfa açmış gibi hissettim bir de inancinizda adak var mı bilmiyorum ama Allah'ım sana emanet ediyorum yavrumu, sağ salim doğarsa kurban kescem diye adagimi da adadım, birdahaki yaz kardeşimin düğününe memlekete gittiğimizde onu da kescem Allah'ım nasip etsin o günleri, bunlar bana ferahlık verdi
Çalışıyor musun canım bu arada çalışıyorsan işine odaklan :) çalışmıyorsan en basiti bir diziler bulup onu izle sezon sezon, özellikle komedi dizileri falan bulmaya calis hem kendine hem bebise iyi gelecektirBen de ağustosta oldum kuzum evet ben de değiştirdim doktorumu o odaya tekrar girmek istemedim
Çalışıyorum gün içinde vakit hızlı geçiyor ama akşamları yok mu bundan sonra ben de öyle yapacağım Allah’a sığınacağım veren de o alan da o ne yapayım ne kadar korksak boşÇalışıyor musun canım bu arada çalışıyorsan işine odaklan :) çalışmıyorsan en basiti bir diziler bulup onu izle sezon sezon, özellikle komedi dizileri falan bulmaya calis hem kendine hem bebise iyi gelecektir
Benim neden olduğu hakkında bir fikrim yok yatıyorum bol bol ama hala hafif kanamam var Allah'ım bebislerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasib etsinProgestani aksatma canım doktorun dediği miktarda kullan, 1 hafta yerinden kalkmamaya çalış bol bol dinlen bol su iç Allah'ın izniyle 1 haftaya toparlanirsin inşallah panik yapma geçen hafta da benim sürekli kanamam oluyordu, iğne kullanıyordum kan sulandirici benim ondanmis ama progestan sayesinde kanama durdu çok şükür ağrılarım baya hafifledi, ayağa kalktigim an ağrım oluyordu
Kesin sonuç tabi ki vermiyor çünkü bir çok görüm okumuştum kız yazıyordu erkek oldu erkekKızlar çin takvimi yada rus takvimin sizce doğruluğu nedir ?
Tamam da düşük değil ki 0,35 üstü zaten normal ki seninde referans aralığı içindeDüşüklüğü zarar veriyo anneye diye okumuştum sanki grupta
Bende aynıyım birde benim beter akşam 2 saat uyuyor sabah ezanıyla yatıyor sabahlıyor düzelsin diye uyutmadan neler neler yaptım bu saat oldu hala uyumadıkSanada çok geçmiş olsun canım inşallah hemencik temuza girer alırız bebeklerimizi kucağımza ilkinde bu sıkıntıları yaşadım ama uyuma imkanım çoktu şimdi bir tane olunca onla doğru düzgün ilgilenmemiyorum üzülüyorum
Çok geçmiş olsun şuan nasıl oldun ne dedi doktorKızlar doktor acil tekrar çağırdı başka testler yapıp ilacı öyle başlayabilirim tiroid iltihaplanması olabilir dedi yarın gidicem belkide ondan bu kadar kötüyüm
Başka bir yerde daha test yaptırsan belki teste yanlışlık var hem antikor bağışıklığın var hem kızamık nasıl olabilirsin anlamıyorum başka doktorada görün inşallah güzel haberlerin olurBugün yeni bir stres daha eklendi hamileliğime. Anti rubella igm ve igg ikisi de pozitif çıktı. Doktor avidite testi istedi. Bende kızamıkçığa dair en ufak bir belirti yok. Nasıl oldu anlamıyorum. İgm üst sınır 1.60 benim 1.73 çıktı doktor titreden dolayı da olabilir dedi ama bir de yaşadığım strese sorun. Test tekrar pozitif çıkarsa gebeliği sonlandırmayı düşünebiliriz dedi ama benim ne olursa olsun sonlandırmak gibi bir niyetim yok. Allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza. Sağlıkla kucağımıza alalım da unutalım bu günleri.
Sağol canımÇok geçmiş olsun şuan nasıl oldun ne dedi doktor
Ya zor vallaBende aynıyım birde benim beter akşam 2 saat uyuyor sabah ezanıyla yatıyor sabahlıyor düzelsin diye uyutmadan neler neler yaptım bu saat oldu hala uyumadık