- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.281
Hangi degerler bunlar canim?Ay bilmiyorum gerçekten korktum berbat bi haldeyim 4.11 olması gereken değer 42
5.61 olması gereken değer 527 çıktı korkuyorum şuan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi degerler bunlar canim?Ay bilmiyorum gerçekten korktum berbat bi haldeyim 4.11 olması gereken değer 42
5.61 olması gereken değer 527 çıktı korkuyorum şuan
Anti TGHangi degerler bunlar canim?
En az 10 haftalık dediler Medipolden ücret bilgisi aldım 10.000 tl ama daha uygun yerler vardır şehire göre yapılan lab’a göre değişir bi kaç yerden daha fiyat alıcam canım.Bilgin var mi canim hakkinda? Kacinci haftada yapiliyor? Fiyat vs? Ben de pek dusunmuyordum ama birden aklima dusuverdi yaptirsam mi diye
çok geçmiş olsun, iyice dinlen, pozitif düşün :)k kanamam oldu kizlar iş yerinden apar topar doktora gittim bir hafta istirahat verdi bir de iğne yaptirdik progestan başladık. Dua edin lütfen bize de
ben çamlıca erdem'de sema hanım'a gidiyorum, ümraniye metrosuna çok yakın.hala içime sinen doktor bulamıyorum kızlar İstanbul Anadolu yakası özellikle Ümraniye bölgesi olarak hangi doktor yada hasenelere gidiyorsunuz
ben her ikisine de baktım, kız çıktı. sabırsızlıkla bekliyorum :)akvimi yada rus takvimin sizce doğruluğu nedir ?
çok dikkat et, yorma kendini.u çok yoğundum kardeşimin nişan alışve
Daha cok erken haftalardasin kuzum. Bebis icin bir sıkıntı olmaz bence insallah. Ki zaten gelisimi de iyiymis baksana Tabi tedavisini mutlaka yaptir. Dr ne dedi?Anti TG
Anti tpo
İkisi de tiroidlerle alakalı
Canım merhaba beni de eklermisin listeyeÇok sevindim sağlıkla gelsin minişlerin inşallah
2019 annelerindenim 2018den beri kızlarla konuşuyoruz instagramdan takipleşiyoruz önce gebelik bebeklik dönemi şimdi çocuk kreş günlükleri buradaki herkese nasip olsun inşallah
Şimdi gördüm çok geçmiş olsun umarım ilaçlar hemen işe yarar ve bir an önce toparlarsın. Her birimizin derdi endişesi ayrı, Nasıl hissettiğini anlayamam ne kadar da olsa ama bana da dediğin gibi bebeğin için sakinliğini korumaya çalış, iyi düşün iyi olsun inşallah. Sen dikkat etmeye beslenme ve dinlenmene dikkat et ilaçlarını düzenli al inşallah her şey güzel olur. Stres ve korku bir çok şeyden daha çok etkiliyor bebekleri. Dualarımda buradaki herkes var, hepimiz sağlıkla alırız umarım bebeklerimizi kucağımızaAy bilmiyorum gerçekten korktum berbat bi haldeyim 4.11 olması gereken değer 42
5.61 olması gereken değer 527 çıktı korkuyorum şua
Organların hepsi bu haftalarda oluşuyor asıl şimdi önemli canım. Doktor son testi bekliyor bide usg çekilecek işte onun sonucuna göre konuşuruz dedi, ilaç verdi şimdilik Tsh içinDaha cok erken haftalardasin kuzum. Bebis icin bir sıkıntı olmaz bence insallah. Ki zaten gelisimi de iyiymis baksana Tabi tedavisini mutlaka yaptir. Dr ne dedi?
Merhaba hoşgeldin tabi ki eklerimCanım merhaba beni de eklermisin listeye
24 yaşındayım ilk çocuğum
15.10.2023 en son sat
Kese 5+3
Kalp atışı daha duymadım 2 Aralık ta terminim var inşallah duyarım
Öyle yapıyorum canım içim çok rahattı valla düne kadar şuan bilmiyorum açıkçası belirsizlik kötü haftaya nedir ne değildir öğrenicez inşallah çok teşekkür ederimŞimdi gördüm çok geçmiş olsun umarım ilaçlar hemen işe yarar ve bir an önce toparlarsın. Her birimizin derdi endişesi ayrı, Nasıl hissettiğini anlayamam ne kadar da olsa ama bana da dediğin gibi bebeğin için sakinliğini korumaya çalış, iyi düşün iyi olsun inşallah. Sen dikkat etmeye beslenme ve dinlenmene dikkat et ilaçlarını düzenli al inşallah her şey güzel olur. Stres ve korku bir çok şeyden daha çok etkiliyor bebekleri. Dualarımda buradaki herkes var, hepimiz sağlıkla alırız umarım bebeklerimizi kucağımıza
Evet en can sıkıcı nokta belirsizlik oluyor günler geçmiyor. Ama o gün gelmeden de elden birşey gelmiyor. Sen iyi düşün ki sonuçlar iyiye gittiğinde boş yere bebeğimi strese soktum diye düşünmeÖyle yapıyorum canım içim çok rahattı valla düne kadar şuan bilmiyorum açıkçası belirsizlik kötü haftaya nedir ne değildir öğrenicez inşallah çok teşekkür ederim
Evet maalesef. İnşallah iyi olacakEvet en can sıkıcı nokta belirsizlik oluyor günler geçmiyor. Ama o gün gelmeden de elden birşey gelmiyor. Sen iyi düşün ki sonuçlar iyiye gittiğinde boş yere bebeğimi strese soktum diye düşünme
öncelikle çok geçmiş olsun canım, daha önce anti tpo baktırmış mıydın? Belki de hep yüksekti, haşimato olunca öyle oluyor.. benim de var, tsh t3 t4 kontrol edilerek takip ediliyorum. Uzun süredir normaldi, gebelikte bu değerler yine değişti ilaca başlattı dr. Ama endişelenme, bebişin iyidir inşallah gönlünü ferah tut. Gebelikte hiç hasta değilsen bile tiroid açısından riskli olabiliyormuşsun ve bu tiroid ilaçlarının bebeğe zarar vermediğini söylüyor doktorlarAnti TG
Anti tpo
İkisi de tiroidlerle alakalı
Benim ilk gebeliğimde de tsh düşüklüğü vardı ama ilaçla toparladık propycil kullandım doğurana kadar doğumdan sonrada verdim normaldi gebelikte olabilir normal şuan dediler. Haşimato varsa ilaçsız nasıl olduğunu o yorgunluğu nefes nefese kalmayı bilirsin canım olsaydı anlamamak mümkün değildi zaten. Evet bebeğe zararı olmayan bir tiroid ilacı yazıyolar o konudada endişem yok. Bugün 9+0 ilaca bugün başladım ve gelişiminde bi sıkıntı oldu mu diye düşünüyorum. Çok küçük bi ihtimal de olsa aklıma takıldı ne bileyim Allah korusun beyin gelişiminde kalp gelişiminde vs vs.öncelikle çok geçmiş olsun canım, daha önce anti tpo baktırmış mıydın? Belki de hep yüksekti, haşimato olunca öyle oluyor.. benim de var, tsh t3 t4 kontrol edilerek takip ediliyorum. Uzun süredir normaldi, gebelikte bu değerler yine değişti ilaca başlattı dr. Ama endişelenme, bebişin iyidir inşallah gönlünü ferah tut. Gebelikte hiç hasta değilsen bile tiroid açısından riskli olabiliyormuşsun ve bu tiroid ilaçlarının bebeğe zarar vermediğini söylüyor doktorlar
Ben yaptırcam. 10. Haftadan itibaren yapılabiliyor. İçerikleri de önemli baktıkları testler falan. Ben fiyat almıştım 8500 den başlıyor 13.500 e kadar çıkabiliyor yerine göreBilgin var mi canim hakkinda? Kacinci haftada yapiliyor? Fiyat vs? Ben de pek dusunmuyordum ama birden aklima dusuverdi yaptirsam mi diye
Canım Sema hanımın 7/24 anlaşması var mı ?çok geçmiş olsun, iyice dinlen, pozitif düşün :)
ben çamlıca erdem'de sema hanım'a gidiyorum, ümraniye metrosuna çok yakın.
ben her ikisine de baktım, kız çıktı. sabırsızlıkla bekliyorum :)
çok dikkat et, yorma kendini.
Çok geçmiş olsun canım yaTeşekkür ederim canımda bugün baktırdığım değerlerim çok kötü ya kafama aşırı takıldı kendimi geçtim bebek iyi mi diye sorguluyorum 6 aralıkta tiroid ultrasonu çekilecek 13 aralıkta başka bi sonucum gelecek haşimato yada graves bakalım dedi durum iyi değil
Teşekkür ederimmmÇok geçmiş olsun canım ya
Eda araştırdım 3 genetik bakıyolar trizomi 13,18,21 Farklı bi çeşidi var mı doktorumlada konuşucam ayrıca ama sadece bunlarsa gerek görür müyüm bilmiyorumBen yaptırcam. 10. Haftadan itibaren yapılabiliyor. İçerikleri de önemli baktıkları testler falan. Ben fiyat almıştım 8500 den başlıyor 13.500 e kadar çıkabiliyor yerine göre