• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    184
Kızlar merhaba reglim geçmedi daha ama bugun dayanamayıp test verdim hcg63 çıktı. Acil doktoru hamilesin diyemem olabilir de olmayabilir de sen en iyisi haftaiçi kadın doğuma git dedi. Sizce neden öyle demiş olabilir moralimi bozdu biraz
Canm bende adetime 3 gün kala hcg 66 ile öğrenmiştim benimde doktorum kesin konuşmadı 2 gün sonra tekrar ver dedi önce artışa bakıyolar moralini bozma 2 gün sonra tekrar ver artış olacaktır.

Kızlar selam, haftasonu yoktum. Herkes çok iyi inşallah. Mesajları atlamadan geçiyorum, güzel haberler, aramıza yeni katılanlar var.

Benim test sonuçlarım çıktı. b12 ve d vitamini eksikliği gördüm testlerde. Onun dışında her şey çok iyi görünüyor çok şükür. Aile hekimindeki hemşireyle görüştüm, kayıt açtırmam gerekiyormuş. Kadın aşırı pozitifti, çok hoşuma gitti böyle tatlı bir sağlık çalışanına denk gelmek. Aile hekimim izinliydi, onun yerine bakan doktor hanım da çok pozitifti. Her ikisi de günümü güzelleştirdi. Yarın da özelde kontrolüm var, vitaminler için bişey verir mi, 18. haftada verebilir dedi hemşire, bakalım onu bekliyorum. Folik asite devam şu an için sadece.

bir de bu sıralar aşırı duygusalım, mide bulantısı pek yaşamıyorum ama duygu bulantısı yaşıyorum çok fazla :)

merhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi :(

Kızlar selam, haftasonu yoktum. Herkes çok iyi inşallah. Mesajları atlamadan geçiyorum, güzel haberler, aramıza yeni katılanlar var.

Benim test sonuçlarım çıktı. b12 ve d vitamini eksikliği gördüm testlerde. Onun dışında her şey çok iyi görünüyor çok şükür. Aile hekimindeki hemşireyle görüştüm, kayıt açtırmam gerekiyormuş. Kadın aşırı pozitifti, çok hoşuma gitti böyle tatlı bir sağlık çalışanına denk gelmek. Aile hekimim izinliydi, onun yerine bakan doktor hanım da çok pozitifti. Her ikisi de günümü güzelleştirdi. Yarın da özelde kontrolüm var, vitaminler için bişey verir mi, 18. haftada verebilir dedi hemşire, bakalım onu bekliyorum. Folik asite devam şu an için sadece.

bir de bu sıralar aşırı duygusalım, mide bulantısı pek yaşamıyorum ama duygu bulantısı yaşıyorum çok fazla :)
B12 benimde düşük iğne yazarım dedi dahiliye doktoru bebeğin gelişimi için önemliymiş

merhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi :KK43:
Şimdilik medicalparktayım ama değişecek gibi duruyor. Benim bildiğim Allah göstermesin olası bi yoğunbakım durumunda ilave hiç bir ücret alamıyolar. Görümcemin bebeği 12 gün kaldı yaklaşık 1 lira ödemedi.

Kızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.

Kızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.
Neden içemiyorsun canım, biri bahsetmişti sanki emilen formu vardı ya da ekmeğin falan arasına koyup yut et bişey yap bence yine de 😅 hapın etrafını saracak kadar bir ekmek içi falan geldi aklıma 😅

Kızlar ben bugün öylesine gebelik testi yapayım dedim ve çizgi hiç olmadığı kadar silik çıktı 😢 sanırım düşük yapacağım

Back