- 30 Kasım 2014
- 617
- 778
- 333
- Konu Sahibi sacibelinde
- #3.221
ben istanbul'da çamlıca erdem hastanesinde sema hanım'a gidiyorum, eltim geçen yıl doğum yaptı, kendisi çok memnundu doktorundan, eşim ona gidelim istersen dedi, tek sorunu karşıda olması, trafik yoksa 20-25 dk aslında. ümraniye'de hisar hastanesi aslında %100 karşılıyor ama doktor aşırı ilgisiz geldi, yalap şalap ilgilendi, sonrasında test sonuçları için aradım, ameliyatta dediler, aratırız dediler, geri bile dönmedi.merhaba,
hangi doktor ve ya hastanelere gidiyorsunuz araştır araştır işin içinden çıkamadım.
hep aklıma takılan doğum paketinde yenidoğan yoğun bakımının dahil edilmemesi
ama diğer doktorum tüm testleri yaptırdı, kontrol muayenesine çağırdı. ilgilendiğini hissediyorum.
annelerimiz bakınca folik asit hapı almamış, normal beslenmelerine devam etmiş, bence üzerine düşülmesinin sebebi beslenme düzenimizin bozulması ile alakalı. ben folik asit için gebyfoll kullanıyorum. ama alamıyorsan breezemela3'ün dediği gibi folik asit içeren gıdaları daha fazla tüketmeye özen göster. muz, mango, avokado, ıspanak, brokoli, baklagiller, badem, ceviz, ayçekirdeği vs çok fazla besinde folik asit bulunuyor.Kızlar ben folik asiti içemiyorum doktoruma sordum boşver dedi içmesen de olur bunlar klişe şeyler, acaba ne yapsam içmeyince vicdan yapıyorum.