2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Selam, benimde 4,31 çıktı dahiliyeye git dedi doktorum yarın gidicem inşallah gebelik öncesinde 2 falandı nasıl oldu anlamadım biraz korkuyorum
Bende çok tedirginim en son 29 mayısta bakılmış benim TSH 2 .01 çıkmış gebelikle beraber artış olmuş

Arkadaşlar kahverengi kanama akıntı gibi bişey geliyor ilk defa oldu çok korkuyorum sizde de oldu mu

Valla doktor 4,5 falan dedi ama tam bi hesap yapmadı adetime göre salladı diyim en son 13 mayısta regl oldum
Canım senin 4+5 benimle 2 gün var aranda kesenin içinin boş olması şuan için normalmiş bende bugün tam 5 ile gittim kese beldede boş betam 18 bin ama benim bilemiyorum

Bende çok tedirginim en son 29 mayısta bakılmış benim TSH 2 .01 çıkmış gebelikle beraber artış olmuş
Kızlar korkulacak bişey değil bu. İlaç kullanıyorsunuz sadece. Ben 8 yıldır kullanıyorum. Gebelik guatri da oluşabiliyor. Yeniden doz ayarlamasi için ben de Perşembe günü gidicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…