2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Kızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Acaba başka bir doktora perşembe cuma günü randevu mu alsan canim anladığım kadarıyla cihazlarla alakalı bile olabiliyor

Kızlar ya hekimler sıkıntı yok diyor ama bilirsiniz annelerimiz büyükler falan hep ilk 3 ay/12hafta çok dikkat edin derler. Yani ilişki olsun yolculuk olsun her konuda. Siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? Allah nasip eder de gebelik sağlıkla devam ederse temmuz sonuna doğru 10+1de yıllık iznimiz başlıyor. Uçak araba vs yolculuk yapmak istiyorum hekimime soracağım ama bilemedim

Cok bilgi sahibi değilim ama özellikle araba yolculuklarında 1 yada 2 saatte bir mola verip 10 20 dk kadar yürüyüş yapmanı öneririm. Doktorlar yola çıkabilirsin dediyse çıkabilirsin hareketsiz kalma yeter

Kızlar merhaba, bugün geçmeyen bir migrenim var, kötü bişey değildir dimi? Geçmesi için bişey önerebilir misiniz yaşayanlarınız varsa?

Cinsellik ilk 3 ay yasak zaten benim doktorum yasakladı, yolculuk da +3 saati önermiyor doktorlar.

Cok bilgi sahibi değilim ama özellikle araba yolculuklarında 1 yada 2 saatte bir mola verip 10 20 dk kadar yürüyüş yapmanı öneririm. Doktorlar yola çıkabilirsin dediyse çıkabilirsin hareketsiz kalma yeter
Aynen zaten hareketsiz normalde de kalmamam lazım pıhtılaşma için iğne kullanıyorum

Arkadaşlar ben eczacıyım, güneş kremi mineral filtreli kullanıyoruz gebelikte bunlar titanyum dioksit ve çinko oksit içerenler. Üzerinde bunların mineral yazar zaten. Dezavantajları biraz beyazlık bırakırlar. Ama ciltten emilmezler maske gibi yüzü örttükleri için sağlık açısından çok güvenliler. Diğer kimyasal olanların özellikle eski nesil içerenlerin kana geçtiği bilimsel makalelerde kanıtlı. O nedenle mineral seçmekten fayda var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…