2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Ben 4+3 de gittiğimde çok minik görünüyor ama çok erken daha demişti doktor. Benim randevum perşembe günü yani 5+3 olacağım gittiğimde inşallah daha büyük bir şekilde görebiliriz. Ben belki bir umut kalp atışı da duyarmıyım acaba diyordum da imkansız galiba aslında paylaşma konusunda evet haklısın , başkaları görünce içi acıyabilir istemeden de olsa nazar olabilir. Dikkatli olmak lazım.
Canım sakin ol , daha çok erken zaten çok normal küçük görünmesi. Sen yüreğini ferah tut. Her şey çok güzel olacak inançlı ol
Dur dur hemen evham yapma. Bende geldim muayeneden. Benimde varla yok arası bi sey cikti düzgün görünmedi yani. Bayramın ilk günü gene gidicem. Benimde karnımda sivi var biraz iyi düşün iyi olsun bolca dua et.
O sıvı duyduğum herkeste var neredeyse , çok sorun değil bence o. Bayramın ilk günü açıkmıymış doktor. Kalp atışı duyamadınız değil mi ?
14 Haziran 139 du
Dün sağlık ocağı baktı 1000 üstü değer yazmış ama 2 bin mi kaç belli değil sağlık ocağı bilgi vermedi bu konuda
Bugün de 20 Haziran 4bin çıkmış değer
Çok güzel artmış değerin içini ferah tut
Kızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Evet psikolojik ağrı olur tabi ki , kendini ve bebeğini üzme boştan yere. Bebeğinin seninle olduğunu düşün ve bugün doktorun söylediklerini unut. İçin rahat etmiyorsa tekmelik açıdan daha iyi olan bir hastaneye git tekrar istersen.
Merhaba , ben hamilelikten önce yves rocher in güneş kremini almıştım. Emin olamadım kullanmaya devam etsem mi , bu konularda bilginiz varsa acaba yardımcı olur musunuz
https://www.yvesrocher.com.tr/cilt-...koruyuculu-yaslanma-karsiti-yuz-kremi/p/55732

Kızlar benim pazartesi randevum var normalde kalp atışı için ama çok fazla el bacak uyuşması yaşıyorum sızlama gibi değişik bişey korkmaya haşladım neden olur ki böyle bişey

Kızlar benim pazartesi randevum var normalde kalp atışı için ama çok fazla el bacak uyuşması yaşıyorum sızlama gibi değişik bişey korkmaya haşladım neden olur ki böyle bişey
bende de oluyor bazen o uyuşmalar mesela benim şöyle oluyor bacaklarımı bi süre hareket ettirmesem tutuluyor gibi uyuşuyor bence korkulacak bir şey değildir Allah'ın izniyle :)

Kızlar kesenin olduğu kısımda bıçak sağlanması gibi bir ağrınız oluyor mu benim bugün ilk defa oldu ara ara girip çıkıyor korkmalı mıyım

Hay Allah sebamed önerdi doktorum aldım bende değiştireyim yarın gidip ozaman

Kızlar kesenin olduğu kısımda bıçak sağlanması gibi bir ağrınız oluyor mu benim bugün ilk defa oldu ara ara girip çıkıyor korkmalı mıyım
Rahim tarafına bana da iğne saplanıyor gibi ağrılar oluyor muhtemelen tutunuyor ve esnetiyor

Selam, benimde 4,31 çıktı dahiliyeye git dedi doktorum yarın gidicem inşallah gebelik öncesinde 2 falandı nasıl oldu anlamadım biraz korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…