2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Bende bu ikisi var bunlar kullanılır mı

Eklentiler

• IMG_3933.jpeg
    169,2 KB · Görüntüleme: 29
Arkadaşlar beni burdan silebilirsiniz ne yazıkki düşükle sonuçlandı rabbim sizlere sağlıklı ilerlemeyi nasip etsin
Geçmiş olsun canım benim Allah tez zamanda hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin . Şu an önemli olan senin sağlığın ne zaman hazır hissedersen o zaman olsun

Kızlar günaydın 17 hazirandan(gece 11de verdim kanı) 20 hazirana betam 80den 319a yükselmiş iyi mi sizce. Son verdiğim sağlık ocağı doktor birkaç test daha yaptıda bazılarının sonuçları beni korkuttu bugün gidip soracağım

Yükselmesi gayet iyi. Hesaplama söyle oluyor. 80 ikiye katlıyor. 160 desek oda katlıyor 320. Sizinde 319 zaten iki katt değil bazen %60da yeterli oluyor. Bazen 3 kat artar bazen 1 buçuk. Gene takipte kalın. Korkutan sonuçlar neydi hangi değerler

Canım tesekkur ediyorum sanırım enfeksiyonlarla alakalı birsuru igg ve ıgm olanlar var negatif olan folat değerim yuksek tsh 3kusur cikti dun burada kızlar konusurken okumustum sanırım cok yuksek benimkide

Ben de bugün kanların hormonların hepsini verdim bakalım inşallah hepsi iyidir daha önce insülin direncim vardı ilaçla düzelmişti umarım gebelik şekeri olarak başıma dert olmaz

Kızlar bu progestanı ne kadar kullanıyoruz kahverengi akıntım vardı bugün gelmedi durmuş gibi. Kullanmaya gerek var mı acilde ki doktor lekelenme bitinceye kadar kullan dedi. Pratisyen olunca pek güvenemedim
progestan dusuk onleyıcıdır, doktorunuza sorup devam edın derse devam edın,
yanlış bır uygulama yapmamıs progestanı veren doktor

Canım tesekkur ediyorum sanırım enfeksiyonlarla alakalı birsuru igg ve ıgm olanlar var negatif olan folat değerim yuksek tsh 3kusur cikti dun burada kızlar konusurken okumustum sanırım cok yuksek benimkide
tsh 3kusur cok fazla yuksek degıl ama takıp edılmedı,
gebelıkte tsh yukselıyor 4 uzerı olunca ılac verılıyor dahılıyeye gorunmek gerekıyor, ama cabuk dusuyor..

kızlar merhaba, 15 haziranda beta hcg 286 ile hamile olabileceğimi öğrendiöm. 19 haziran da tekrar beta hcg verdik 2621 çıktı ama kese gözükmedi. bugün tekrar beta hcg verdik sonuç bekliyoruz. 2621 de kese gözükmemesi aksi bir durumu mu işaret ediyor acaba

Her şey iyi şükür kızlar ama biraz ferritinim düşmeye başlamış demir eksikliği yaşıcaz gibi duruyor doktoruma soracağım bugün

Karından mı bakıldı? Bugün görülür karından 5000i geçmiştir

Merhaba. Beni beta 5000 lerde cikti dun ve kese hayali cikti net görüntü alamadık. Herkeste farklı oluyor. Benim degere göre karından görünmesi gerekirken vajinalde çok az göründü. Sıkıntı etme biraz daha büyüsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…