2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Aynı şekilde kuzum küçücük bir siyah kese benzeri bisey minik gördük ama emin olamadı takip etmemiz lazım kese olmayabilir olabilir de dedi
Tmm yavrum bak doktorlar her zaman olumsuzla başlar hatta bu sadece kadın doğum içinde değil. Takip edicez demiş serin kalmaya calis. Benim kararti değil grimsi bi sey göründü. Ultrasonun kalitesizligi diye yorumluyorum yoksa işin içinden çıkamayız. Hepimize her an her şey olabilir Allah korusun. Bide misal biz 5 haftaligiz ya 4+5 gibi sanki baya küçük dedi bana. Benimde baya moralim bozuk ama beklemeye dua etmeye devam etmeliyiz. Elden başka gelen bi sey yok. Bide bu haftalarda doktorların net bi sey söylemesi beklenemez zaten.

Normal canım merak etme ben 7000 perde gördüm keseyi mesela stres yapmamaya çalış

Kızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Olur hemde bal gibi olur. Üzülme sen dusunmicem dedikçe beynin seni oraya yönlendiriyor

Tam emin olabildi mi peki canım kese diye çok çok mu minikti şimdi bende birsey gördü ama o kadar küçüktü ki anlayamadı
Evet canım bayagı minikt doktorumu tanımasam bu doktor bişi bilmiyor bu kese demezdim.bak orda doktor işaretlemiş görüyormusun minicik var yok arası

Eklentiler

• IMG_2437.jpeg
    106,2 KB · Görüntüleme: 75
Canım ben attım kesemi bu kadarmıydo seninki ultrason kagıdı verdimi bemm beta 4bindeyken zor gördük

Geçenlerde güneş kremi hakkında konuşulmuştu, bugün okudum sizinlede paylaşmak istedim.
Mineral filtreli günes koruyucular cilde nüfuz etmedigi için gözenek tikamaz ve anne | bebek için risk tasimaz. «- Gebelikte güvenle kullanilabilecek bazi günes kremleri:
Avene mineral günes koruyucu , La Roche Posay invisible fluid tinted, Solante pregna Spf50,
Bioderma mineral photoderm,Uriage mineral Spf50, Dermaplus md zinc clear tinted, Skin ceuticals mineral uv defense Spf50

Evet canım bayagı minikt doktorumu tanımasam bu doktor bişi bilmiyor bu kese demezdim.bak orda doktor işaretlemiş görüyormusun minicik var yok arası
Ay aynı aynı benimde böyle aynısı hatta bit kadar bir nokta çıktı o da böyle ölçtü ama çok küçük emin olamıyorum dedi çok içim rahatladı demek o gördüğümüz keseymiş

Ay aynı aynı benimde böyle aynısı hatta bit kadar bir nokta çıktı o da böyle ölçtü ama çok küçük emin olamıyorum dedi çok içim rahatladı demek o gördüğümüz keseymiş
Çok iyi anlıyorum seni İçini ferah tut canım bol bol duanı et Allahın izniyle 2 haftaya bebişinide görürsün.bnde 2 hafta beynimi yedim ama çok şükür.Grubumuzun başkanı sensin senin bebişsiz olmaz

Çok iyi anlıyorum seni İçini ferah tut canım bol bol duanı et Allahın izniyle 2 haftaya bebişinide görürsün.bnde 2 hafta beynimi yedim ama çok şükür.Grubumuzun başkanı sensin senin bebişsiz olmaz
İnşallah hani kesenin rahim içinde olduğunu bilsem salıcam kendimi 2 gün sonra gidicem şükür kanama leke hiçbir şey yok ben erken gittim demek ki biraz da

Merhaba hanımlar bende bugün doktora gittim geç döllenmeden dolayı 7 hafta değilde 5+2deymişim keseyi gördü iki hafta sonra tekrar gidicem

Paylaşım için teşekkürler b3n bugün sebamed baby aldım doktorumun tavsiyesi ile catlak içinde dalın bebek yagi kullan dedi bugün ikisininde aldım aklınızda bulunsun sebamed baby 50 faktör

Paylaşım için teşekkürler b3n bugün sebamed baby aldım doktorumun tavsiyesi ile catlak içinde dalın bebek yagi kullan dedi bugün ikisininde aldım aklınızda bulunsun sebamed baby 50 faktör
Sebamed baby bakayım hemen, aşırı beyaz tenliyim ve yaz kış güneş kremi kullanırım. Almanyada sebamed kolay bulunur

İnşallah hani kesenin rahim içinde olduğunu bilsem salıcam kendimi 2 gün sonra gidicem şükür kanama leke hiçbir şey yok ben erken gittim demek ki biraz da
Betan önemli canım kızımda adet günümde beta200lerde cıkmıştı 15 gün sonra filan keseyi gördük ama bunda adet günümde beta 2 binlerde cıktı 4 gün sonra keseyi gördüm aradaki farka bak değişiyor işte.

Sebamed’i kendiniz araştırdınız mı içeriğini kontrol edin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…