Tmm yavrum bak doktorlar her zaman olumsuzla başlar hatta bu sadece kadın doğum içinde değil. Takip edicez demiş serin kalmaya calis. Benim kararti değil grimsi bi sey göründü. Ultrasonun kalitesizligi diye yorumluyorum yoksa işin içinden çıkamayız. Hepimize her an her şey olabilir Allah korusun. Bide misal biz 5 haftaligiz ya 4+5 gibi sanki baya küçük dedi bana. Benimde baya moralim bozuk ama beklemeye dua etmeye devam etmeliyiz. Elden başka gelen bi sey yok. Bide bu haftalarda doktorların net bi sey söylemesi beklenemez zaten.Aynı şekilde kuzum küçücük bir siyah kese benzeri bisey minik gördük ama emin olamadı takip etmemiz lazım kese olmayabilir olabilir de dedi
Sizin için içim çok olumlu lütfen canınızı skmayinİyi ki varsınız güzel anneler siz olmasanız ihtimaller içinde boğulup gidiyor insan
Normal canım merak etme ben 7000 perde gördüm keseyi mesela stres yapmamaya çalışKızlar doktor ile görüştüm 4.000 küsürlerde çıkmış değer 2 gün sonra gel bakalım dedi eğer ağrı sızı kanama olursa arayacakmışım onu ağrım var ama sağ tarafımda yumurtlama yerinde ama hep vardı yumurtlamadan beri ara ara oluyordu
4bin küsür betada kese görünmez miydi ya anlamadım hem de alttan baktı bugün
Olur hemde bal gibi olur. Üzülme sen dusunmicem dedikçe beynin seni oraya yönlendiriyorKızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Evet canım bayagı minikt doktorumu tanımasam bu doktor bişi bilmiyor bu kese demezdim.bak orda doktor işaretlemiş görüyormusun minicik var yok arasıTam emin olabildi mi peki canım kese diye çok çok mu minikti şimdi bende birsey gördü ama o kadar küçüktü ki anlayamadı
Moralini bozma lütfen bnce daha erken görünür bebegin 2 hafta sonra.ilk kızımda 5.haftalarda görünmedi 6 geçtikten sonra gördükBen de 5 haftalığım tam kese var düzgün ama bebek vs yok panik oldum bende 2 hafta sonraya çağırdı
Kızlar doktor ile görüştüm 4.000 küsürlerde çıkmış değer 2 gün sonra gel bakalım dedi eğer ağrı sızı kanama olursa arayacakmışım onu ağrım var ama sağ tarafımda yumurtlama yerinde ama hep vardı yumurtlamadan beri ara ara oluyordu
4bin küsür betada kese görünmez miydi ya anlamadım hem de alttan baktı bugün
Ay aynı aynı benimde böyle aynısı hatta bit kadar bir nokta çıktı o da böyle ölçtü ama çok küçük emin olamıyorum dediEvet canım bayagı minikt doktorumu tanımasam bu doktor bişi bilmiyor bu kese demezdim.bak orda doktor işaretlemiş görüyormusun minicik var yok arası
Bebek göründü mü canım kesedeKalp atışı için erken en az 7 8 haftalık olması gerekir dedi doktor
Çok iyi anlıyorum seni İçini ferah tut canım bol bol duanı et Allahın izniyle 2 haftaya bebişinide görürsün.bnde 2 hafta beynimi yedim ama çok şükür.Grubumuzun başkanı sensin senin bebişsiz olmazAy aynı aynı benimde böyle aynısı hatta bit kadar bir nokta çıktı o da böyle ölçtü ama çok küçük emin olamıyorum dediçok içim rahatladı demek o gördüğümüz keseymiş
İnşallah hani kesenin rahim içinde olduğunu bilsem salıcam kendimiÇok iyi anlıyorum seni İçini ferah tut canım bol bol duanı et Allahın izniyle 2 haftaya bebişinide görürsün.bnde 2 hafta beynimi yedim ama çok şükür.Grubumuzun başkanı sensin senin bebişsiz olmaz
İnşallah canım Allah razı olsunMoralini bozma lütfen bnce daha erken görünür bebegin 2 hafta sonra.ilk kızımda 5.haftalarda görünmedi 6 geçtikten sonra gördük
Paylaşım için teşekkürler b3n bugün sebamed baby aldım doktorumun tavsiyesi ile catlak içinde dalın bebek yagi kullan dedi bugün ikisininde aldım aklınızda bulunsun sebamed baby 50 faktörGeçenlerde güneş kremi hakkında konuşulmuştu, bugün okudum sizinlede paylaşmak istedim.
Mineral filtreli günes koruyucular cilde nüfuz etmedigi için gözenek tikamaz ve anne | bebek için risk tasimaz. «- Gebelikte güvenle kullanilabilecek bazi günes kremleri:
Avene mineral günes koruyucu , La Roche Posay invisible fluid tinted, Solante pregna Spf50,
Bioderma mineral photoderm,Uriage mineral Spf50, Dermaplus md zinc clear tinted, Skin ceuticals mineral uv defense Spf50
Sebamed baby bakayım hemen, aşırı beyaz tenliyim ve yaz kış güneş kremi kullanırım. Almanyada sebamed kolay bulunurPaylaşım için teşekkürler b3n bugün sebamed baby aldım doktorumun tavsiyesi ile catlak içinde dalın bebek yagi kullan dedi bugün ikisininde aldım aklınızda bulunsun sebamed baby 50 faktör
Rahatla rahatla güzel düşün lütfen. Biz çok acele ediyoruz galiba. Hepsi zamanla oluyorAy aynı aynı benimde böyle aynısı hatta bit kadar bir nokta çıktı o da böyle ölçtü ama çok küçük emin olamıyorum dediçok içim rahatladı demek o gördüğümüz keseymiş
Betan önemli canım kızımda adet günümde beta200lerde cıkmıştı 15 gün sonra filan keseyi gördük ama bunda adet günümde beta 2 binlerde cıktı 4 gün sonra keseyi gördüm aradaki farka bak değişiyor işte.İnşallah hani kesenin rahim içinde olduğunu bilsem salıcam kendimi2 gün sonra gidicem şükür kanama leke hiçbir şey yok ben erken gittim demek ki biraz da
Sebamed’i kendiniz araştırdınız mı içeriğini kontrol edin bencePaylaşım için teşekkürler b3n bugün sebamed baby aldım doktorumun tavsiyesi ile catlak içinde dalın bebek yagi kullan dedi bugün ikisininde aldım aklınızda bulunsun sebamed baby 50 faktör
4 üzeri yüksek oluyor.Gebelikte peki ?
Doktorum onerince aldım direkt hoc araştırmadan hamislere zararlı bisey olsa önermezdi diye düşünüyorumSebamed’i kendiniz araştırdınız mı içeriğini kontrol edin bence