- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
En sonki değerin kaç gün önce ne kadar çıktı canımKızlar doktor ile görüştüm 4.000 küsürlerde çıkmış değer 2 gün sonra gel bakalım dedi eğer ağrı sızı kanama olursa arayacakmışım onu ağrım var ama sağ tarafımda yumurtlama yerinde ama hep vardı yumurtlamadan beri ara ara oluyordu
4bin küsür betada kese görünmez miydi ya anlamadım hem de alttan baktı bugün
progesteron degerın kaç?Kızlar doktor ile görüştüm 4.000 küsürlerde çıkmış değer 2 gün sonra gel bakalım dedi eğer ağrı sızı kanama olursa arayacakmışım onu ağrım var ama sağ tarafımda yumurtlama yerinde ama hep vardı yumurtlamadan beri ara ara oluyordu
5000 cikti bnm karından asla görünmedi. Alttan bakti hayali varla yok arasında bu kese cikti. Ama kesin net konusmadi bayramın ilk günü gene gidicem. Beta böyle olmasına rağmen yok gibi biraz sakin kalmaya calis biraz temiz hava al uyuyabilirsen uyu suanki ruh halini atlatmaya calis ve güzel düşün. Bende çok evhamli biriyim fakat bu durumu idare etmemiz gerek. Dua edelim bolcaKızlar doktor ile görüştüm 4.000 küsürlerde çıkmış değer 2 gün sonra gel bakalım dedi eğer ağrı sızı kanama olursa arayacakmışım onu ağrım var ama sağ tarafımda yumurtlama yerinde ama hep vardı yumurtlamadan beri ara ara oluyordu
Ay cok sevindim, inşallah bende görürümBenim bugün karından bakıldı. 5+4 üm. Kese göründü. Vajinal bakılsa daha ayrıntı görünür müydü bilmiyorum
14 Haziran 139 duEn sonki değerin kaç gün önce ne kadar çıktı canım
Vajinal etti ordan çok çok minik bir şey göründü ama tam emin olamadık , progeston sonucum henüz çıkmamış rahim güzel kalınlaşmış dediprogesteron degerın kaç?
normalde 3bın uzerı karından görünmesi gerekiyor ama kişiden kişiye değişebilir.
vajınal muayene etti mi ? belkı ordan gorebılır dı?
ama bır baska doktora daha mı görünsen ?
Aynı şekilde kuzum küçücük bir siyah kese benzeri bisey minik gördük ama emin olamadı takip etmemiz lazım kese olmayabilir olabilir de dedi5000 cikti bnm karından asla görünmedi. Alttan bakti hayali varla yok arasında bu kese cikti. Ama kesin net konusmadi bayramın ilk günü gene gidicem. Beta böyle olmasına rağmen yok gibi biraz sakin kalmaya calis biraz temiz hava al uyuyabilirsen uyu suanki ruh halini atlatmaya calis ve güzel düşün. Bende çok evhamli biriyim fakat bu durumu idare etmemiz gerek. Dua edelim bolca
Bence kafanıza hiç takmayın değeriniz çok iyi masallah bi kaç gün sonra keseyi de görecektir bence içinizi ferah tutun14 Haziran 139 du
Dün sağlık ocağı baktı 1000 üstü değer yazmış ama 2 bin mi kaç belli değil sağlık ocağı bilgi vermedi bu konuda
Bugün de 20 Haziran 4bin çıkmış değer
belkıde o mınık seydır kese,Vajinal etti ordan çok çok minik bir şey göründü ama tam emin olamadık , progeston sonucum henüz çıkmamış rahim güzel kalınlaşmış dedi
2 gün sonra gel bakalım dedi
Evet olur bence güzelce uzanın komik bi dizi açın hiç düşünmeyin onu izleyin şunu unutmayın evet hepimiz panik olup üzülüyoruz ama elimizden gelen hiç bi şey yok her şey rabbim ne demişse o şekilde olacakKızlar psikolojik ağrı olur mu sağ yumurtalığım ağrıyor kafayı çok taktım ondan olur mu ya deli gibi vücudumu dinliyorum
Değerin iyi katlamış 2 gün sonra kesin görünür merak etme14 Haziran 139 du
Dün sağlık ocağı baktı 1000 üstü değer yazmış ama 2 bin mi kaç belli değil sağlık ocağı bilgi vermedi bu konuda
Bugün de 20 Haziran 4bin çıkmış değer
0,27 ıle 4,8 arasında bır deger normal kabul edılıyorKızlar tsh kaç olmalı ?
Kesinlikle naparsak yapalım Rabbimin dediği oluyor, nasip olacak oluyor kendimizi yemek hiçbir işe yaramıyor ama annelik işteEvet olur bence güzelce uzanın komik bi dizi açın hiç düşünmeyin onu izleyin şunu unutmayın evet hepimiz panik olup üzülüyoruz ama elimizden gelen hiç bi şey yok her şey rabbim ne demişse o şekilde olacak
Gebelikte peki ?0,27 ıle 4,8 arasında bır deger normal kabul edılıyor
O kadar katılıyorum ki kendimizi yediğimizle kalıyoruzKesinlikle naparsak yapalım Rabbimin dediği oluyor, nasip olacak oluyor kendimizi yemek hiçbir işe yaramıyor ama annelik işte
Kalp atışı için erken en az 7 8 haftalık olması gerekir dedi doktorHerkese merhaba, 13 mayıs son reglimdi 13 hazıranda sabah test yaptım pozitif cıktı o aksam kan verdim 370 cıktı betam 2 gün sonra tekrar kan verdim 1062 cıktı. ertesi gün doktora gittik ama kese görünmedi doktorum kalınlasmanın cok iyi olduğunu herşeyin iyi gittiğini haftaya perşembe cuma gelirsen keseyi görme ihtimalimizin daha yüksek olduğunu söyledi. Heyecandan günler zor geciyor bayramda giriyor araya, aynı zamanda oldugumuz varsa keseyi gördünüz mü gittiğimde 5+5 olcagım, kalp atışı duyma ihtimalimiz olur mu ?