2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
doktoruna yaz canım muhtemelen dahılıyeye gıt dıyecektır, 4 altı olması lazım gebelıkte,
ama endıse etme ılac ıle hemen dusuyor ve takıp edılıyor. ıhmal etme

Canım benim zor biliyorum ama sakin ol etken gitmişsin zaten daha çok çok küçüktür belki vardır kese görülmemiştir. Şu an kese görülmüyor şu gün gel deseydi keşke korkutmak yerine

Beni bakılmıştı 2ye yakın çıktı. Doktor ona göre bir ilaç verir canını sıkma

Merhaba,
Hepimiz için hayırlı olsun. İnşallah sağlıkla huzurla bebeklerimizi dünyaya getirmeyi, mutlulukla büyütmeyi nasip etsin Rabbim..

Benim de son adet tarihim 12 mayıs. Bugün ilk muayene için gittim, 5+4 deyim. karından ultrasonla 8 mm kese göründü. Beta hcg değeri de tekrar istedi doktor. 6251 çıktı.

Benim 3 perde çıkmış guatr ve tiroid çıkmış ama bugün ultrason çekildi sonuçlarım iyi çalışmalar çıktı ama ilaca devam et dedi tuzu hayatindan çıkar dedi

Herkese merhaba, 13 mayıs son reglimdi 13 hazıranda sabah test yaptım pozitif cıktı o aksam kan verdim 370 cıktı betam 2 gün sonra tekrar kan verdim 1062 cıktı. ertesi gün doktora gittik ama kese görünmedi doktorum kalınlasmanın cok iyi olduğunu herşeyin iyi gittiğini haftaya perşembe cuma gelirsen keseyi görme ihtimalimizin daha yüksek olduğunu söyledi. Heyecandan günler zor geciyor bayramda giriyor araya, aynı zamanda oldugumuz varsa keseyi gördünüz mü gittiğimde 5+5 olcagım, kalp atışı duyma ihtimalimiz olur mu ?

İlk kan verdiğinizde betaniz kaçtaydı kızlar?
Benim perşembe günü beta değerim 12.1 gelmiş. Dün tekrar verdim kan, yarın gelcek sonuçlar.

Benim bugün karından bakıldı. 5+4 üm. Kese göründü. Vajinal bakılsa daha ayrıntı görünür müydü bilmiyorum

16.05.2023, 32 yaş, 1. Çocuk, kese henüz gözükmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…