inşallah canımm hepimiz saglıklısıyla bebişlere kavusuruz inşallahDeğerin 2 kattan da fazla artmış maşallah ben de yarın yine verip bakacağım inş benim de sağlıkla artar
Ben varım. Daha çok erken belki ama şimdiden çok uykuluyumArkadaşlar aranızda aşırı uyku isteği olan var mı? İki gündür aşırı derecede uyumak istiyorum çalışmam gerekiyor çok zorluyor bu durum
Ben çok erken uyanıyorum gün içinde be akşam uykum geliyor ama sabahları aslaArkadaşlar aranızda aşırı uyku isteği olan var mı? İki gündür aşırı derecede uyumak istiyorum çalışmam gerekiyor çok zorluyor bu durum
erken uyanıyorum ama gün içinde içim geçiyor resmenBen çok erken uyanıyorum gün içinde be akşam uykum geliyor ama sabahları asla
Hayırlı olsun son adet tarihiniz neydiYeni öğrendim şubat annesi mi mart annesi mi oluyorum daha 2 haftalık
8 mayısHayırlı olsun son adet tarihiniz neydi
O zaman sizin tahmini doğum tarihi 15 şubat olarak görünüyor. Bir de hafta olarak 8 mayıstan itibaren sayıyoruz sizin 4+1 oluyor8 mayıs
Benim de Ocak sonu Şubat başı tahmini ben ikisine de bakıyorum. :)Benimki tam 31 Ocak-1 Şubat hangi gruba dahil olayım bilemedim o yüzden ikisini de takip edeceğim
Öyle mi oluyor bende sizden yeni yeni öğreniyorumO zaman sizin tahmini doğum tarihi 15 şubat olarak görünüyor. Bir de hafta olarak 8 mayıstan itibaren sayıyoruz sizin 4+1 oluyor
Merhaba, benim de sat 10 mayıs kanda mı öğrendiniz?Yeni öğrendim şubat annesi mi mart annesi mi oluyorum daha 2 haftalık
Kaset testte silik çizgi gördüm kan verdim 31.2 çıktıMerhaba, benim de sat 10 mayıs kanda mı öğrendiniz?
Hımm ben de silik çizgi gördüm dün ama kan vermedim adet günümü bekliyorum hayırlı olsunKaset testte silik çizgi gördüm kan verdim 31.2 çıktı
Son adet tarihine 7 ekleniyor ve son adet ayından da üç ay geriye gidiliyorÖyle mi oluyor bende sizden yeni yeni öğreniyorum
Ben dün gittim doktora gitmeden bigün önce 2030 du beta hcg dün kesem göründü.seninkide görünür büyük ihtimalKızlar aranızda doktora giden varmı
Dün kan verdim 920 çıktı pazartesiye randevu aldım görünür diye
Silik çizgi çıktıysa hayırlı olsun diyelimHımm ben de silik çizgi gördüm dün ama kan vermedim adet günümü bekliyorum hayırlı olsun
Benimde var uyku istegi kızım var 9 aylık sanki anlamış gibi torpil geçti bugün sabah 10 bucukta beraber uyuduk gözümüzü açtık 13.30 olmuş daha uyusa uyurdum yaniArkadaşlar aranızda aşırı uyku isteği olan var mı? İki gündür aşırı derecede uyumak istiyorum çalışmam gerekiyor çok zorluyor bu durum
Yani 15 şubat mı oluyor doğum tarihiSon adet tarihine 7 ekleniyor ve son adet ayından da üç ay geriye gidiliyor
Evet şu sn öyle görünüyorYani 15 şubat mı oluyor doğum tarihi