2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
İşe gidiyorum valla ama içim geçiyor bazen bu arada sizin kese karından mı göründü yoksa vaginal mi

Size kalp atışı için ne zaman gitmenizi söylediler bir de kese içinde bebek göründü mü yoksa sadece kese mi
Sadece kese göründü 3 hafta sonra gel dedi 22 sine randevu aldım.doktorum ilk dogumumdaki doktorum ilkinde kese görününce 1 hafta sonra gel demişti smdide 3 hafta dedi içim içimi yiyor kızımda adet günümde kan verdim 200 küsür cıktı beta bu hamileligimde adet günümde 2030 cıktı aklımdan bintürlü şey geçiyor.sizin beta kaçtı acaba

Belki de bu kez erken döllenme olmuştur içinizi ferah tutun benim adet günüme daha 4 gün var ama en son cumartesi kan verdim beta 1037 çıktı doktorum bi daha kan vermene gerek yok dedi. Bugün de keseyi görmeye gideceğiz

Maşallah böyle gördükçe içime serin sular serpiliyorinşallah hayırlısıyla keseni görürsün haberleri bekliyorum

Kızlar çok afedersiniz.Çok koyu kıvamlı oldukça beyaz renkli akıntı yaşadınız mı gebelik öğrenmeden önce

Canım ilaç tedavisiyle mi kaldın.hormon insülin Kilo sorunun varmıydı

Canım ilaç tedavisiyle mi kaldın.hormon insülin Kilo sorunun varmıydı
Ben bir dönem 85kiloya kadar çıktım 75lere tekrar indiğimde polikistik over sendromu olduğumu öğrendim 65e kadar spor ile indim yinede sendrom devamdı en sonunda doktorum progestan verdi 6ay kullandım ve bıraktığım 1ilk ay ara kanama yaşadım ve bu ay hamile olduğumu öğrendim ve 70kiloyum

Bu arada kızlar 3 sene önce burda herkesin altında gebelik tarihi falan olurdu böyle bebek fotoğraflı şimdi neden yok bilen var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…