2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311

Merhaba şu an durumunuz nasıl. Benımde yarın 4+0 olacak 2 gündür kahverengi akıntı gibi kanama var. Sizin nasıl acaba. Korkuyorum
2 haftadr devam ediyor, progestan fitil kullanıyorum. Siz şu an bhcg takibi için iki günde bir kan verin, yükselecek mi degerler baktırın, sonra kese ve bebek görününce fitil başlıyorlar mümkünse yatıp ayakları kaldırıp bazen dinlenin

Kızlar kanaması olanlar işi gücü bırakın yatıb dinlenin. Ayaklrınızı biraz yukarıya doğru uzatın. İnşallah bebekleriniz güzelce tutunur

Evet bence de. İş falan yapmayın. Benim kanamam yok ama ona rağmen çok dikkat ediyorum
Aynen valla benim ev aldı başını gitti geçen bi süpüreyim dedim azıcık lekem oldu hemen bıraktım. Boşverin kızlar ev hallolur en kötü yardımcı çağırırız bizden değerli değil

Canlar merhaba 14 haziranda beta 13.59 çıkmıştı dün gece yine gidip kan verdim (3gün sonra) beta 80.86 çıktı. Gün içerisinde1 kere kahverengi lekelenmem oldu. Sordum bi sıkıntı yok dedi ama özelin acil doktoruydu sizce artış normal mi? Bir de kaç haftalık onu nasıl hesaplayacağım? Şimdi doktor randevusunu 1hafta sonraya alayım diyorum belki keseyi de görürüz diye bi fikir verin lütfen

Kaç haftalık olduğu son adet tarihinizle ilgili artış normal gayet güzel bence bir kez daha verin 2 gün sonra 160 falan olması gerek. Eğer o da öyle çıkarsa 1 hafta sonrasına randevu alabilirsiniz

Kaç haftalık olduğu son adet tarihinizle ilgili artış normal gayet güzel bence bir kez daha verin 2 gün sonra 160 falan olması gerek. Eğer o da öyle çıkarsa 1 hafta sonrasına randevu alabilirsiniz
Tesekkür ederim canım son bat 22 mayıstı bu durum da 3 4 haftalık mı oluyor

Çıkarttınız mı hiç çıkartınca rahatladım ama bi süre sonra yine başlayacak gibi acaba midemi mi bozdum diye düşündüm
Ben de hiç çıkartmadım ama bir şey yemezsem anında bulanıyor. Yemek de istemiyorum ne yemek düşünsem bulanıyor kısır döngüye girdim

Güzel artmış erken öğrenince böyle oluyor , 2-3 gün sonra tekrar baktır canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…