2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Sakin ol canım hamilelikte bunlar çok normal yıllarca dizilerde filmlerde izledik
Aslında kocam ve annem ikiz doğmuşlar ola bilirmi? Sağlıklı olsun da yeter
Aaaa senin ikiz olma ihtimali çok yüksek o zaman hayırlısı olsun inşallah

Bugün doktora gittim canım kese ve kalp atışı için 6+6 yazabilirsin

Kızlar selam 6+1 bugün kontrolüm vardı kalp atışını duyduk şükürler olsun çok derinden duyuldu ama vardı hatta ultrasondan da gösterdi yanıp sönen şey kalbi diye 2 gündür aşırı bulantım vardı hiçbir şey yiyemiyordum yataktan kalkamıyordum doktorum çok iyi demek ki her şey yolunda dedi daha ultrasondan bakmadan ve bulantı için ilaç verdi
İnşallah hepiniz bir an önce duyarsınız çok güzel bir an gerçekten

Hayırlı uğurlu olsun maşallah Bu karından mı vajinal mi canım

Maşallah hayırlı olsun darısı bizlere

Kızlar daha 4 haftalık gebeyim, sizce kendimi yorgun ve halsiz hissetmem normal mi yoksa psikolojik mi bu durum?
Ben hamile olduğumu bu şekilde daha 4 hafta olmadan anlamıştım baktım 9da bayılıp kalıyorum hamileyim kesin demiştim 6.haftaya girdim şimdi sürekli uyuyasım var. Bugün dışarı çıktığımız için bu saate kalabildim yoksa hiç göremiyorum 5 dkya uyurum

Bende de ufak ufak karin ağrısı göğüs hassasiyeti devam ediyor sizde de var mı ?
Bugünde mide bulantısı başladı sizde durumlar nasıl evet akşamları evde bende üşüyorum

Kusura bakmayin kizlar, telefona simdi bakabildim. Kese rahimde dedi. 10 mm ymis. Kalp atisi icin arife gunu gelin dedi yani henüz duyamadik

Bir de benim kasık agrilarim oluyordu, ondan bahsettim ama cok normal karsilamadi doktor. Cok artarsa progestan miydi ondan bir tane al dedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…