2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Bende de ufak ufak karin ağrısı göğüs hassasiyeti devam ediyor sizde de var mı ?
Bugünde mide bulantısı başladı sizde durumlar nasıl evet akşamları evde bende üşüyorum
Göğüs hassasiyeti bende hala var hiç geçmedi karın ağrısı bir süredir yoktu ama 2 gündür yine başladı ara ara sancı giriyor kasıklarıma mide bulantısı sabahları bende oluyor onun içinde baş ucuma çubuk kraker koydum :)

Bulantı olmayacak sanırım diye düşünüyordum ama başladı sanırım bugün kötüymüş bulantı

Bende de ufak ufak karin ağrısı göğüs hassasiyeti devam ediyor sizde de var mı ?
Bugünde mide bulantısı başladı sizde durumlar nasıl evet akşamları evde bende üşüyorum
Bende de bazen bıçak saplanıyor sanki karnıma midem de az az bulanıyor başım dönüyor. Ve çok üşengecim normalde de üşengeçtim daha beter oldum

Evet halsizlik usengeclik fena
Az önce bulantım arttı çıkardım iki uç bayağı ogurdum söylemesi ayıp kızlar hamilelikten mi yoksa acaba midemi mi bozdum başka yaşayan var mı ?

Bulantı olmayacak sanırım diye düşünüyordum ama başladı sanırım bugün kötüymüş bulantı
Benim üç gün oldu sanırım gerçekten çok kötü ve beni aşırı halsiz yapıyor ne yemek yemek istiyorum ne yataktan kalkmak

Kızlar bende de üşüme var ayaklarım bazen bumbuz oluyor bedenim sıcak. Bazen korkuyorum sanki ateşim çıkmış diye. Göğüslerimde fena o kadar acıyorki yatakda dönünce falan. Amma bende mide bulantısı yok aksine daha çok yiyorum öncekinden. Yorgunluk bendede var uzanıp kalmak istiyorum tenbellik bastı. Belirtiler kişiden kişiye değişiyormuş. Kasık ağrılarıma doktorum normal dedi

Benim üç gün oldu sanırım gerçekten çok kötü ve beni aşırı halsiz yapıyor ne yemek yemek istiyorum ne yataktan kalkmak
Çıkarttınız mı hiç çıkartınca rahatladım ama bi süre sonra yine başlayacak gibi acaba midemi mi bozdum diye düşündüm

Bak durumumuz aynı benim de sadece iştahım yok yiyemiyorum içemiyorum ama kusma bulantı hiç bı şey yok maşallah ama benim düşük riskim var inşallah kazasız belasız kucağımiza alırız

Beta testi yaptınız mı? Bi doktora görünün isterseniz
Beta cuma günü 118 di. Doktor Salı günü tekrar beta bakacak. Cuma günü aynı kahverengi kanamadan sebep doktora gittim. Doktor kanama olmadığını söyledi. Kırmızı kan gelırse tehlikeli dedi ama anlamadım çok. İnşallah sağlıklıdır endişeliyım

Bende de kahverengi lekelenme devam ediyor, bezdim gerçekten doktor pek oralı olmadı tutunmadan dolayı olabilir falan bol su iç dinlen dedi ama pek duramıyorum bugün evi süpürdüm sildim belimden sancı girince bi korktum ama çoğalmadı şükür

Kaç haftalık oldu sizin peki. Allah inşallah sağlıkla kucağımıza almayı nasip eder çok stresliyim bende.

Canım niye dinlenmiyorsun kanaman varsa biraz dinlenmeye çalış ev işi yapılır bir şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…