2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
2 gün önce kaşık ağrım vardı şu an o da yok mide bulantısı yok baş dönmesi yok iyi mi kötü mü anlayamadım valla 5 haftalık şu an tam

2 gün önce kaşık ağrım vardı şu an o da yok mide bulantısı yok baş dönmesi yok iyi mi kötü mü anlayamadım valla 5 haftalık şu an tam
Kendini şanslı say herkese söyleme nazar ettirme benim ikisinde de ne midem bulandı ne başım döndü

Bugün bat günüm çok ağrım var dünden beri kasıklarım ağrıyor

Kaçtı belanızı kese gördüğünüz de
Canım benim öok karışık oldu vagınal baktılar göremediler dış gebelik falan dediler 2500 dü o gun bir gün sonra başka bir doktora gittim oda baktı gördü ama sağlıksız olabilir dedi ama sağlıklı da olabilir dedi nebileyim benim biraz karışık yani

5+5 oluyor bugün canım, amin Senin?

Eşim yardım ediyor aslında ben biraz titizim dayanamadım bugün
Bugün 4+1 olduk . Bugün gözlemliyorum kahverengi kanama yok şu ana kadar. İnşallah dağlıkla ilerleriz. Beslenme için ceviz avokado somon brokoli kivi tutunmaya yardımcı olduğunu okudum . Bunları yemeye çalışalım .

Dikkat etmeye çalışıyorum. Doktora gittiğimde Protestan değeri ıyı dedi kahverengi kanama olduğunu söylediğimde. Kese görüldükten sonra o zaman tedavi başlar o zaman belki dediğinizgibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…