2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Muz en kötülerden hemde çıkmıyor

Lansinoh elektrikli olandan alırsanız daha kullanışlı olur. Diğeri gerçekten kol yoruyor.
Birde bence 10 ml krem yeterli

Baby me çamaşır tozu var sıcak suda bekletirsek aslında lekeler çıkıyor ama dediğin gibi bende çoğu zaman yapmıyorum

Hayırlı olsun canım damatlığını da görün inşallah Bende takip ediyorum ve bu tabloyu görmüştüm kafam daha çok karıştı Bazı mamaların 2 numarası iyi başka bir mamanın 3 numarası daha iyi kafa karıştırıcı En son aptamilde karar kıldım ama hala araştırıyorum sagol canım

Merhaba canım çok sevindim baya ilerlemişsiniz sağlıkla kavuşun inşallah Ben 2 adet 40 ml lansinoh krem bitirmiştim ortalama 2 ay boyunca kullandım bu süre herkeste değişebilir 2 aydan sonra ara ara yine yara olur gibi oluyordu yine sürüyordum. Manuel pompa bence gereksiz ben elektrikli almıştım eczaneden nimo markaydı iş gördü. Acil ihtiyacım olmasaydı hands free pompalardan alırdım bence onlar çok kullanışlı ama hiç kullanmadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…