Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sat 22 mayıs yaş 31 1. ÇocukListeye ekleyeyim
Sat, Yaş , kaçıncı çocuk isteğe bağlı şehir bilgisini yazabilirsin
Hayır kanama falan yoksa değil kese ve kalp atışından sonra istemiyorlar daha zatenKızlar kese göründükten sonra beta hcg önemli mi
Kalp atışı değilde çok minik bi kese göründü doktora dedim betam az artmış biraz dedi keseyi gördükten sonra artış çok önemli değil artıkHayır kanama falan yoksa değil kese ve kalp atışından sonra istemiyorlar daha zaten
Kendini şanslı say herkese söyleme nazar ettirme benim ikisinde de ne midem bulandı ne başım döndü2 gün önce kaşık ağrım vardı şu an o da yok mide bulantısı yok baş dönmesi yok iyi mi kötü mü anlayamadım valla 5 haftalık şu an tam
Kaçtı belanızı kese gördüğünüz deKalp atışı değilde çok minik bi kese göründü doktora dedim betam az artmış biraz dedi keseyi gördükten sonra artış çok önemli değil artık
Ay ne güzel 2 çocuğunuz mu varKendini şanslı say herkese söyleme nazar ettirme benim ikisinde de ne midem bulandı ne başım döndü
Bu ikinci olacak canım, muhtemelen bunda da olmaz diye ikisinde de dedimAy ne güzel 2 çocuğunuz mu var
Sanki bebek yokmuş gibi hissediyorum ya o yüzden canım sıkıldı benimdeKendini şanslı say herkese söyleme nazar ettirme benim ikisinde de ne midem bulandı ne başım döndü
Aktif olarak çalıştığım içinde olabilir hamilelik pskikolisine giremedim belkideKendini şanslı say herkese söyleme nazar ettirme benim ikisinde de ne midem bulandı ne başım döndü
Bat günü olması normal bence bende de aynı şekilde olmuştu vücudun normal mekanizması bir anda tepetaklak oluyor sonuçta :)Bugün bat günüm çok ağrım var dünden beri kasıklarım ağrıyor
Biz De olmaz inşallah ay bide şeyi merak ediyorum lohusalık depresyonu mu varmış onu yaşadın mııBu ikinci olacak canım, muhtemelen bunda da olmaz diye ikisinde de dedim
Biliyorum o hissiSanki bebek yokmuş gibi hissediyorum ya o yüzden canım sıkıldı benimde
Ben de öyle çalışıyordum o da artısı aslında kendini dinlemeye vaktin olmuyor güzel geçiyor o zaman daAktif olarak çalıştığım içinde olabilir hamilelik pskikolisine giremedim belkide
Depresyon değil ama bir sinirlilik hali vardı tabiiBiz De olmaz inşallah ay bide şeyi merak ediyorum lohusalık depresyonu mu varmış onu yaşadın mıı
Canım benim öok karışık oldu vagınal baktılar göremediler dış gebelik falan dediler 2500 dü o gun bir gün sonra başka bir doktora gittim oda baktı gördü ama sağlıksız olabilir dedi ama sağlıklı da olabilir dedi nebileyim benim biraz karışık yaniKaçtı belanızı kese gördüğünüz de
Bugün 4+1 olduk . Bugün gözlemliyorum kahverengi kanama yok şu ana kadar. İnşallah dağlıkla ilerleriz. Beslenme için ceviz avokado somon brokoli kivi tutunmaya yardımcı olduğunu okudum . Bunları yemeye çalışalım .5+5 oluyor bugün canım, amin Senin?
Eşim yardım ediyor aslında ben biraz titizim dayanamadım bugün
2 haftadr devam ediyor, progestan fitil kullanıyorum. Siz şu an bhcg takibi için iki günde bir kan verin, yükselecek mi degerler baktırın, sonra kese ve bebek görününce fitil başlıyorlar mümkünse yatıp ayakları kaldırıp bazen dinlenin