2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
2 gün önce kaşık ağrım vardı şu an o da yok mide bulantısı yok baş dönmesi yok iyi mi kötü mü anlayamadım valla 5 haftalık şu an tam

2 gün önce kaşık ağrım vardı şu an o da yok mide bulantısı yok baş dönmesi yok iyi mi kötü mü anlayamadım valla 5 haftalık şu an tam
Kendini şanslı say herkese söyleme nazar ettirme benim ikisinde de ne midem bulandı ne başım döndü 😁

Bugün bat günüm çok ağrım var dünden beri kasıklarım ağrıyor 🥺

Kaçtı belanızı kese gördüğünüz de
Canım benim öok karışık oldu vagınal baktılar göremediler dış gebelik falan dediler 2500 dü o gun bir gün sonra başka bir doktora gittim oda baktı gördü ama sağlıksız olabilir dedi ama sağlıklı da olabilir dedi nebileyim benim biraz karışık yani

5+5 oluyor bugün canım, amin 🙏 Senin?

Eşim yardım ediyor aslında ben biraz titizim dayanamadım bugün 🥲
Bugün 4+1 olduk . Bugün gözlemliyorum kahverengi kanama yok şu ana kadar. İnşallah dağlıkla ilerleriz. Beslenme için ceviz avokado somon brokoli kivi tutunmaya yardımcı olduğunu okudum . Bunları yemeye çalışalım .

Dikkat etmeye çalışıyorum. Doktora gittiğimde Protestan değeri ıyı dedi kahverengi kanama olduğunu söylediğimde. Kese görüldükten sonra o zaman tedavi başlar o zaman belki dediğinizgibi.

X