Biliyorum o hissi
Ben de öyle çalışıyordum o da artısı aslında kendini dinlemeye vaktin olmuyor güzel geçiyor o zaman dad
Dün kayınvalidem de aklıma karpuz kabuğu soktu kese boş mu acaba diyor canım sıkıldıBiliyorum o hissi
Ben de öyle çalışıyordum o da artısı aslında kendini dinlemeye vaktin olmuyor güzel geçiyor o zaman da
Nereye baksam lohusalık depresyonu yaşadım yok şu yok bu diyorlar valla iyice korktumDepresyon değil ama bir sinirlilik hali vardı tabii
Cevap vericek kimse yok muuBen en son size beta hcg mim 73 olduğunu söylemiştim 15 haziranda dün adet kanaması gibi bi kan geldi ama 1 avuç kadar gelmez bugün hiç bi kanamam olmadı sizce sebebi nedir ? Yerleşme kanaması adetten 10 ya da 7 gün önce oluyormuş benim şuan adetimin 4. Günü yani gebeliğim devam ediyorsa şuan 4+6 gündeyim bu kanamanın sebebini çok merak ediyorum
Bazen doktorlar bu kanamaları normal buluyor yerleşme kanaması olabilirBen en son size beta hcg mim 73 olduğunu söylemiştim 15 haziranda dün adet kanaması gibi bi kan geldi ama 1 avuç kadar gelmez bugün hiç bi kanamam olmadı sizce sebebi nedir ? Yerleşme kanaması adetten 10 ya da 7 gün önce oluyormuş benim şuan adetimin 4. Günü yani gebeliğim devam ediyorsa şuan 4+6 gündeyim bu kanamanın sebebini çok merak ediyorum
Tekrar hcg baktırmanız gerek ona göre bi yorum yapılabilirCevap vericek kimse yok muu
Bence doktorla gorusun kimyasal gebelik de olabilir, her sey yolunda da olabilir. Doktor gorus bildirir belirsizlikler ortadan kalkarsa siz de rahatlarsiniz.Ben en son size beta hcg mim 73 olduğunu söylemiştim 15 haziranda dün adet kanaması gibi bi kan geldi ama 1 avuç kadar gelmez bugün hiç bi kanamam olmadı sizce sebebi nedir ? Yerleşme kanaması adetten 10 ya da 7 gün önce oluyormuş benim şuan adetimin 4. Günü yani gebeliğim devam ediyorsa şuan 4+6 gündeyim bu kanamanın sebebini çok merak ediyorum
Son beta 15 haz sonra baktirmadiniz mi ? O ilk betamiydi. 2 günde bir tekrarlanması gerekir betanin. Yükselişe göre değerlendirme olur. Bazı kişiler normal adet görerek de gebelik gecirebilirler. Kanamayı yorumlayacak kadar aramızda bilgili pek kimse yoktur diye düşünüyorum. Tek beta ile kalmayın öncelikle. Yerlesme olabilir kimyasal da olabilir umarım yerlesmedir doktora yada acile gidin derimBen en son size beta hcg mim 73 olduğunu söylemiştim 15 haziranda dün adet kanaması gibi bi kan geldi ama 1 avuç kadar gelmez bugün hiç bi kanamam olmadı sizce sebebi nedir ? Yerleşme kanaması adetten 10 ya da 7 gün önce oluyormuş benim şuan adetimin 4. Günü yani gebeliğim devam ediyorsa şuan 4+6 gündeyim bu kanamanın sebebini çok merak ediyorum
Ceviz yiyorum bakalım ne olacakBugün 4+1 olduk . Bugün gözlemliyorum kahverengi kanama yok şu ana kadar. İnşallah dağlıkla ilerleriz. Beslenme için ceviz avokado somon brokoli kivi tutunmaya yardımcı olduğunu okudum . Bunları yemeye çalışalım .
O nerden çıkmış?Dün kayınvalidem de aklıma karpuz kabuğu soktu kese boş mu acaba diyor canım sıkıldı
Hiç kimsenin kötü tecrübelerine bakma, bocalamamak için bebek nasıl beslenir, ne yersem sütüm olur ama kilo da alıp kendimi üzmem, nasıl uyutmalıyım gibi şeyleri öğren ki ilk haftalarda bunlara takılıp üzülme, üzüldükçe geriliyor insan kısırdöngüye giriyorsun.Nereye baksam lohusalık depresyonu yaşadım yok şu yok bu diyorlar valla iyice korktum
Benim de az önce yoğun bi kanamam olmuş kırmızı değil kahverengi ama hiç bu kadar yoğun olmamıştı. Yerleşme olduğunu düşünmüyorum tutunmaya çalışıyor olabilir bizimki. Hayırlısı neyse o olsunBen en son size beta hcg mim 73 olduğunu söylemiştim 15 haziranda dün adet kanaması gibi bi kan geldi ama 1 avuç kadar gelmez bugün hiç bi kanamam olmadı sizce sebebi nedir ? Yerleşme kanaması adetten 10 ya da 7 gün önce oluyormuş benim şuan adetimin 4. Günü yani gebeliğim devam ediyorsa şuan 4+6 gündeyim bu kanamanın sebebini çok merak ediyorum
Mide bulantın ne zaman başladıBenim bugün midem tüm günlerden daha kötü bende belirti olsa korkuyorum olmasa korkuyorum6+0 dayım sürekli yorgunluk ve halsizlik var
13 haziranda 53 15 haziranda 73 çıktı beta ondan sonra yaptırmadım bulunduğum yer hastaneye uzak o kadar imkanım yok yarın gidicem bakalımSon beta 15 haz sonra baktirmadiniz mi ? O ilk betamiydi. 2 günde bir tekrarlanması gerekir betanin. Yükselişe göre değerlendirme olur. Bazı kişiler normal adet görerek de gebelik gecirebilirler. Kanamayı yorumlayacak kadar aramızda bilgili pek kimse yoktur diye düşünüyorum. Tek beta ile kalmayın öncelikle. Yerlesme olabilir kimyasal da olabilir umarım yerlesmedir doktora yada acile gidin derim
3-4 gün oluyor ilk sadece sabahları oluyordu bugün tüm gün devam ettiMide bulantın ne zaman başladı
Var canım maalesef ben de de4+6 kızlar bat günüm bugün aşırı akıntım var losyon gibi ıslak oluyor normal mi sizde var mı akıntı
Allah yardımcımız olsun3-4 gün oluyor ilk sadece sabahları oluyordu bugün tüm gün devam etti
Bizim sat günlerimiz seninle aynı ama bat günlerimiz farklıymış. Senin 30dan fazla mı sürüyordu4+6 kızlar bat günüm bugün aşırı akıntım var losyon gibi ıslak oluyor normal mi sizde var mı akıntı