2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    311
Biliyorum o hissi

Ben de öyle çalışıyordum o da artısı aslında kendini dinlemeye vaktin olmuyor güzel geçiyor o zaman dad
Biliyorum o hissi

Ben de öyle çalışıyordum o da artısı aslında kendini dinlemeye vaktin olmuyor güzel geçiyor o zaman da
Dün kayınvalidem de aklıma karpuz kabuğu soktu kese boş mu acaba diyor canım sıkıldı

Ben en son size beta hcg mim 73 olduğunu söylemiştim 15 haziranda dün adet kanaması gibi bi kan geldi ama 1 avuç kadar gelmez bugün hiç bi kanamam olmadı sizce sebebi nedir ? Yerleşme kanaması adetten 10 ya da 7 gün önce oluyormuş benim şuan adetimin 4. Günü yani gebeliğim devam ediyorsa şuan 4+6 gündeyim bu kanamanın sebebini çok merak ediyorum

Cevap vericek kimse yok muu

Bazen doktorlar bu kanamaları normal buluyor yerleşme kanaması olabilir

Bence doktorla gorusun kimyasal gebelik de olabilir, her sey yolunda da olabilir. Doktor gorus bildirir belirsizlikler ortadan kalkarsa siz de rahatlarsiniz.

Son beta 15 haz sonra baktirmadiniz mi ? O ilk betamiydi. 2 günde bir tekrarlanması gerekir betanin. Yükselişe göre değerlendirme olur. Bazı kişiler normal adet görerek de gebelik gecirebilirler. Kanamayı yorumlayacak kadar aramızda bilgili pek kimse yoktur diye düşünüyorum. Tek beta ile kalmayın öncelikle. Yerlesme olabilir kimyasal da olabilir umarım yerlesmedir doktora yada acile gidin derim

Ceviz yiyorum bakalım ne olacak
Dün kayınvalidem de aklıma karpuz kabuğu soktu kese boş mu acaba diyor canım sıkıldı
O nerden çıkmış?
Nereye baksam lohusalık depresyonu yaşadım yok şu yok bu diyorlar valla iyice korktum
Hiç kimsenin kötü tecrübelerine bakma, bocalamamak için bebek nasıl beslenir, ne yersem sütüm olur ama kilo da alıp kendimi üzmem, nasıl uyutmalıyım gibi şeyleri öğren ki ilk haftalarda bunlara takılıp üzülme, üzüldükçe geriliyor insan kısırdöngüye giriyorsun.
Benim de az önce yoğun bi kanamam olmuş kırmızı değil kahverengi ama hiç bu kadar yoğun olmamıştı. Yerleşme olduğunu düşünmüyorum tutunmaya çalışıyor olabilir bizimki. Hayırlısı neyse o olsun

Benimde bugün karin ağrım daha az göğüs hassasiyetim daha az bulantım daha az bende tedirgin oluyorum azalınca daha iyi hissediyorum bugün kendimi 5+5 deyim bende

Benim bugün midem tüm günlerden daha kötü bende belirti olsa korkuyorum olmasa korkuyorum 6+0 dayım sürekli yorgunluk ve halsizlik var

13 haziranda 53 15 haziranda 73 çıktı beta ondan sonra yaptırmadım bulunduğum yer hastaneye uzak o kadar imkanım yok yarın gidicem bakalım

4+6 kızlar bat günüm bugün aşırı akıntım var losyon gibi ıslak oluyor normal mi sizde var mı akıntı

Ay analık ne zormuş ya masallah susam tanesi kadarlar ama şimdiden ne hale soktular bizi anne kuzularıııııı acısı bile bal

Kızlar nemlendirici ve güneş kremi hatta el kremi ne kullanalım kaç zamandır bi şey kullanmıyorum mahvoldu cildim araştıramadım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…