- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Benimde çok fena başım dönüyor bazen kulaklarım felan uğulduyor. Sakin ol çok kalkma yerinden ben hamile olduğumu öğrendiğimden beri çok güzel tembellik yapıyorum fırsattan istifadeKızlar demin otururken bir anda yer ayağımın altından kaydı aynı anda midemden yukarı biseyler çıktı çok panik oldum başım dönünce. Korktuğum icin kalbim atıyor hızlı hızlı midem de bulanıyor
Hayırlı olsunKızlar muayenemi oldum, kese olusmus, son adet tarihine gore 5 +1deyim. Kalp atıslari icin arife gunu, bayramdan onceki gun gel dedi, insallah hayirlisiyla nasip olur hepimize
Ayy cok heyecanlı bende pazartesi gideceğim kese görmeye 6+1 oluyorum o gün İnsaAllah kalp atışını da duyarım cok heyecanliyim Allahim pozitifi görmek başka ondan sonraki süreç bambaşkaymış zaman geçmiyorKızlar muayenemi oldum, kese olusmus, son adet tarihine gore 5 +1deyim. Kalp atıslari icin arife gunu, bayramdan onceki gun gel dedi, insallah hayirlisiyla nasip olur hepimize
Bende pazartesi gideceğim tam 6. Hafta oluyor acaba kese bebek kalp aynı anda görür duyar mıyızAyy cok heyecanlı bende pazartesi gideceğim kese görmeye 6+1 oluyorum o gün İnsaAllah kalp atışını da duyarım cok heyecanliyim Allahim pozitifi görmek başka ondan sonraki süreç bambaşkaymış zaman geçmiyor
Forumlarda okuduğum kadarıyla duyan cok bizde onlardan oluruz İnsaAllah cok aminBende pazartesi gideceğim tam 6. Hafta oluyor acaba kese bebek kalp aynı anda görür duyar mıyız
Forumlarda okuduğum kadarıyla duyan cok bizde onlardan oluruz İnsaAllah cok aminBende pazartesi gideceğim tam 6. Hafta oluyor acaba kese bebek kalp aynı anda görür duyar mıyız
Ay inşaAllahForumlarda okuduğum kadarıyla duyan cok bizde onlardan oluruz İnsaAllah cok amin
Kese boyutu ne kadarmış bebeği de gördünüz müKızlar muayenemi oldum, kese olusmus, son adet tarihine gore 5 +1deyim. Kalp atıslari icin arife gunu, bayramdan onceki gun gel dedi, insallah hayirlisiyla nasip olur hepimize
Hayirli olsun bende de ohss durumu oluşmuştu fakat transfer sonrasi ilac kullanımıyla iyileştim. Ve taze transfer ile gebeyimKızlar selam bende Mayıs'ta tüp bebek tedavisi ile hamile kaldım çok şükür kesemizi geçen perşembe gördük çok şükür, ama ben ohss denen sendromla başladım çok zor gecirdim dilerim kalanı kolaylıkla geçer hepimizin
Ben ilaç kullanmadım normal ilaclarima devam ettim sadece. Bol su ve protein le hallettim Allah'a şükür, size ne ilacı verdilerki keşke bana da verseydi doktor öldüm öldüm dirildim. Bnmki de taze transfer canım hangi tarih kaç gün embriyosu? Bnm 5.gun 29 Mayıs transfer gunumduHayirli olsun bende de ohss durumu oluşmuştu fakat transfer sonrasi ilac kullanımıyla iyileştim. Ve taze transfer ile gebeyim
Benimde 5. Gün 3 haziran transfer oldum. Tek embriyo. Ilac ismini vermiyim başka biri okur kendi kendine alir kullanır felan normal bi ilac değil çünkü. Opu sonrasi progesteron estrorem ile birlikte vermişti destekleyici. Normalde yarım kutu kullanacakken 2 kutu bitirdim. Pozitif sonucu alinca hemen doktora gittim sıvılar gitmis dedi çok rahatladım. Elhamdülillah iyileştim. Ama çeken bilir çok zor bi durummus hastahane de yatmak durumunda kaldım ayricaBen ilaç kullanmadım normal ilaclarima devam ettim sadece. Bol su ve protein le hallettim Allah'a şükür, size ne ilacı verdilerki keşke bana da verseydi doktor öldüm öldüm dirildim. Bnmki de taze transfer canım hangi tarih kaç gün embriyosu? Bnm 5.gun 29 Mayıs transfer gunumdu
Benim ilk gebeliyim progesteron düşüklüyünden büyümedi 9 çıkmıştı onun için doktorum bu gebelikte ilk progesteronnve beta analizi yaptir dedi. Şimdi ilkinde progesteron 72 cikti betam 472 daha sonra doktorum progesteron iyi verme yalniz betana baktir dedi. Bemce beta artimca progesteronda artarKızlar merhaba, içinizde betayla beraber progesteron baktıran oldu mu? Betam 600e falan yükseldi şükür ama dün progesteron düşmüş biraz yani hala yüksek ama ilkine göre baya düşmüş. Sizce beta yükseldikçe tekrar yükselir mi yoksa kese görününce progestan falan kullanayım mı ne düşünüyorsunuz?
Belki ikizdir
Aslında kocam ve annem ikiz doğmuşlar ola bilirmi?Ay valla bilmiyorumbelki ikizdir
Sende ikiz olma ihtimali çok yüksekAslında kocam ve annem ikiz doğmuşlar ola bilirmi?Sağlıklı olsun da yeter
Bence de bir doktora görünün bilmeden bişey ola bilir. Bizim gelinimizde de böyle olmusdu 6 ay kanamaları oluyordu komtrol altinda oldu amma bebek sağsalim doğdu çok şükürKizlar biliyorum cok olmaya basladim. Ama suan hem esim hem ailem türkiyede ben oglumla almanyada yalnizim.
Simdi ben tuvalete cikinca silerken böyle bisey geldi. Bu ne olabilir
Önümüzdeki hafta ultrasona gidicem bakalım hayırlısı. Ben bir defa kürtaj oldum bebek kalp atışı olmadı şimdi çol endişeliyimSende ikiz olma ihtimali çok yüksekhayırlısı olsun
Kesin ikiz :)Önümüzdeki hafta ultrasona gidicem bakalım hayırlısı. Ben bir defa kürtaj oldum bebek kalp atışı olmadı şimdi çol endişeliyim