2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Ben hiç baktırmadım ama Protestanı doktor ile konuşmadan kullanma. Doktor ne dedi bir öncekine göre daha düşük çıkmasına ?
Henüz sormadım ben de hekimim kendi kendime takip ettim açıkçası betayı şimdiye kadar. Perşembe ilk randevum olacak. Kendim progesterona baktım kafam karıştı bu yüzden maalesef bi daha bakmayacağım

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri doktor hiç bir hormon testi yapmadı. Yapması mı gerekiyor daha kese görmedim

Ben 6 haftalik zannediyordum sat 4 mayis ama gec döllenme olmus 20 günlük gözüküyor dedi. Insallah. Iyice kafam allak bullak oldu adet kanamam böyle mi oluyordu yoksa bu baska bisey mi ayirt edemiyorum resmen
İnşallah kötü bişey değildir. Pazartesi günü güzel haberler alırsınız

Hamile olduğumu öğrendiğimden beri doktor hiç bir hormon testi yapmadı. Yapması mı gerekiyor daha kese görmedim
Aslında gerekmiyor lekelenme kanama vs yoksa. Ben kendim baktırdığım için böyle oldu biraz kafa karıştırıcı bence bakmaya pek gerek yok aslında beta sağlıklı yükseliyorsa. Ben merak etmiştim daha önce 2 kimyasal olunca

Kizlar biliyorum cok olmaya basladim. Ama suan hem esim hem ailem türkiyede ben oglumla almanyada yalnizim.
Simdi ben tuvalete cikinca silerken böyle bisey geldi. Bu ne olabilir

Eklentiler

• 5626E015-5093-4034-88C8-DFBA5BC5208B.jpeg
    86,3 KB · Görüntüleme: 65
Kizlar biliyorum cok olmaya basladim. Ama suan hem esim hem ailem türkiyede ben oglumla almanyada yalnizim.
Canım acile gitme şansın yok mu? Ne desek doğru olmaz doktor daha iyi bilir acil bir durum sonuçta al oğlunu da git hastaneye

Bu tarz fotolar forumda yasak
İnşallah yerleşme kanamasıdır ama yerleşmeyede benzemiyor
Kese etrafında kanamada olabilir onda bu tarz kanama oluyor bol bol yat

Acile başvur ve fotoyu göster burda ne desek yanlış olur. En iyisini doktorlar bilir

Benim tedavili gebelik. Tedavi sürecinde sorun yaşamıştım acilde benimle ilgilenen doktora gittim pozitif olduğunda. Transferin 9. Gününde 11. Ve 13. Günlerinde gebelikle ilgili tahliller yapıldı. 11 gün rahatsizlanmistim o tedbir amaçlıydi. Bide benim tedavi sürecinde sorun olduğu ve bunu doktorum bildiği için her muayenede bakma gereği duydu doktorum. Normalde nasıl ilerler bilmiyorum.

Bilmiyordum kusura bakmayin. Kaldiramayi deneyecegim
Sen onunla uğraşma bence suan. İmkanın varsa doktora acile başvur. Ülkende nasıl ilerler bilmiyorum bu tarz durumlar. Normalde kanama bazı durumlar için normal ama gene baktir için rahat etsin. Dikkatli ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…