- 23 Ağustos 2022
- 4.317
- 4.597
Benimde bi gun agri oluyo bi gun olmuyo. Cok enteresan değişikBenimde 2 3 gün neredeyse ayağımı uyuşturuscsk şekilde bacağıma vuruyordu sağdaydı ama şuan geçti hiç ağrım yok çok şükür:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde bi gun agri oluyo bi gun olmuyo. Cok enteresan değişikBenimde 2 3 gün neredeyse ayağımı uyuşturuscsk şekilde bacağıma vuruyordu sağdaydı ama şuan geçti hiç ağrım yok çok şükür:)
Benim meme hassasiyeti de aynı şekilde. Korkuyorum hatta şu an yok diyeBenimde bi gun agri oluyo bi gun olmuyo. Cok enteresan değişik
bende korkuyodum bacağa vurduğu için bakalım haftaya keseyi göreceğizBenimde bi gun agri oluyo bi gun olmuyo. Cok enteresan değişik
Ahahahah o bende 4 gun önce vardı şuan hiç hassasiyet yok. Kan vermiş olmasam yok dicem hayirlisiyla kese kalp atışına bi ErsekBenim meme hassasiyeti de aynı şekilde. Korkuyorum hatta şu an yok diye
Benim bacaklara söyle vuruyor hic dermanı olmuyo bacaklarımin halsiz oluyo. Sizinde öyle mibende korkuyodum bacağa vurduğu için bakalım haftaya keseyi göreceğiz
halsizlik var ama bide kasık ve bacak birleşiminde olan ağrı ayağıma kadar vuruyo yürürken can sıkıcı oluyoBenim bacaklara söyle vuruyor hic dermanı olmuyo bacaklarımin halsiz oluyo. Sizinde öyle mi
Herkesi farklı etkiliyo hic aynı değiliz bolca uzanmal dinlenmek en iyi çözüm sanirimhalsizlik var ama bide kasık ve bacak birleşiminde olan ağrı ayağıma kadar vuruyo yürürken can sıkıcı oluyo
Benim geçti artık yok ağrım şükürHerkesi farklı etkiliyo hic aynı değiliz bolca uzanmal dinlenmek en iyi çözüm sanirim
Benimde bi günüm bi günümü tutmuyo. Her animiza hamdolsunBenim geçti artık yok ağrım şükür
AminnnBenimde bi günüm bi günümü tutmuyo. Her animiza hamdolsun
İnşaAllah canımRica ederim hepimizin bebişi sağlıkla büyür inşallah
Ay belkide öyleydi unuttum acaba gerçek mi onuda merak ediyorumBen sağ erkek sol kız diye biliyorum
Oğlum soldaydıAy belkide öyleydi unuttum acaba gerçek mi onuda merak ediyorum
Betayı bile 1 kere yaptırdı benim doktorum yapmana gerek yok bekleyelim dedi ama ben merakımdan kendim gidip 4 kere yaptırdımBenim tedavili gebelik. Tedavi sürecinde sorun yaşamıştım acilde benimle ilgilenen doktora gittim pozitif olduğunda. Transferin 9. Gününde 11. Ve 13. Günlerinde gebelikle ilgili tahliller yapıldı. 11 gün rahatsizlanmistim o tedbir amaçlıydi. Bide benim tedavi sürecinde sorun olduğu ve bunu doktorum bildiği için her muayenede bakma gereği duydu doktorum. Normalde nasıl ilerler bilmiyorum.
Solda kızı olan varsa bu tez çürüyorOğlum soldaydı
Benimde çok ağrıyor bacaklarım. Gebeliğin başında olmaz diyorlar ama öğrendiğimden beri bacaklarım çok ağrıyorBenim bacaklara söyle vuruyor hic dermanı olmuyo bacaklarımin halsiz oluyo. Sizinde öyle mi
Ben hiçbirine inanmıyorum çin takvimi de kız diyordu ilkinde, doktora inanırım bi tekSolda kızı olan varsa bu tez çürüyor
Iyi yapmışsın beklemesi kolay geliyo doktorlaraBetayı bile 1 kere yaptırdı benim doktorum yapmana gerek yok bekleyelim dedi ama ben merakımdan kendim gidip 4 kere yaptırdım
Bende de şimdi kız diyor bakalım çıkacak mıBen hiçbirine inanmıyorum çin takvimi de kız diyordu ilkinde, doktora inanırım bi tek
Bide çok net konuşuyorlar bu da beni biraz rahatsız etti. Doktor gebeliğin ilk 3 ayında herşey olabilir dedi tabi bu doğru ama insan duyunca üzülüyorIyi yapmışsın beklemesi kolay geliyo doktorlara