- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
Yaş kaç canımMrb kızlar benim de bugün yumurtlamadan sonra 13.gunum bata 3 gün var kan verdim 41 çıktı artık listeye ekleneyim mi?
Sat 21 mayıs
Bat 19 haziran
İkinci çocuk
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaş kaç canımMrb kızlar benim de bugün yumurtlamadan sonra 13.gunum bata 3 gün var kan verdim 41 çıktı artık listeye ekleneyim mi?
Sat 21 mayıs
Bat 19 haziran
İkinci çocuk
36Yaş kaç canım
İnşallah canım benim kuzenimin 7 ay boyunca kanaması oldu ve oğluna sağ sağlim kavuştu merak etme o bebişler bizden güçlülerSildikce geliyor daha. Tutunmayi desteklemek icin iceri yerlestirmem gereken bi hap verdi.
Pazartesi hem kan tahliline bakacagiz hem ultrasona. Minik savascimiz tutunur insallah
Ne gibi zararlari var canim, ben de ilk ogrendigim gun banyoyu temizlemistim camasir suyuyla?Ya ben bugün farketmeden biraz çamaşır suyunu kaçırmışım inşallah bi etkisi olmaz çok korkuyorum ellerime normalde eldiven takıyordum dalgınlığıma gelmiş unutmuşum
bende bilmiyorum ki bi zararı olur mu diye korktum normalde çamaşır suyu embriyo toksik diye geçiyorNe gibi zararlari var canim, ben de ilk ogrendigim gun banyoyu temizlemistim camasir suyuyla?
Çok üzdü beni. 4 tane pozitif testim vardı. Dün kan verdim. Bugün kanamam oldu. Progestan verdi doktor. Pazartesiyi zor yapacağım gibi.İnşallah canım benim kuzenimin 7 ay boyunca kanaması oldu ve oğluna sağ sağlim kavuştu merak etme o bebişler bizden güçlüler
Bende hamile olduğumu öğrenince bitkisel tuvalet banyo temizleyicisi aldım. Riske atmamak için çamaşır suyu kullanmıyorumbende bilmiyorum ki bi zararı olur mu diye korktum normalde çamaşır suyu embriyo toksik diye geçiyor
İnşallah canım merak etme yerleşme kanamasıdır o. Bazılarının uzun sürüyorÇok üzdü beni. 4 tane pozitif testim vardı. Dün kan verdim. Bugün kanamam oldu. Progestan verdi doktor. Pazartesiyi zor yapacağım gibi.
İyice piskolojik olarakta etkiledi. İnşallah çok güçlüdür
Benim de dalgınlığıma geldi tedirginim şu an inşallah bir şey olmazBende hamile olduğumu öğrenince bitkisel tuvalet banyo temizleyicisi aldım. Riske atmamak için çamaşır suyu kullanmıyorum
Merak etme bir kereden bi şey olmaz, pandeminin başında her şeyi çamaşır suyuyla yıkadımBenim de dalgınlığıma geldi tedirginim şu an inşallah bir şey olmaz
Yaaa bize de haber verir misin ben de haftaya 5+4te gideceğim kalp de duyulur mu acaba diye çok merak ediyorumInsallah hic bir zarari olmaz canim
Bu arada benim de yarin doktor kontrolum var arkadaslar, carsamba gunu beta 1776 cikmisti. Doktor bugun icin keseyi goruruz muhtemelen demisti. Uygulamaya gore 5+1 deyiz. Kalp atisi da duyulur mu acaba cok merak ediyorum
Sıkıntı yapma 6binde gören var hiç belli olmuyorKızlar benim beta tam 2500 dü ve keseyi bugün vagınalmuayene göremedim çok korkuyorum bana da dua edin dış gebelik olabilir napacagımı bilmiyorum tekrar gideceğim doktora
Olmaz canım insanlar tüm gebelik boyunca kullanıyor bişey olmuyor. Çok soluma sadece maske felan takBenim de dalgınlığıma geldi tedirginim şu an inşallah bir şey olmaz
Tabiki Insallah guzel haberlerle gelip, sevincimi sizlerle paylasabilirimYaaa bize de haber verir misin ben de haftaya 5+4te gideceğim kalp de duyulur mu acaba diye çok merak ediyorum
Doktor bana bu betayla görmem lazımdı dediSıkıntı yapma 6binde gören var hiç belli olmuyor
Hiç korkma kanamanın devamı gelmiyor ve artmıyorsa yerleşme kanaması olabilir ayrıca araştırmalarıma göre gebeliğin ilk üç ayı lekelenme görülebilir bu Arada betan iki katı kadar yukselmis icini ferah tut güzel olucak hersey ve sen bize bunun haberini kizlarrrrrr diye başlayarak vereceksin güzel anne adayı ( gene de içine sinsin istiyorsan acile gidebilirsin )Merhaba kızlar size bişey soracagım ayın 12sinde hcg 63 çıktı ayın 15inde 120 çıktı ama ağrılarım var artış normalmi demin peçeteme 1 damla kan geldi ama devamı yok lütfen acil bilgisi olan cvp verebilirmi acaba gideyimmi hastaneye
İnşallah ya çok teşekkür ederim inşallah bişey olmaz benim diger çocukdada ama bu dış gebelik kimyasal falan allak bullak etti diger gebeliktede ben hemen progestan alıp başlıyordum yine başladım ama inşaallah bir sıkıntı olmazHiç korkma kanamanın devamı gelmiyor ve artmıyorsa yerleşme kanaması olabilir ayrıca araştırmalarıma göre gebeliğin ilk üç ayı lekelenme görülebilir bu Arada betan iki katı kadar yukselmis icini ferah tut güzel olucak hersey ve sen bize bunun haberini kizlarrrrrr diye başlayarak vereceksin güzel anne adayı