2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
kızlaaar umarım hepiniz sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi :) :anneadayı: ben 2023 şubat annesiyim. şimdi oğlum kucağımda yazıyorum bu yazıyı. geçen sene bu günlerde öğrenmiştim hamile olduğumu. seneye sizler de kucağınızda buralarda olursunuz inşallah. size tavsiye olarak verebileceğim en önemli şey bol bol konuşun bebeklerinizle. stresten uzak durun içiniz sıkıldığında bebeğinizin sizin en özel arkadaşınız olduğunu bilin. bol bol gülün kahkahalarınız eksik olmasın. siz mutlu olursanız bebeğiniz de mutlu oluyor ve bu hayatına yansıyor emin olun. hepinize kucak dolusu sevgiler gönderiyoruz oğlumla. sağlıkla kavuşun bebişlerinize :KK15::KK200:
Maşallah Allah evladınızı size bağışlasın darısı bizlere inşallah 🤍🥰

Kızlar denize girme konusunda ne düşünüyorsunuz havuza girmem mikrop kapma ihtimali olabilir ama denize girilir mi?

Kızlar selam. Dün gece aşırı kasık ve karın ağrım oldu yataktan kalkamadım. O yüzden bugün doktora gittim yumurtalıkta bir kist oluştuğunu söyledi doktor. Gebeliğe bir zararı yok ama büyüyecek mi diye takip etmek gerekir dedi. Bu durumu yaşayan var mı ? Kist aynı zamanda ağrı yaparnış

Aa tamam o zaman önerdiğiniz bir marka var mı
Laboquik öneriyorum 😅 2 hamileliğimde de onunla öğrendim asla 2.cizgi çıkartmiyor gebelik yoksa, kuruma çizgisi de çıkartmıyor hiçbir çizgiyi çıkartmıyor, gebelik varsa ilk hamileligimde 2 idi değer kan verdiğimde ve silik hayali çizgi denen çizgi çıkmıştı, bu hamileligimde de 5 akşam hayali silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün öğlen kan testi verdim 5 çıktı o kadar ilk gunden yakalıyor 😅

Laboquik öneriyorum 😅 2 hamileliğimde de onunla öğrendim asla 2.cizgi çıkartmiyor gebelik yoksa, kuruma çizgisi de çıkartmıyor hiçbir çizgiyi çıkartmıyor, gebelik varsa ilk hamileligimde 2 idi değer kan verdiğimde ve silik hayali çizgi denen çizgi çıkmıştı, bu hamileligimde de 5 akşam hayali silik çizgi çıkmıştı, ertesi gün öğlen kan testi verdim 5 çıktı o kadar ilk gunden yakalıyor 😅
Predictor en iyisi ama biraz pahalı
Eczanelere sorayımm bunları teşekkür ederim 😍

Kızlar selam. Dün gece aşırı kasık ve karın ağrım oldu yataktan kalkamadım. O yüzden bugün doktora gittim yumurtalıkta bir kist oluştuğunu söyledi doktor. Gebeliğe bir zararı yok ama büyüyecek mi diye takip etmek gerekir dedi. Bu durumu yaşayan var mı ? Kist aynı zamanda ağrı yaparnış
Gebelikte bilmiyorum ama bende iki kez oldu bu kist durumu ilaç vermişti diğer adetle geçmişti ama gebelikte nasıl oluyor bilemedim belki de küçülür yok olur gider yaygın demişti doktor bana bu gibi durumların

X