• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Akıl almam lazım artık ben düşünemiyorum lütfen okuyun

Elimde infazını yakıcak birşey yok kendime zarar verdirmem lazım kavga gürültü e ozaman götürmezde şimdi ben bu ince fikirleri uygulayacağım akşam yola çıkartırım büyük ihtimalle bir bahane sunmazsa 🥰
Hakkinda hayirlisi olsun, dilerim kavgasiz gurultusuz yakayi kurtarirsin 💕

Canım Allah yardımcın olsun öncelikle kış dönemi olduğu için otobüs firmasıyla bilet kesen yerdeki kişilerle konuşup otobüsün alt bölmesinden yer alabilirsin ek ücret ödeyip bakliyeden ucuza gelir ben çamaşır bulaşık Mak. Ceyiz eşyalarımı öyle göndermiştim garajdan aldı eşim motosiklet bile gönderiyorlar otobüsün altında arayıp bilgi al istersen otobüse kadaar bir araba bulup gerisini öyle götürebilirsin + olarak pahalı eşyalarını bırakma faturası annenin üzerine olan eşyaları spotcuya satabilirsin anında gelip alıyor onlar eşin evde yokken sat gitsin birde evi temizleyip gitmeni mi bekliyor köpek
Allah razı olsun otobüs firmalarını bir arayım ama eşyaları bu evden çıkartmam imkansız satmam 3 kişi var alan 3üde arkadaşı dün yanımda arayıp söyledi zaten . Aynen evi temizlicekmişim

Sakın o adamın arabasına binme... Duymuyor musun sen bizi?
Şimdi üstte bir yorum geldi otobüs firmasını arayıp görüşeceğim tekrar alacağım kadar taksiye alıp çıkacağım evi zaten çıkarken artık görünmez olarak Allah ne verdiyse belki de görünür şekilde çocuk suluğu fırlattı televizyona , duvarları boyadı kalemle yapmadığı şey mi Allah Allah 😇

Evi falanda temizleme. Ay bu arsız heriflerde gına geldi gına.
Herşeyi bırakıcam derken kendi aldığım eşyaları benim diye el koyuyor ya görünmez kazalar yapıcam evi de temizlemeyeceğim taksiye atlayıp merkeze kadar gideceğim ordan da Allah nasıl nasip ederse aktarmalı aktarmasız devam edeceğim inşallah 🙏 arsız ne kelime şeytan bu adama s**c de eder öyle yüzsüz arsız leş bir insan

Kuzum eşyaları alma ihtimalin hiç yok mu? Hayat pahalı artık her şey değerlendi. Bu herif b*k yoluna gider zaten ne alırsan sana kârdır.
Hiç yok zamanında toplam 10 küsüre almıştık şimdi yenisinde tanesi 20 bin tl 😔 gider giderde mümkünatı yok çıkarmamın diğer şeyleri eledim herşeyi al çocuğu bırak diyor yapmayacağımı biliyor ne istiyorsan iste diyor

Allah razı olsun otobüs firmalarını bir arayım ama eşyaları bu evden çıkartmam imkansız satmam 3 kişi var alan 3üde arkadaşı dün yanımda arayıp söyledi zaten . Aynen evi temizlicekmişim
Yabancı birilerine bağış yapın o zaman direk yazın gelip alsınlar evden bedava mali alan çok olur onlara kalmasın

Bence gizli sakli yapabilirm yani evden gittikten sonra farkedebilicehi seyler. Yada bundan bilmeyecehi seyler. Makineleri bozmak gibi.
Bu arada adam şimdi eve geldi araba görümcemin 1 siyle ortak arabayla gitme demişler 16 bin ceza yemiş geçen gün vs gibi konuşmuşlar şimdide götüremem diyor ve şuan evde :)

Bu arada adam şimdi eve geldi araba görümcemin 1 siyle ortak arabayla gitme demişler 16 bin ceza yemiş geçen gün vs gibi konuşmuşlar şimdide götüremem diyor ve şuan evde :)
Hay Allah o zaman ben hallederim de, suyuna git, pazartesi al bavulunu çık, tartışmaya girme, eşya para konusu açma

Hay Allah o zaman ben hallederim de, suyuna git, pazartesi al bavulunu çık, tartışmaya girme, eşya para konusu açma
Evet gelmeden önce taksiyi aradım merkeze 1700 tl dedi otobüs falan tekrar armut sitesine ilan verdim açıkçası benim daha çok işime gelir dün götürürüm diyip bugün götüremem demesi bahaneler uydurması artık normal eşyaları alıp çıkacağım zaten düşündüğüm gibi ama şuan evde git seni görünce sinirim bozuluyor diyorum nereye gideyim kendi evim diyor Allahım elimden kaza çıkmasa bari … hayırlısıyla çıksam şu evden

Eşyaları çıkarttırmıyor pislik yapıcak eminim yorumunuza hayran kaldım 🥰 benim düşüncemde bütün eşyaları haberi olmadan zarar vermekti ben gidince anlamasıydı ama sonra yine ben suçlu olurum neyse dedim onda kalsın gerçekten üzerimde 6 senenin bıkkınlığı var çok yoruldum

Eşyaların faturası yok mu? Ne hadle çıkarttırmayacak? Fatura kimin üzerineyse elini kolu sallayarak alıp gidebilir. Eşinize de bön bön bakmak düşer.

Eşyaların faturası yok mu? Ne hadle çıkarttırmayacak? Fatura kimin üzerineyse elini kolu sallayarak alıp gidebilir. Eşinize de bön bön bakmak düşer.
Faturası var fakat 1200 km bi yola götürmek pahalıya patlıyor spotçuya satsam arkadaşları resim atmıştım birtanesine onu aradı bildirdi almıyorlar armuttan minival taşımacılık teklifi geldi onunla gidicem inşallah yarın . Yarın detay paylaşacağım yola çıktıktan sonra

Back