- 23 Mayıs 2023
- 1.512
- 2.476
İnşallah canımMerak etme bir kereden bi şey olmaz, pandeminin başında her şeyi çamaşır suyuyla yıkadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canımMerak etme bir kereden bi şey olmaz, pandeminin başında her şeyi çamaşır suyuyla yıkadım
Bundan sonra daha dikkat ederim artık inşallah bir şey olmamıştır :)Olmaz canım insanlar tüm gebelik boyunca kullanıyor bişey olmuyor. Çok soluma sadece maske felan tak
Amin. Baktın devam ediyor acile git uzme kendini çözümsüz degil Allah sağlıkla nasip etsinİnşallah ya çok teşekkür ederim inşallah bişey olmaz benim diger çocukdada ama bu dış gebelik kimyasal falan allak bullak etti diger gebeliktede ben hemen progestan alıp başlıyordum yine başladım ama inşaallah bir sıkıntı olmaz
Amin allah razı olsun öyle yaparım artıkAmin. Baktın devam ediyor acile git uzme kendini çözümsüz degil Allah sağlıkla nasip etsin
Ben yaşıyorum malesef deminde 1 damla kan geldiKızlar kasık ağrısı yaşayanınız var mı ya
Bazılarının ki farklı oluyormuş 6binde göründü demiş geçen gün biriDoktor bana bu betayla görmem lazımdı dedi
Yerleşme kanaması olabilir artışını görmek içinde pazartesi tekrar test yaptırMerhaba kızlar size bişey soracagım ayın 12sinde hcg 63 çıktı ayın 15inde 120 çıktı ama ağrılarım var artış normalmi demin peçeteme 1 damla kan geldi ama devamı yok lütfen acil bilgisi olan cvp verebilirmi acaba gideyimmi hastaneye
Ben yaşıyorum sol tarafımda hissediyorum hep. Bazen adet sancısı gibi oluyor korkuyorumKızlar kasık ağrısı yaşayanınız var mı ya
İnşaAllah canımBundan sonra daha dikkat ederim artık inşallah bir şey olmamıştır :)
Ya evet benimde solumda , hatta şimdi bacağıma bile vurdu ağrısıBen yaşıyorum sol tarafımda hissediyorum hep. Bazen adet sancısı gibi oluyor korkuyorum
Sol da olunca erkek olur derler duymuş muydun kese solda mı oluyormuş döllenme mi solda oluyormuş o zaman erkekmiş sağda olunca kızmış artık ne kadar doğruysaYa evet benimde solumda , hatta şimdi bacağıma bile vurdu ağrısı
Bunu ben de çok merak ediyorum doktora soracaktım heyecandan unutmuşum. Haftaya gidince sorcam ama sen de sorar mısın iki doktor fikrini karşılaştırırız ben ıslak mayo ile kalmak sıkıntılı hemen değiştirilmeli diye biliyorum ama ilk 3 ay için de girilir mi sormak lazımKızlar denize girme konusunda ne düşünüyorsunuz havuza girmem mikrop kapma ihtimali olabilir ama denize girilir mi?
Bende erkenden uyuya kalıyorum ve erkenden uyanıyorum saat 6:10 du bugün uyandığımdaKızlar konuşma saatleriniz beni şoka sokuyor o saate kadar nasıl uyanık kalabiliyorsunuz ben 9 en geç 10da bayılıyorum bu saatte de kalkıyorum erken kalktığım için mi acaba
Yalnız değilmişimBende erkenden uyuya kalıyorum ve erkenden uyanıyorum saat 6:10 du bugün uyandığımda
Ya evet bunu duymuştum sanki sen söyleyince hatırladım , hadi bakalım hayırlısı olsunSol da olunca erkek olur derler duymuş muydun kese solda mı oluyormuş döllenme mi solda oluyormuş o zaman erkekmiş sağda olunca kızmış artık ne kadar doğruysa
Gün içinde de bazen çok uykum geliyor hatta , iş yerinde olduğum için zor ayakta duruyorum genelde işten gelince de direk uyuyorumYalnız değilmişim
Kasık ağrısı ilk üç ay oliyormuş . ben doktoruma sordum dün. Çok normal olmaması kötü dediYa evet benimde solumda , hatta şimdi bacağıma bile vurdu ağrısı
Bende hem sağda hem solda oluyor ne anladim ben şimdi hem erkek hem kızSol da olunca erkek olur derler duymuş muydun kese solda mı oluyormuş döllenme mi solda oluyormuş o zaman erkekmiş sağda olunca kızmış artık ne kadar doğruysa
Bende haftaya gidince sorucam doktorumaBunu ben de çok merak ediyorum doktora soracaktım heyecandan unutmuşum. Haftaya gidince sorcam ama sen de sorar mısın iki doktor fikrini karşılaştırırız ben ıslak mayo ile kalmak sıkıntılı hemen değiştirilmeli diye biliyorum ama ilk 3 ay için de girilir mi sormak lazım