2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
İnşallah ya çok teşekkür ederim 🤲🏻🤲🏻inşallah bişey olmaz benim diger çocukdada ama bu dış gebelik kimyasal falan allak bullak etti diger gebeliktede ben hemen progestan alıp başlıyordum yine başladım ama inşaallah bir sıkıntı olmaz 😔😔
Amin. Baktın devam ediyor acile git uzme kendini çözümsüz degil Allah sağlıkla nasip etsin

Merhaba kızlar size bişey soracagım ayın 12sinde hcg 63 çıktı ayın 15inde 120 çıktı ama ağrılarım var artış normalmi demin peçeteme 1 damla kan geldi ama devamı yok lütfen acil bilgisi olan cvp verebilirmi acaba gideyimmi hastaneye
Yerleşme kanaması olabilir artışını görmek içinde pazartesi tekrar test yaptır

Kızlar denize girme konusunda ne düşünüyorsunuz havuza girmem mikrop kapma ihtimali olabilir ama denize girilir mi?
Bunu ben de çok merak ediyorum doktora soracaktım heyecandan unutmuşum. Haftaya gidince sorcam ama sen de sorar mısın iki doktor fikrini karşılaştırırız ben ıslak mayo ile kalmak sıkıntılı hemen değiştirilmeli diye biliyorum ama ilk 3 ay için de girilir mi sormak lazım

Kızlar konuşma saatleriniz beni şoka sokuyor o saate kadar nasıl uyanık kalabiliyorsunuz 😂 ben 9 en geç 10da bayılıyorum bu saatte de kalkıyorum erken kalktığım için mi acaba

Kızlar konuşma saatleriniz beni şoka sokuyor o saate kadar nasıl uyanık kalabiliyorsunuz 😂 ben 9 en geç 10da bayılıyorum bu saatte de kalkıyorum erken kalktığım için mi acaba
Bende erkenden uyuya kalıyorum ve erkenden uyanıyorum 😅 saat 6:10 du bugün uyandığımda 😂

Ya evet benimde solumda , hatta şimdi bacağıma bile vurdu ağrısı 😞
Kasık ağrısı ilk üç ay oliyormuş . ben doktoruma sordum dün. Çok normal olmaması kötü dedi
Sol da olunca erkek olur derler duymuş muydun 😂 kese solda mı oluyormuş döllenme mi solda oluyormuş o zaman erkekmiş sağda olunca kızmış artık ne kadar doğruysa 😂
Bende hem sağda hem solda oluyor ne anladim ben şimdi hem erkek hem kız😂

Bunu ben de çok merak ediyorum doktora soracaktım heyecandan unutmuşum. Haftaya gidince sorcam ama sen de sorar mısın iki doktor fikrini karşılaştırırız ben ıslak mayo ile kalmak sıkıntılı hemen değiştirilmeli diye biliyorum ama ilk 3 ay için de girilir mi sormak lazım
Bende haftaya gidince sorucam doktoruma
Suya girince tampon takmak lazım diye duydum. Ve yüzmek hamileliye çok iyi gelirmiş

X