- 5 Mayıs 2023
- 1.615
- 1.785
Hamilelikte en iyi spor diyorlar am 3.ay bitince mi acabaBende haftaya gidince sorucam doktoruma
Suya girince tampon takmak lazım diye duydum. Ve yüzmek hamileliye çok iyi gelirmiş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hamilelikte en iyi spor diyorlar am 3.ay bitince mi acabaBende haftaya gidince sorucam doktoruma
Suya girince tampon takmak lazım diye duydum. Ve yüzmek hamileliye çok iyi gelirmiş
Kesem burda bana biraz küçük geldi ama belkide normaldir.tahminen beta hcgn kaçtır canım ?Crknkz kuzum 4+3 kese göründü demiştin ya cok mu kücük göründü cok heyecanlıyım beklemek cok zor bugün ben de 4+3 üm ama gitmedim cıkar mıydı bende de acaba ya
Denize havuza girmekle ilgili bi sey diyemem ama sakın doktorunuza danışmadan tampon kullanmayın. Bunun zararlı olabileceğini düşünüyorum. Doktora danışarak ilerleyin özellikle tampondaBende haftaya gidince sorucam doktoruma
Geçmiş olsun canım, sağlıkla tutunun bebişinGünaydın Kızlar,
Benim gibi yüksek tansıyon ile mücadele eden var mi? Bu arada kanamam hala durmadı.
Ben saat 3e 4e kadar uyuyamıyorumKızlar konuşma saatleriniz beni şoka sokuyor o saate kadar nasıl uyanık kalabiliyorsunuz ben 9 en geç 10da bayılıyorum bu saatte de kalkıyorum erken kalktığım için mi acaba
Artık doğru mu göreceğizYa evet bunu duymuştum sanki sen söyleyince hatırladım , hadi bakalım hayırlısı olsun
Ay valla bilmiyorum belki ikizdirKasık ağrısı ilk üç ay oliyormuş . ben doktoruma sordum dün. Çok normal olmaması kötü dedi
Bende hem sağda hem solda oluyor ne anladim ben şimdi hem erkek hem kız
Çok geçmiş olsun çok yoğun mu kanamaGünaydın Kızlar,
Benim gibi yüksek tansıyon ile mücadele eden var mi? Bu arada kanamam hala durmadı.
Çok teşekkür ederim. Rabbim büyük hayırlı haberler verir inşallahGeçmiş olsun canım, sağlıkla tutunun bebişin
Tuvalete çıktığımda yoğun geliyorÇok geçmiş olsun çok yoğun mu kanama
Doktor be diyor bu duruma ?Tuvalete çıktığımda yoğun geliyor
Tutunma evresi dedi, rahim duvari gebelik gösteriyormus. Progestan verdi ve beklemeliyiz dedi. Pazartesi tekrar kontrol edecekDoktor be diyor bu duruma ?
İnşallah güzel haberler alırsınız kaç haftalık gebeliğinizTuvalete çıktığımda yoğun geliyor
O zaman sen içini ferah tut. Bol bol yat dinlenTutunma evresi dedi, rahim duvari gebelik gösteriyormus. Progestan verdi ve beklemeliyiz dedi. Pazartesi tekrar kontrol edecek
Belki ikizdirKasık ağrısı ilk üç ay oliyormuş . ben doktoruma sordum dün. Çok normal olmaması kötü dedi
Bende hem sağda hem solda oluyor ne anladim ben şimdi hem erkek hem kız
Ben hiç baktırmadım ama Protestanı doktor ile konuşmadan kullanma. Doktor ne dedi bir öncekine göre daha düşük çıkmasına ?Kızlar merhaba, içinizde betayla beraber progesteron baktıran oldu mu? Betam 600e falan yükseldi şükür ama dün progesteron düşmüş biraz yani hala yüksek ama ilkine göre baya düşmüş. Sizce beta yükseldikçe tekrar yükselir mi yoksa kese görününce progestan falan kullanayım mı ne düşünüyorsunuz?
Ben 6 haftalik zannediyordum sat 4 mayis ama gec döllenme olmus 20 günlük gözüküyor dedi. Insallah. Iyice kafam allak bullak oldu adet kanamam böyle mi oluyordu yoksa bu baska bisey mi ayirt edemiyorum resmenİnşallah güzel haberler alırsınız kaç haftalık gebeliğiniz