2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Benim bugün biraz kaşık ağrım oldu panik oldum , hemen doktora gittim. Muayene etti sorun yok olabilir bunlar normal dedi , bir de keseyi gördük ama daha çok minikti. Asıl randevum 22 sinde o zamana kadar yolk kesesi de oluşmuş olur belki 🤩

Crknkz Crknkz kuzum 4+3 kese göründü demiştin ya cok mu kücük göründü cok heyecanlıyım beklemek cok zor bugün ben de 4+3 üm ama gitmedim :rolleyes: cıkar mıydı bende de acaba ya

Benim bugün biraz kaşık ağrım oldu panik oldum , hemen doktora gittim. Muayene etti sorun yok olabilir bunlar normal dedi , bir de keseyi gördük ama daha çok minikti. Asıl randevum 22 sinde o zamana kadar yolk kesesi de oluşmuş olur belki 🤩
ben sabah regl ağrısı ile uyandım ama sonra gecti yer yapıyor minnoslar hemen güncelleyelimmm kese göründüyse kaç artı kaç :halay:

Maşallaah 🧿🧿 sağlıkla gelsin minik 😍

Merhaba kızlar nasılsınız kendinizi iyi hissediyorsumiz insallah . Hiç bir şeye stress yapmayalım güzel düşünelim güzel olsun🙏🏻

Ya ben bugün farketmeden biraz çamaşır suyunu kaçırmışım inşallah bi etkisi olmaz çok korkuyorum :KK43: ellerime normalde eldiven takıyordum dalgınlığıma gelmiş unutmuşum :KK43:

X