- 19 Eylül 2018
- 14.182
- 37.998
kanama nasıl suan durdu muPazartesi gelecekmis kan tahlilillerim ben 6 haftalik oldugumu düsünüyordum 44. gün bugün. Doktor hanim ultrasonda 20. günündesin muhtemelen dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kanama nasıl suan durdu muPazartesi gelecekmis kan tahlilillerim ben 6 haftalik oldugumu düsünüyordum 44. gün bugün. Doktor hanim ultrasonda 20. günündesin muhtemelen dedi.
ben sabah regl ağrısı ile uyandım ama sonra gecti yer yapıyor minnoslar hemen güncelleyelimmm kese göründüyse kaç artı kaçBenim bugün biraz kaşık ağrım oldu panik oldum , hemen doktora gittim. Muayene etti sorun yok olabilir bunlar normal dedi , bir de keseyi gördük ama daha çok minikti. Asıl randevum 22 sinde o zamana kadar yolk kesesi de oluşmuş olur belki
Sildikce geliyor daha. Tutunmayi desteklemek icin iceri yerlestirmem gereken bi hap verdi.kanama nasıl suan durdu mu
Sağlıkla tutunur inşallahPazartesi gelecekmis kan tahlilillerim ben 6 haftalik oldugumu düsünüyordum 44. gün bugün. Doktor hanim ultrasonda 20. günündesin muhtemelen dedi.
Maşallaah sağlıkla gelsin minikBenim bugün biraz kaşık ağrım oldu panik oldum , hemen doktora gittim. Muayene etti sorun yok olabilir bunlar normal dedi , bir de keseyi gördük ama daha çok minikti. Asıl randevum 22 sinde o zamana kadar yolk kesesi de oluşmuş olur belki
İnşallah canım inşakkahiçini ferah tut doktor da demiş takip edeceğiz diye bir sorun olmaz muhtemelen atılamayan bir yumurta kiste dönüstü minik söner gider o 1 aya kadar bence
İnşallah bebeğin çok güçlüdür tutunur dua edelimSildikce geliyor daha. Tutunmayi desteklemek icin iceri yerlestirmem gereken bi hap verdi.
Pazartesi hem kan tahliline bakacagiz hem ultrasona. Minik savascimiz tutunur insallah
Bende de bugun 4+5 gidersem görünmez diyorum. Çatlıycam ama beklemektenCrknkz kuzum 4+3 kese göründü demiştin ya cok mu kücük göründü cok heyecanlıyım beklemek cok zor bugün ben de 4+3 üm ama gitmedim cıkar mıydı bende de acaba ya
Benim başım dönmüyor amma ağrıyor. Bide kendimi hep yorgun hiss ediyorim yalnız uyumak istiyorummArkadaşlar sizinde baş dönmeleriniz var mı başım çok dönüyor yer kayıyor sanki kulaklarım uğulduyor resmen
InsallahSağlıkla tutunur inşallah
Insallah cok tesekkür ederim civcivim biraz daha dayanİnşallah bebeğin çok güçlüdür tutunur dua edelim
4+4 bugünben sabah regl ağrısı ile uyandım ama sonra gecti yer yapıyor minnoslar hemen güncelleyelimmm kese göründüyse kaç artı kaç
Ayyy 4+4 de göründü müüüü harika güncelliyorum4+4 bugün