2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlar iyi akşamlar
Loreal parisin hyaluran nenlendiricisi ve missha in güneş kremi bu süreçte kullanılabilinir mi sizce 🙈😊🤰🏼🧿🙏🏻💃🏼❣️

Kızlar burda 8 haftalık olmadan kan testi yapmıyolar bende betayı k hiç bilmiyorum içim içimi yiyiyo ben napmalıyım korkuyorum

IMG_6503.jpeg
kızlar ilk 12 haziranda öğrendim 616 idi dün yani 14 haziranda tekrar kan verdim 2024 çıktı sizce nasıl değerler

Eklentiler

• IMG_6504.jpeg
    IMG_6504.jpeg
    41,3 KB · Görüntüleme: 36
Ama böyle çok kötü değilmi beta iyiyemi gidiyo kötüyseniz hiç bilmiyorum bugün ağladım korkudan test yapsam nasıl olur kafayı yıcem
Test yapın bence içinizi rahatlatmak için çizginin koyulasmasini takip edin, sağlık ocağına gitmiyorum ben de haftaya pazartesi gidecegim nasipse şimdi gitsem biliyorum hcg artmış mi iki katı olmus mu diye sürekli içim içimi yiyecek delik deşik olacağım o yüzden ilk çocuğuma hamileyken sürekli kan vermekten dolayı kollarım mosmordu

Test yapın bence içinizi rahatlatmak için çizginin koyulasmasini takip edin, sağlık ocağına gitmiyorum ben de haftaya pazartesi gidecegim nasipse şimdi gitsem biliyorum hcg artmış mi iki katı olmus mu diye sürekli içim içimi yiyecek delik deşik olacağım o yüzden ilk çocuğuma hamileyken sürekli kan vermekten dolayı kollarım mosmordu
Öyle yapayım canım ilk sabah idrarıylamı yapmalıyım her seferinde

Merak ediyorsunuz biliyorum ama gitmemek daha iyi emin olun.

X