2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlae bu arada hamileyken lazer epilasyon yapılabiliyor mu yaptıran tanıdığınız var mı? İnternete baktım kesinlikle yaptırılmaz da demiyor yaptırılır da demiyor. Doktor randevum haftaya olduğu için gidene kadar size bir sorayım dedim.

Kızlae bu arada hamileyken lazer epilasyon yapılabiliyor mu yaptıran tanıdığınız var mı? İnternete baktım kesinlikle yaptırılmaz da demiyor yaptırılır da demiyor. Doktor randevum haftaya olduğu için gidene kadar size bir sorayım dedim.
Ben doktora sordum, yaptırma dedi. Normalde lazere gidiyordum, 3 ayda bir ağdaya gitmeyi düşünüyorum. Tüylerim seyreldiği için beni idare edeceğini düşünüyorum.

Kuzum biliyosun benimde tüp. Arefe günü benim doktorda muayeneye çağırdı. Biz bayram sonrası gitmeyi düşünüyoruz. Muayene ücretleri fazla evet ama bence kendi doktorlarımız bi görsün bi yorumlasinlar. Sonrasında takip edicek olan doktora devam edicez zaten. Bence eşini dinle tüp doktoruna bi kez daha gidin.
Evet en iyisi öyle yapmak olacak , en azından ilk muayeneyi onlar yapsın sonra başka doktora devam edeyim. ☺️
Kızlar son adet tarihim 19 Mayıs, transfer yaptırdım, pozitif çıktı Allah’ın izniyle. Şubat annesi mi mart annesi mi oluyorum. Aranızda bana da yer var mı???
Transfer tarihini göre internetten hesapladın mı canım ? Bence şubat annesi oluyorsun. ☺️ ben 3 haziranda 5. Gün embriyosu transferi oldum 19 Şubat doğum gösteriyor.
Sadece pozitif haberi yetmiyormuş…pozitifi alırsam bütün dertler bitecek sanıyordum.
Ah sorma , pozitif haberini almak için 3 yıl uğraştım. Pozitif haberini aldığımdan beri de ayrı bir stres yaşıyorum 😅
Benim henüz daha 4 haftalık sayılıyor, 7 haziranda transfer oldum 8. Gün 214 beta ile öğrendim, henüz kese için de randevu almış değilim.
Doktorunuza bilgi verdiniz mi ? Transfer tarihlerimizin arasında 4 gün var , beni 22 sin de kese görmeye çağırdılar.

Evet en iyisi öyle yapmak olacak , en azından ilk muayeneyi onlar yapsın sonra başka doktora devam edeyim. ☺️

Transfer tarihini göre internetten hesapladın mı canım ? Bence şubat annesi oluyorsun. ☺️ ben 3 haziranda 5. Gün embriyosu transferi oldum 19 Şubat doğum gösteriyor.

Ah sorma , pozitif haberini almak için 3 yıl uğraştım. Pozitif haberini aldığımdan beri de ayrı bir stres yaşıyorum 😅

Doktorunuza bilgi verdiniz mi ? Transfer tarihlerimizin arasında 4 gün var , beni 22 sin de kese görmeye çağırdılar.
Bana pazartesi de kan testi ver de ona göre planlama yapalım dediler, beklemeyeyim.

X