- 13 Kasım 2022
- 1.944
- 4.020
Benim henüz daha 4 haftalık sayılıyor, 7 haziranda transfer oldum 8. Gün 214 beta ile öğrendim, henüz kese için de randevu almış değilim.Kaç haftalıkken duycan canım kalp atışını keseyi gördünmü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim henüz daha 4 haftalık sayılıyor, 7 haziranda transfer oldum 8. Gün 214 beta ile öğrendim, henüz kese için de randevu almış değilim.Kaç haftalıkken duycan canım kalp atışını keseyi gördünmü
Dün 9 çıktı, yarın tekrar gideceğim, bugün regl günümdü olmadımEn son betanız kaçtı
Gayet normal düşük diye düşünme. Daha yeni olduğu içindir yarın yine verin 2 kat artarsa normalDün 9 çıktı, yarın tekrar gideceğim, bugün regl günümdü olmadım
Teşekkür ederim canımYeni olduğu için az çıkmıştır bende adet günümde 31 ile öğrenmiştim. Hayırlı olsun bu arada
Allahım güzel artışlar nasip etsinnn canımm çabuk çabuk yükselsinKızlar 12 Haziran 135,
15 Haziran 303 çıktı. Biraz düşük bir artış, lütfen bana da dua edin
Canım en az iki katı olması gerek yada %65 artmalıBen 214 ile pozitif haberi aldım cumartesi haftasonu diye test yapamayacağım, bu durumda pazartesi değerim kaç olursa ilerleme sağlıklıdır diyebiliriz?
Ben doktora sordum, yaptırma dedi. Normalde lazere gidiyordum, 3 ayda bir ağdaya gitmeyi düşünüyorum. Tüylerim seyreldiği için beni idare edeceğini düşünüyorum.Kızlae bu arada hamileyken lazer epilasyon yapılabiliyor mu yaptıran tanıdığınız var mı? İnternete baktım kesinlikle yaptırılmaz da demiyor yaptırılır da demiyor. Doktor randevum haftaya olduğu için gidene kadar size bir sorayım dedim.
Kız sen gurbette misin nerdesinCanım en az iki katı olması gerek yada %65 artmalı
Benim ismim gurbet eşimin ismi Uğur o yüzden ugurbett ve evet gurbetteyim aydından İstanbul’a gelin oldumKız sen gurbette misin nerdesin
Dün vardı benim de bugün yokÇok akıntım var beyaz losyon krem gibi sizde de var mı
Evet en iyisi öyle yapmak olacak , en azından ilk muayeneyi onlar yapsın sonra başka doktora devam edeyim.Kuzum biliyosun benimde tüp. Arefe günü benim doktorda muayeneye çağırdı. Biz bayram sonrası gitmeyi düşünüyoruz. Muayene ücretleri fazla evet ama bence kendi doktorlarımız bi görsün bi yorumlasinlar. Sonrasında takip edicek olan doktora devam edicez zaten. Bence eşini dinle tüp doktoruna bi kez daha gidin.
Transfer tarihini göre internetten hesapladın mı canım ? Bence şubat annesi oluyorsun. ben 3 haziranda 5. Gün embriyosu transferi oldum 19 Şubat doğum gösteriyor.Kızlar son adet tarihim 19 Mayıs, transfer yaptırdım, pozitif çıktı Allah’ın izniyle. Şubat annesi mi mart annesi mi oluyorum. Aranızda bana da yer var mı???
Ah sorma , pozitif haberini almak için 3 yıl uğraştım. Pozitif haberini aldığımdan beri de ayrı bir stres yaşıyorumSadece pozitif haberi yetmiyormuş…pozitifi alırsam bütün dertler bitecek sanıyordum.
Doktorunuza bilgi verdiniz mi ? Transfer tarihlerimizin arasında 4 gün var , beni 22 sin de kese görmeye çağırdılar.Benim henüz daha 4 haftalık sayılıyor, 7 haziranda transfer oldum 8. Gün 214 beta ile öğrendim, henüz kese için de randevu almış değilim.
Anladım Gene yakınmışsın ben hepten gevur memleketteBenim ismim gurbet eşimin ismi Uğur o yüzden ugurbett ve evet gurbetteyim aydından İstanbul’a gelin oldum
6 hafta da kese gözükür eğer şanslıysan bebek de gözükebilirKızlar gerçekten bu kese görme ne zaman oluyor ve kalp atışı ay artık delireceğim
Yaa Allah gönlünüze göre versin ailenizden kimse yok mu ? OralardaAnladım Gene yakınmışsın ben hepten gevur memlekette
Yok canım ya bir ben birde kocam he birde artık bebişim kısmetseYaa Allah gönlünüze göre versin ailenizden kimse yok mu ? Oralarda
Bugün baya koyulasti demek ki anca, iki çizgi birbirine baya yakın şuan :)Benim beta değerim 943 çıktığında kopkoyu çizgi belirginleşti direk ilk 3 haftalık dediler ama dün öğrendik 5 haftalık olmuşuz
Amin Rabbim nasip etsin o günleri gorel hep beraber kaç yıldır bekliyordunuzYok canım ya bir ben birde kocam he birde artık bebişim kısmetse
Bana pazartesi de kan testi ver de ona göre planlama yapalım dediler, beklemeyeyim.Evet en iyisi öyle yapmak olacak , en azından ilk muayeneyi onlar yapsın sonra başka doktora devam edeyim.
Transfer tarihini göre internetten hesapladın mı canım ? Bence şubat annesi oluyorsun. ben 3 haziranda 5. Gün embriyosu transferi oldum 19 Şubat doğum gösteriyor.
Ah sorma , pozitif haberini almak için 3 yıl uğraştım. Pozitif haberini aldığımdan beri de ayrı bir stres yaşıyorum
Doktorunuza bilgi verdiniz mi ? Transfer tarihlerimizin arasında 4 gün var , beni 22 sin de kese görmeye çağırdılar.