İnşallah gelmez ped de kalmadı evde almadım da totem yaptım 9 ay lazım olmayacak diyeDeğer 139 olmasına rağmen benim de silik benim de bat 18 haziran beklenmeyen adet tarihiiii
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah gelmez ped de kalmadı evde almadım da totem yaptım 9 ay lazım olmayacak diyeDeğer 139 olmasına rağmen benim de silik benim de bat 18 haziran beklenmeyen adet tarihiiii
Aaa aynı şeyi dün akşam düşündüm evde ped yok hiç almak bile aklıma gelmedi geçen aydan içimize mi doğmuş neİnşallah gelmez ped de kalmadı evde almadım da totem yaptım 9 ay lazım olmayacak diye
15 gün geçmiş aradan o gün döllenme olduysa belli olur benceKızlar selamlar, sat 20.05.2023 uygulamaya göre yumurtlama günüm 2-4 Haziran ama pik yaptığı 4 Haziran'dı. 2-4 Haziran'da ilişki oldu ama eşim şuan sıcak bakmadığı için geri çekilme ile korunduk. (Korunma denirse) ben bebek istiyorum eşime de saygı duyuyorum tabi. Bat 18 yada 19 Haziran olacak. Normalde regl öncesi göğüslerim şişer acır bu ay hiç öyle bir durum yok sadece dokununca hassas olduğunu hissediyorum onun dışında da regl belirtim hiç yok (şişkinlik ve bel ağrısı çok yaşarım normalde) sizce zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Evde miratech marka gebelik testi var yapsam şimdi çıkar mı yardımcı olur musunuz
Geri çekilmeyle hamile kalan insanlar oluyor bence test yapın ya da en garanti kan verin :) inşallah hayırlısı ne ise hakkınızda o olurKızlar selamlar, sat 20.05.2023 uygulamaya göre yumurtlama günüm 2-4 Haziran ama pik yaptığı 4 Haziran'dı. 2-4 Haziran'da ilişki oldu ama eşim şuan sıcak bakmadığı için geri çekilme ile korunduk. (Korunma denirse) ben bebek istiyorum eşime de saygı duyuyorum tabi. Bat 18 yada 19 Haziran olacak. Normalde regl öncesi göğüslerim şişer acır bu ay hiç öyle bir durum yok sadece dokununca hassas olduğunu hissediyorum onun dışında da regl belirtim hiç yok (şişkinlik ve bel ağrısı çok yaşarım normalde) sizce zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Evde miratech marka gebelik testi var yapsam şimdi çıkar mı yardımcı olur musunuz
Yarın sabah ilk idrarla yapayım olmazsa yada bir kaç gün bekleyeyim teşekkür ederim15 gün geçmiş aradan o gün döllenme olduysa belli olur bence
Reglim gecikirse de kan vereyim en garanti o gibi teşekkür ederimGeri çekilmeyle hamile kalan insanlar oluyor bence test yapın ya da en garanti kan verin :) inşallah hayırlısı ne ise hakkınızda o olur
Hayir daha gozukmez cok yenimerhaba bebegi gördünüz mü
Galiba inşallah sağlıkla gelirler de doğum çantamız için alırız pedleriAaa aynı şeyi dün akşam düşündüm evde ped yok hiç almak bile aklıma gelmedi geçen aydan içimize mi doğmuş ne
Olma ihtimali yüksek aslında yumurtlama zamanı geri çekilme yapıp hamile kalan arkadaşım varKızlar selamlar, sat 20.05.2023 uygulamaya göre yumurtlama günüm 2-4 Haziran ama pik yaptığı 4 Haziran'dı. 2-4 Haziran'da ilişki oldu ama eşim şuan sıcak bakmadığı için geri çekilme ile korunduk. (Korunma denirse) ben bebek istiyorum eşime de saygı duyuyorum tabi. Bat 18 yada 19 Haziran olacak. Normalde regl öncesi göğüslerim şişer acır bu ay hiç öyle bir durum yok sadece dokununca hassas olduğunu hissediyorum onun dışında da regl belirtim hiç yok (şişkinlik ve bel ağrısı çok yaşarım normalde) sizce zevk suyundan hamile kalmış olabilir miyim? Evde miratech marka gebelik testi var yapsam şimdi çıkar mı yardımcı olur musunuz
Seni azıcık tanıdıysam kalp için o kadar bekleyemezsin ben 5+6 da gittim bebeği de gördüm öyle yapabilirsinKızlar bugün 4+2 olduk , kese ve kalp için birlikte gitmek istiyorum önden gidip görmemezlik yapmaktansa 6. Haftada gitsem mi nasıl olur acaba beklesem biraz
Hahaha çok doğru hiç kaçmıyor sendenSeni azıcık tanıdıysam kalp için o kadar bekleyemezsin ben 5+6 da gittim bebeği de gördüm öyle yapabilirsin
12bin olmasını tahmin ediyorum benimkindeBebek kaçıncı haftada görünüyor kızlar? Yada beta kaçken görünüyor bebişler
Yaa ben de indirimde gördüm otomatik alıyordum sonra dedim ihtiyaç olmayacak sakince koy geri yerineİnşallah gelmez ped de kalmadı evde almadım da totem yaptım 9 ay lazım olmayacak diye
5+6 da bebek göründü müSeni azıcık tanıdıysam kalp için o kadar bekleyemezsin ben 5+6 da gittim bebeği de gördüm öyle yapabilirsin
Beta kaçtı bebeği gördüğünüz deSeni azıcık tanıdıysam kalp için o kadar bekleyemezsin ben 5+6 da gittim bebeği de gördüm öyle yapabilirsin
Evet canım aşırı küçük nokta gibiydi ama görüldü yolk ve bebek. Eğer 2 kat düzenli arttıysa 12bin diye tahmin ediyorum5+6 da bebek göründü mü
Yolk ne demek acaba bilmiyorum böyle şeyleriEvet canım aşırı küçük nokta gibiydi ama görüldü yolk ve bebek. Eğer 2 kat düzenli arttıysa 12bin diye tahmin ediyorum
Ayy hayırlısı diyelim kanda kaç günde belli oluyor pekiOlma ihtimali yüksek aslında yumurtlama zamanı geri çekilme yapıp hamile kalan arkadaşım var