- 13 Kasım 2022
- 713
- 397
- 27
03 Mayıs ama benim geç döllenme canımson adet tarihi ne zaman canımm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
03 Mayıs ama benim geç döllenme canımson adet tarihi ne zaman canımm
MaşaAllah çok iyi yükselmiş, gözünüz aydın, bende sizin durumdan umutlanıyorum, yarın tekrar kan vereceğimArkadaşlar yaklaşık 6 gün önce beta hcg sonucum 206ydı. Az önce tekrar test yaptırdım 2854 çıktı sonuç sizce güzel mi?
Önemli olan düzenli artış göstermesi :) inşallah güzel artışlar alırsınız :)Hanımlar merhaba nasip olursa bende şubat annesi olacağım ovülasyonun 12.gününde durduk yere test yapasım geldi sadece gögüs hassasiyetim vardı ama zaten regli öncesi hep oluyordu. Neyse test pozitif çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim betam 13.59 çıktı normal mi anormal mi ne yapmalıyım
Ben 214 ile pozitif haberi aldım cumartesi haftasonu diye test yapamayacağım, bu durumda pazartesi değerim kaç olursa ilerleme sağlıklıdır diyebiliriz?Önemli olan düzenli artış göstermesi :) inşallah güzel artışlar alırsınız :)
Eğer bugün 214 ise pazartesi 700-800 arası veya üstü olmalı diye düşünüyorumBen 214 ile pozitif haberi aldım cumartesi haftasonu diye test yapamayacağım, bu durumda pazartesi değerim kaç olursa ilerleme sağlıklıdır diyebiliriz?
Birde kaçıncı hafta keseyi görmeye gidilmeliKızlar kese görenler betanız kaçtı
Sadece pozitif haberi yetmiyormuş…pozitifi alırsam bütün dertler bitecek sanıyordum.Birde kaçıncı hafta keseyi görmeye gidilmeli
Yok yok bitmiyo bende aynıyım aaa pozitif çıkınca herşey bittiler diyodum tam tersi daha zorlu süreçler ve stresliymişSadece pozitif haberi yetmiyormuş…pozitifi alırsam bütün dertler bitecek sanıyordum.
Bizim şansımıza kalp atışını duymak bayramdan sonraya kalıyor, o uzun tatilde bul ki doktor gidesin kontrole.Yok yok bitmiyo bende aynıyım aaa pozitif çıkınca herşey bittiler diyodum tam tersi daha zorlu süreçler ve stresliymiş
Yeni olduğu için az çıkmıştır bende adet günümde 31 ile öğrenmiştim. Hayırlı olsun bu aradaHanımlar merhaba nasip olursa bende şubat annesi olacağım ovülasyonun 12.gününde durduk yere test yapasım geldi sadece gögüs hassasiyetim vardı ama zaten regli öncesi hep oluyordu. Neyse test pozitif çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim betam 13.59 çıktı normal mi anormal mi ne yapmalıyım
Tık tık düzenli artması lazım artık ilk başlangıç önemli değilHanımlar merhaba nasip olursa bende şubat annesi olacağım ovülasyonun 12.gününde durduk yere test yapasım geldi sadece gögüs hassasiyetim vardı ama zaten regli öncesi hep oluyordu. Neyse test pozitif çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim betam 13.59 çıktı normal mi anormal mi ne yapmalıyım
Kaç haftalıkken duycan canım kalp atışını keseyi gördünmüBizim şansımıza kalp atışını duymak bayramdan sonraya kalıyor, o uzun tatilde bul ki doktor gidesin kontrole.
Yeni olduğu için az çıkmıştır bende adet günümde 31 ile öğrenmiştim. Hayırlı olsun bu aradaHanımlar merhaba nasip olursa bende şubat annesi olacağım ovülasyonun 12.gününde durduk yere test yapasım geldi sadece gögüs hassasiyetim vardı ama zaten regli öncesi hep oluyordu. Neyse test pozitif çıktı hemen hastaneye gidip kan verdim betam 13.59 çıktı normal mi anormal mi ne yapmalıyım
En son betanız kaçtıMaşaAllah çok iyi yükselmiş, gözünüz aydın, bende sizin durumdan umutlanıyorum, yarın tekrar kan vereceğim
Yaklaşık 600 üstü olması normal olur tahminim üzerineBen 214 ile pozitif haberi aldım cumartesi haftasonu diye test yapamayacağım, bu durumda pazartesi değerim kaç olursa ilerleme sağlıklıdır diyebiliriz?