- 23 Ağustos 2022
- 4.317
- 4.597
Hayirli olsun ilk beta miKızlar yumurtlamanın 13. Günü beta 139 çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli olsun ilk beta miKızlar yumurtlamanın 13. Günü beta 139 çıktı
Gözün Aydın daha artsın sağlıkla gelsin İnsaAllahKızlar yumurtlamanın 13. Günü beta 139 çıktı
Evet 1. Çocukİlk çocuk mu ekliyorum tabloya
Çok geçmiş olsun kasık ağrısı normal diyorlar ama tam bilmiyorum. Çok mu şiddetli oluyorGünaydın hanimlar. Bu kasik ağrıları ne zaman biter yada ne zaman tehlike arz eder bilgisi olan var mı. Dun aksam baya şiddetli ağrı oldu dinlenme ile de geçmedi ve tüp doktorunun talimatıyla acile gittik. Gerekli kan testleri yapıldı elhamdülillah kanda bi sey cikmadi fakat muayene olamadim. Daha doğrusu acildeki kadın doğum doktoru vajinal muayene edebileceğini söyledi sadece ve risk almak da istemedi. Muayene kararını bize bıraktı. Doktor böyle çekimser olunca bende cesaret edemedim. Suanda hafif sanci var hala. Yarin takipli olduğum doktoruma gidicem. Kan idrar temiz olmasına rağmen endişeliyim. Bu konuda tecrübesi bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim
Çok iyi çıkmış. 2 günde bir tekrar edinGecikmemiştiki aslında 3gun vardi ben şüpelendim test yaptım iki çizgi çıktı silik. sonra doktorum betahcg testi ver dedi 472 çıktı
Evet ilk çocukİlk çocuk mu ekliyorum tabloya
Kaç haftadasınızGünaydın arkadaşlar. Bu sabah mide bulantısı yüzünden yataktan kalkamıyorum bu kadar erken başlayacağını hiç düşünmemiştim. Çok kötü resmen
Kaçıncı beta testiydiKızlar yumurtlamanın 13. Günü beta 139 çıktı
Ya gerçektenmi çok teşekkür ederim bugun yine verdim. Bekliyorum cevaplar çıkmamış hala. Bide idrar testi yaptim ikinci cizgi o kadarda koyulaşmamış birinci daha belirgin yine öylemi olmalı kızlar?Çok iyi çıkmış. 2 günde bir tekrar edin
Evet ilk kez verdimHayirli olsun ilk beta mi
Bence normal bazen oyle oluyor embrio geç gözüküyorMerhaba arkadaşlar benim bugün 6+1 keseyi gördük ama bebeğimi daha göremedik 2 hafta sonra tekrar gel dediler.
Siz bebeğinizi kaç haftalıkken gördünüz
Benimde sat 17 mayıs ilk 63 ikincisi 98 sizin çok yeni geç döllenmede olabilir ama yükselmesi önemli beniz yarısı kadar yükselmiş ve şuan bekliyorum inşallah hayırlı haberler alırızBende dün öğrendim 3+4 dedi, değerim 9 çıktı, çok düşük, inşaAllah hayırlısıyla artar, benimde sat 18 mayıstı
5+4 oldu bugünKaç haftadasınız
İlk kez verdim pazartesi tekrar baktırırımKaçıncı beta testiydi
Çok sevindim harika aramizda iki gün var testleri hala çok silik bat tarihimKızlar yumurtlamanın 13. Günü beta 139 çıktı
Yazamamışım bat tarihim 19 haziran yarın ben de kan vermeyi düşünüyorumÇok sevindim harika aramizda iki gün var testleri hala çok silik bat tarihim