Aslında sen söylemeden düşünüp ev konusunda da yardım etmeleri lazımdı, gerçekten annelik annen o halde yardımcı olmuş sen şimdi ömür boyu unutur musun o an sana kimin destek olduğunu. Bana da 15 aydır annem destek oluyor, 23 yaşında bir kardeşim var bazen bakıyorum kız kardeşleri ablalarına ne güzel destek oluyor yardım ediyor benimki etmiyor üstüne gelip hizmet bekliyor bana bunu yap bunu ver diye, ondan da hiç destek görmedim sıfır yani, çok isterdim kız kardeşim bana yardımcı olsun, eski bir öğrencim var hala görüşürüz kardeşimle yaşıt o da, arar der geleyim yardım edeyim evi temizleyim ama kardeşim bişeyin ucunu tutmaz işte benim bu da zoruma gidiyor. Görümcem KV de eşim kırılmasın diye bi kaç kere gelip gittiler ama hep zoraki geldiler, daha geçen KV eşim çağırdı gel kal diye bir gün kaldı diğer gün bahane buldu gitti, zaten ben hiç istemiyorum gelmesini ama eşim çağırıyor onda da hep farklı farklı bahaneler buluyor, zaten eşimde yardım edince destek olunca kavga çıkarıyor geçen gün sen zaten neyi tek başına yaptın ki tek başına bişeyi yapamıyorsun diyip kalbimi kırdı, çok zoruma gitti oysa kendisi çocuğa yarım saat bakamıyor hemen getirip bana veriyor.