2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    309
Herkese merhaba, cuma günü gebelik testim çift çizgiydi cumartesi kan verdim 248 çıktı hcg değerim. inşallah bu kritik zamanları hayırlısı ile bitiririz hepimiz. sat tarihime göre 4. hafta içindeyim bugün çok fazla kasık ağrısı çekiyorum böyle olanınız var mı?
Cnm çok guzel çıkmış değerin masallah
Bnde yarın beta verip, doktorla konusucam

Cnm çok guzel çıkmış değerin masallah
Bnde yarın beta verip, doktorla konusucam
ya iyi mi gerçekten? acildeki doktor biraz düşük dedi benimde yarın var doktor kontrolüm hem tekrar bir kan veririm hem de doktorla görüşürüm dedim. inşallah seninde beta yükselmiştir şubat annesi oluruz hepimiz :)

ya iyi mi gerçekten? acildeki doktor biraz düşük dedi benimde yarın var doktor kontrolüm hem tekrar bir kan veririm hem de doktorla görüşürüm dedim. inşallah seninde beta yükselmiştir şubat annesi oluruz hepimiz :)
Nden düşük dediki daha ilk beta verışın
Yumurtlamaya göre çok iyi bnce betan
Bn daha 50 betadan yüksegını gormedım bu zamana kdr 😪

Herkese merhaba, cuma günü gebelik testim çift çizgiydi cumartesi kan verdim 248 çıktı hcg değerim. inşallah bu kritik zamanları hayırlısı ile bitiririz hepimiz. sat tarihime göre 4. hafta içindeyim bugün çok fazla kasık ağrısı çekiyorum böyle olanınız var mı?
Hayırlı olsun inşallah 🤲 Programa göre 5+0 görünüyorum kasık ağrım sık sık oluyor

Herkese merhabalar.. Hepimizin hayırlı olsun kızlar💐 benim de SAT 29 Nisan, 1 haziranda idrar testinde ikinci çizgi biraz silik çıktı. 3 haziran (dün) doktora gittik keseyi henüz göremedi doktor, kanda Beta HCG baktı 1640 çıktı.
B-hCG yüksek çıkmış acaba ikiz mi diyenler oldu, sizce de yüksek mi?
Merhaba adet tarihinizden kaç gün geçtikten sonra kan testi verdiniz.benmde sat mayıs 6 bugün adet olmam gerekiyordu kan testinde yüksek cıktı 2030 beya HCG bende ilk kızımdada adet gününde ögrendim o 250 çıkmıştı şaşırdım 🥲

Merhaba adet tarihinizden kaç gün geçtikten sonra kan testi verdiniz.benmde sat mayıs 6 bugün adet olmam gerekiyordu kan testinde yüksek cıktı 2030 beya HCG bende ilk kızımdada adet gününde ögrendim o 250 çıkmıştı şaşırdım 🥲
benimde sat 7 mayıs ama hcg değerim 248 çıktı düşük mü acaba ya

inşallah öyledir yarın tekrar baktıracağım inşallah yükselmiştir bugün çok fazla kasık ağrım var adet olacak gibi ondan korkuyorum :KK43:
Şuan benmde öyle kasıklarım agrıyor hatta gebeligi ögrenmeden önce hasta olucam heralde dedm.sanırım bebek yerleşme aşamasında oldugu içinmiş.duramayacak kanamalı sancın yoksa hiç korkma 🌸

Merhaba değerli anne adayları,

Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.

Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.

Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 01-02-2024

Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
Merhaba bir tablo oluşturulacakmı grubumuza 😍

X