- 19 Ağustos 2021
- 458
- 1.167
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı olsun hadi bakalım bu süreç neler bekliyor bizi tatlı telaş başlasınMerhaba hanımlar bende kova annesi olucam inşallah.2sene polikistik over sendromu yaşadım ve dün 3test yaptım 3de pozitif çıktı ve bugün sabah ultrasonda baktık 1pirinç tanesi kadar. İsteyen herkeze nasip etsin inşallah
Hayırlı olsuuun perşembe kese görülmez giderseniz sanırımMerhaba şubat anne adayları benim sat 11 Mayıs bugün renk günüm olmayınca kan verdim betahcg 307 çıktı, perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza beklemesi ne zor bir an önce kalp sesini duyabilmek istiyorum
Hayırlı olsun keseniz belki persembe görünmeyebilir dün beta hcg 2030 cıktı bugünde kesemizi gördükMerhaba şubat anne adayları benim sat 11 Mayıs bugün renk günüm olmayınca kan verdim betahcg 307 çıktı, perşembe doktora gitmeyi düşünüyorum, inşallah hayırlısıyla alırız bebişleri kucağımıza beklemesi ne zor bir an önce kalp sesini duyabilmek istiyorum
Benimde adetten bi gün önceki gün erken gebelik testim sizinkine benzer betanız kaç çıktıbeta verdikten bir gün öncesi Eki Görüntüle 3256678
Hmm boşuna gitmeyeyim öyleyse diğer hafta gideyimHayırlı olsuuun perşembe kese görülmez giderseniz sanırım
Teşekkür ederim tamam boşuna gitmeyeyim, sizin de hayırlı olsun sağlıkla devam eder umarım hamilelikHayırlı olsun keseniz belki persembe görünmeyebilir dün beta hcg 2030 cıktı bugünde kesemizi gördük
Benim bugün regl günü bence testiniz normal, ben iki test yaptım birinde görünmeyecek kadar silik diğerinde daha az siliksizce bi gün öncesi için test nasıl ?
İnşallah kucaklarımız dolarbende beklemek istedim ama igne kullanmam gerekiyor erken gittim toptan keseyle bebegi görseydim daha iyi olurdu beklemesi çok zorTeşekkür ederim tamam boşuna gitmeyeyim, sizin de hayırlı olsun sağlıkla devam eder umarım hamilelik
Annelerin değeri ödenmez şimdiden anlıyor insan iğneden korkan sadece kendini düşünen biz her şeye göğüs geriyoruz yeter ki sağlıkla bebişlerimiz olsun diye Allah yardımcın olsunİnşallah kucaklarımız dolarbende beklemek istedim ama igne kullanmam gerekiyor erken gittim toptan keseyle bebegi görseydim daha iyi olurdu beklemesi çok zor
Hmm boşuna gitmeyeyim öyleyse diğer hafta gideyim
İnşallah kolay olur hamilelelik dönemlerimiz gerçekten zor ama bi o kadarda güzel tarifi imkansız Allah hepimizin yrdımcısı olsunAnnelerin değeri ödenmez şimdiden anlıyor insan iğneden korkan sadece kendini düşünen biz her şeye göğüs geriyoruz yeter ki sağlıkla bebişlerimiz olsun diye Allah yardımcın olsun
Benimde agrıyor adet olucakmışım gibi bazen cok bazen az.duramayacak kadar ve kanamalı deglse korkma normaldirMerhaba kızlar 3 haftalık hamileyim kasıklarımda agrı var normalmi
Duramayacak kadar degil hafif agrılae aynı üsütürsünde karnın hafif hafif agrır ya o şekilde ama korktum bianBenimde agrıyor adet olucakmışım gibi bazen cok bazen az.duramayacak kadar ve kanamalı deglse korkma normaldir
Tutunma aşamasında oldugu için sanırım.Allah saglıkla kucagına almayı nasip etsinDuramayacak kadar degil hafif agrılae aynı üsütürsünde karnın hafif hafif agrır ya o şekilde ama korktum bian
Cuma 328 çıktı dün de 856Benimde adetten bi gün önceki gün erken gebelik testim sizinkine benzer betanız kaç çıktı
Masallah subanallahCuma 328 çıktı dün de 856