- 13 Aralık 2022
- 7.784
- 7.411
- 28
Acaba doğrumu kiÇin takvimi kız çıkardı bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Acaba doğrumu kiÇin takvimi kız çıkardı bana
Anaa kız bide benim ikiz olma ihtimalinde varya ablamın 2 leri var sülalede de var allahım isteyene ikiz versin ama ben naparım bilmemÇin takvimi kız çıkardı bana
Ay nerden bakıyorsunuzÇin takvimi kız çıkardı bana
11 gün gecikme var ama ben test yapmıştım kendimEveettt masaallah kaç gün geciktinizzz
Doktora gidecektimde kan testi ile netleştireyim dedimMaşallah kan yerine doktora gitsen bile olurmuş nasıl sabrettin
Anket dedikleri en başta ama onu öğrenince yapcaz bu Çin takvimine internetten bak. Bana da söylediğim kişilerin yarısı kız diyor yarısı erkek sağlıklı olsun ama kız olsa güzel olurNerde anket ben kendim erkek diyorum hem sağ tarafımdaki yumurta gelişmişti hem de yumurtlama günü birliktelik oldu
Google amcaya Çin takvimi yaz canım çıkıyoAy nerden bakıyorsunuz
Ben içimden geldiği için bası verdim ankete kızAnket dedikleri en başta ama onu öğrenince yapcaz bu Çin takvimine internetten bak. Bana da söylediğim kişilerin yarısı kız diyor yarısı erkek sağlıklı olsun ama kız olsa güzel olur
Haha inş gönlümüzdeki olurBen içimden geldiği için bası verdim ankete kız
benim de eşim çok kız istiyor testte kız çıktıAnket dedikleri en başta ama onu öğrenince yapcaz bu Çin takvimine internetten bak. Bana da söylediğim kişilerin yarısı kız diyor yarısı erkek sağlıklı olsun ama kız olsa güzel olur
İnşallah canım valla ben halen inanamıyorum ya 1 sene yedim bitirdim kendimi olmuyo dıye tam umudu kestim ne ovulasyon takibi yaptım ne bişey hep derlerdi iç ummadın anda oluyo diye ınan mazdım doğruymuşHaha inş gönlümüzdeki olur
Bas gitsinBenim de erkek çıktı basıyorum hadi bakalım
Yok teknoloji daha o kadar gelişmediHepsinin cinsiyetleri çoktan belli ya keşke beta verirken kanda o da çıksa hemen
Gruba bakmayip çin takvimine bakıp çin takvimi postlarında dolaşırken gruptan habersiz bu mesajı yazmış olmanNerde anket kızlar Çin takvimine baktınız mı ne görünüyor cinsiyet Çin takviminde sizin
Tüp bebekse eger yasak ama doğal gebelikse yasak degilSebebini sormadın mi canim
Fetal dnada çıkıyor aslında ama 7-8.haftadan itibaren alınıyor herhaldeHepsinin cinsiyetleri çoktan belli ya keşke beta verirken kanda o da çıksa hemen