2024 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    310
Kızlar bugün beta sonucum 306 çıktı. 3 oldu veriyorum katlaması güzel dedi doktor ama 5+1 oldum hala betam 300’lerde sürünüyor. Bana dua edin olur mu♥️
Düzenli artış önemli sakın stres yapma çok normal süreç 🙏🏻🥰 haftaya değil düzenli katlamaya bakıyor doktorlar güzel güzel artsın tutunsun minnoşumuz

Ben doktora gidip doktorunun yasakladıklarına bişey demiyorum.
Daha aramızda doktora gitmeyenler yogunluklu onlar için söylüyorum
Alttan muane içinse öncesinde üçüz gebelik yaşadım haftada 2-3 kez alttan muane oluyordum zaten zararlı birşey olsa doktorlar yapmaz
3üz gebeliğiniz devam etti mi peki

İnşallah kızlar ilk bebeğimde bu haftada rahatça keseyi görmüştük 7 binlerdeydim 4+6’da, bu yüzden endişeleniyorum
Bu bebiş pek nazlı olacak demek ki 🙈 iyi düşünelim iyi olsun ☺️ bazen bir anda tak tak artmaya başlıyor beta hızlıca bu arada sizde de öyle olacaktır canım

Merhaba arkadaşlar iki senedir çocuk isteyen bir gebe olarak yaşadıklarımı kısaca özetleyeyim gitmediğim doktor kalmamıştı bu süreçte artık ağustos ayı için tüp bebek yapılacaktı bunun için rahim filmi istediler etrafımda bu filmi çekinen herkes çok kötü anlattığı için erteledim neyseki acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen anestezi olmadan ufak bir sancıyla çektirdim filmi. Tüpler tıkalı değilmiş ama buna rağmen hsg sonrası gebe kalanı çok duydum çok ümitliydim bu ay 6 mayıs son adet tarihimdi 15 mayısta rahim filmi çekindim bir hafta ilişki yok dedi doktor ancak 19-20 mayıs yumurtlama olduğu için denedim. Adet tarihim 4 haziran olmasına rağmen 31 mayısta evde test yaptım çift çizgi biri silik çıktı hemen acile gidip kan testi verdim o akşam beta hcg 65 çıktı ertesi gün 1 haziran tekrar test verdim 88 çıktı 2 haziran kan verdim 138 çıktı 5 haziran tekrar verdim 590 çıktı 10 haziranda kese göründü. Şimdi 24 haziranda tekrar randevum var kalp atışlarını duymak için. Bu arada progestan ve decavit kullanıyorum 2 hazirandan beri. Aşırı uyku halindeyim normalde çok uyumayan biri olarak. Ama bulantı kusma gibi belirtilerim yok. Allah isteyen herkese nasip etsin çok dua ediyorum isteyen herkese🙏

Merhaba arkadaşlar iki senedir çocuk isteyen bir gebe olarak yaşadıklarımı kısaca özetleyeyim gitmediğim doktor kalmamıştı bu süreçte artık ağustos ayı için tüp bebek yapılacaktı bunun için rahim filmi istediler etrafımda bu filmi çekinen herkes çok kötü anlattığı için erteledim neyseki acı eşiğim çok düşük olmasına rağmen anestezi olmadan ufak bir sancıyla çektirdim filmi. Tüpler tıkalı değilmiş ama buna rağmen hsg sonrası gebe kalanı çok duydum çok ümitliydim bu ay 6 mayıs son adet tarihimdi 15 mayısta rahim filmi çekindim bir hafta ilişki yok dedi doktor ancak 19-20 mayıs yumurtlama olduğu için denedim. Adet tarihim 4 haziran olmasına rağmen 31 mayısta evde test yaptım çift çizgi biri silik çıktı hemen acile gidip kan testi verdim o akşam beta hcg 65 çıktı ertesi gün 1 haziran tekrar test verdim 88 çıktı 2 haziran kan verdim 138 çıktı 5 haziran tekrar verdim 590 çıktı 10 haziranda kese göründü. Şimdi 24 haziranda tekrar randevum var kalp atışlarını duymak için. Bu arada progestan ve decavit kullanıyorum 2 hazirandan beri. Aşırı uyku halindeyim normalde çok uyumayan biri olarak. Ama bulantı kusma gibi belirtilerim yok. Allah isteyen herkese nasip etsin çok dua ediyorum isteyen herkese🙏
Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun 🥰😍🙏🏻

Hayırlı olsun 😍 10 haziran’da betanız ölçüldü mü, bi de vajinal mi göründü kese karından mı?

merhaba ocak annesi olucam sanırken bugün şubat annesi olucağımı öğrendim geç döllenme ile 6 haftalık hamileyim normalde 8 haftalık olması gerekiyordu ama haftamız değişti kalp atışlarını duyduk çok şükür
Hoş geldin canım nicki nerden hatırlıyorum derken özelde yazıştığımızı fark ettim 😂

Arkadaşlar 5+3 deyim midem yanıyor uyku basıyor midesi yanan var mi başka normal mi ya
Ben de normalden fazla uyuyorum ve midemde yanma vardı. Bu birkaç gündür midemde böyle şiddetli bir bulantı değil ama rahatsızlık var ve sulu yemek aklıma geldiğinde bile midem kötü oluyor bugün denedim yiyemedim az zorlasam çıkaracak gibiyim.

Merhaba kızlar bugün yine gittim hastaneye beta hcg bakıldı 98 çıktı ilk tahlildede 63 çıkmıştı çok az yükselmiş başına gelen varmı böyle

X