- 14 Haziran 2023
- 1.054
- 789
- 43
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oy maşallah benimki sadece dağıtmayı biliyor şuanEvet hepsini çıkarıyor. İçindekileri de tek tek çıkartıp tekrar diziyor
Yok dolabı değilde çekmece kısımları çıkıyor ya onu demek istedimDUvara sabitleme şansınız yok mu öyle yapsan rahat edersin aklin kalmaz en azindan
Oy oy işte ondan korkuyorum benimki kesin çeker çıkarır onları ayağa kalkıyor yürümüyor ama yine üste uzanır çekerse üzerine gelir diye korkuyorum bende@merakediyorum1 M meraklibirkisi ve çekmeceli oyuncak rafı bakan arkadaşlar biz kızıma almıştık 4 5 yaşındayken yani 7 8 senedir kullanıyoruz. Biz duvara montalqmadık ama ortanca küçükken dolap arasına sıkıştırmıştık ve önüne de masa koymuştuk sanırım. Düşse bile yaşam üçgeni oluşturacak şekilde. Bence en kullanışlı oyuncak derleyici, ikea kutularından da kullandım, file tarzı sepetlerinden de ama en kuklanuşlısı bu. Ve sanki bime veya A101 gelmişti bir kere. Şuan ufaklık için bir önlem almadık ama aşağıdaki sepetleri çekip boşaltmaya bayılıyor. Ama tutup ayaklanmaya niyetlenirse tehlike arz eder.
Bende onlardan istiyorum ama bakalım hala sepetteyiz şuanŞuan sepet kullanıyoruz ama artık sığmıyor pratico alacağım
Aynı ben:) bir kutuda oyuncak var. Odası da yok daha. Oyuncak dediğimde saçma sapan şeyler:) gözlük kutusu galan:)Henüz o aşamalara gelemedim benoda bile yapmadım zaten sadece 1 sepet oyuncağı var
![]()
kızımın bir süredir kitaplara olan ilgisi azaldı kitapları çok seviyordu sizdeki gibi sesli kitaplar hareketli kitaplar vs var ama yeni kitaplar da alayım diyorum kızlar elinizdeki severek oyalandığınız kitapları müsait olduğunuzda görsel olarak atabilir misiniz toplu şekilde bizlere de fikir olsunİkea - Trofast kullanıyorum.
Bir de kitapları için yine İkea - Flisat.
Yalnız çok fazla kitap almışım, o nedenle bir kısmı şifonyerin bir çekmecesinde. Peluş oyuncaklarını da İkea - skogsdova ya benzeyen bir şeyin içine tıkıştırdım.
Ben önceden de söylemiştim galiba. Her hafta pazartesi rotasyon yapıyorum kitap ve oyuncaklarla. Kafası karışmamış ve her şeyle aynı anda oynamamış oluyor. Kitaplar için, birkaç sesli, birkaç hareketli, birkaç hikaye kitabı seçiyorum. Oyuncaklar için de birkaç peluş, bir müzik aleti oyuncağı, bir tahta oyuncak, birkaç da plastik olacak şekilde bir kutu yapıyorum.
Fark ettim ki tüm oyuncakları bir arada olunca hiçbiri ile oynamıyor ondan ona geziyor. O nedenle böyle bi çözüm buldum
Biz de oyleyiz yemek yeme ancaAynı ben:) bir kutuda oyuncak var. Odası da yok daha. Oyuncak dediğimde saçma sapan şeyler:) gözlük kutusu galan:)
Kumaş kitap veya yırtılmayan kitapları deneyebilirsiniz. Benimki de okumadan önce kesin bir tadına bakıyor. Sert ve kalın sayfalı kitapları var hep. Yırtılmıyor o nedenle.Ya ben bir türlü alıştıramadım, okuyamıyorum elimden alıp yırtıyor, aldığım kitapların çoğunu kaldırdım, nasıl alıştırabilirim okumama izin vermiyor ağzına koyup çiğniyor yada yırtıyor
Benimkinin de geri koymayı öğrenmesi zaman aldıOy maşallah benimki sadece dağıtmayı biliyor şuan![]()
Hareketli ve cırtlı kitaplar favorisi. Bir de sesli olanlar.kızımın bir süredir kitaplara olan ilgisi azaldı kitapları çok seviyordu sizdeki gibi sesli kitaplar hareketli kitaplar vs var ama yeni kitaplar da alayım diyorum kızlar elinizdeki severek oyalandığınız kitapları müsait olduğunuzda görsel olarak atabilir misiniz toplu şekilde bizlere de fikir olsun![]()
Valla bende kaç aydır alayım diyorum bi alamadımBende onlardan istiyorum ama bakalım hala sepetteyiz şuan![]()
O kalın kitaplardan da aldım hep ağzıyla kemirip durdu hepsi şuan yırtık pırtıkKumaş kitap veya yırtılmayan kitapları deneyebilirsiniz. Benimki de okumadan önce kesin bir tadına bakıyor. Sert ve kalın sayfalı kitapları var hep. Yırtılmıyor o nedenle.
Benimkinin de geri koymayı öğrenmesi zaman aldı
Hareketli ve cırtlı kitaplar favorisi. Bir de sesli olanlar.
Hahah bende bir iki haftadır bakıyorum tam alıcam kafamda senaryolara falanValla bende kaç aydır alayım diyorum bi alamadım![]()
Bizimde çok kitap yırtıktı cırtlı etkinlik kitapları aldım lnlarıda çıkarıyor hayvanları ısırıyor geri takmıyor takmak istemiupr cidden oğluma bişey öğretmek çok zor geliyor bana hiç o havalarda değil bişeyi iki kere söylesem sinirlenip ağlıyorO kalın kitaplardan da aldım hep ağzıyla kemirip durdu hepsi şuan yırtık pırtık![]()
İlacın içinde ölçü şırıngası var bugün elini kolunu tutup olabildiğince dilinin altına sıkıp vermeye çalıştım çaresiz ağladı sadece elden bir şey gelmiyorSiringa ile denedin mi canimm cok gecmis olsunn. Uyku zamani gelince benimki de icmez boyle biseyler ac izletirken icir yapacak bisey yok. Kusmuk temizlemek cook zor
Nasıl düştü mü ateşiİlacın içinde ölçü şırıngası var bugün elini kolunu tutup olabildiğince dilinin altına sıkıp vermeye çalıştım çaresiz ağladı sadece elden bir şey gelmiyor![]()
Valla bende o topları kaldırdım 3 4 tane bıraktım onlarla oynuyor ama ben oyuncak işini abarttım galiba hala da abartıyorumHahah bende bir iki haftadır bakıyorum tam alıcam kafamda senaryolara falanaslında o dolapları dolduracak bir oyuncağımı yok ama düzenli olsun falan dedim illaki artık alıcam. Havuz topları var mesela sepeti bir döküyor hepsi koştuk altına gidiyor poşete koydum kaldırdım artık topları
![]()
Ya evet o cırcırtlı kitaplar hep ısırıklı olduBizimde çok kitap yırtıktı cırtlı etkinlik kitapları aldım lnlarıda çıkarıyor hayvanları ısırıyor geri takmıyor takmak istemiupr cidden oğluma bişey öğretmek çok zor geliyor bana hiç o havalarda değil bişeyi iki kere söylesem sinirlenip ağlıyor![]()
Ya kıyamamİlacın içinde ölçü şırıngası var bugün elini kolunu tutup olabildiğince dilinin altına sıkıp vermeye çalıştım çaresiz ağladı sadece elden bir şey gelmiyor![]()
Aaa nasil beceriyo onuYok dolabı değilde çekmece kısımları çıkıyor ya onu demek istedim
Ben ufak tefek şeyler aldm ama büyük çok almadım kendimi zor tutuyorum oynayacağını bilsem neler alırım da yüzüne bakmıyor kiValla bende o topları kaldırdım 3 4 tane bıraktım onlarla oynuyor ama ben oyuncak işini abarttım galiba hala da abartıyorumne görsem alıyorum çocuğa her yer oyuncak oldu